Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heleki aksam menüler gelsin
Birtane fazla bisey göreyim durun siz
Arkandayım tatlim
Olmaz mı olur mu kaptanım kafam karıştı

40 bin mi şu andan itibaren gece 12 ye kadar o totisin koltuk yüzü görmemesi lazım
Şiiiştttttt sessiz olun, düşmanı uyandirmayin
Bende rakip istiyorum ama kiloma gore olsa iyi olur. Yoksa yeniliyorum
Tabiki tatlim
Kiminle rakip olmak istiyorsan, anlaş
Listeye ekliyim
Eline saglik cnm

Oleyyyy sonuncu olmamişim

Tebrikler kizlarr
Canım ben senle ne konuştum. Hafif yapıyorum. Eva var Eva var. Günde 3 saat deli gibi karnı mi sallamıyore ben. Yolladım videoları. Sen ben anliyoreee.
Ben az önce rekor kırdım ve tam 7 dakika eva yaptım. Benim artık bi dalağım yok.

Ben de adana sölemiştim ama sadece köftesinden yersem sorun olmaz diye düşünüyorum. Olmaz di mi
Kızlar gruba giresim yok hee. Dün resimli gün menüsü, sonra lahmacun, manti, künefe,adana. Cildiriciiiiimmm

Benim canım da dondurma istiyo ama yemiyorum. Çünkü yok evde. Kaptanım yaaa herkese 100bin adım ceza verin bence

Aklıma geldi ama akşam menğde zaten göreceksiniz diye yazdım, canınızı çektirdiysem özür. Ben de tesmen lahmacuuun diye ölüyorum

Şimdi 3km yürüdüm

Aklıma geldi ama akşam menğde zaten göreceksiniz diye yazdım, canınızı çektirdiysem özür. Ben de tesmen lahmacuuun diye ölüyorum

Şimdi 3km yürüdüm
Aslında benim canım dondurm istediği için kimse güzel bise yemesin istiyorum galiba. Siz devam edin arkadaşlar ben biraz sakinleseyim

1top vanilyali dondurma 80kalori bence sorun yok haftada 2defa veriyo yazin diyetisyenler

Kaptan yardimcim sorun yok diyo ama evde dondurma yok. Hayattaki sansim.
Yaaa ben cogu listede 2top dondurma göruyodum diyetisyenin mesela 80 80 160kalori yapiyo,ara ogunü cikartirsin zaten sen yemiyosun aksamida dengeledimi sıkıntı olmaz biz hemen herseyi cikartiyoruz hayatimizdan zararli diye

eline saglik canım ben carsamba geldim ve carsambadan beri menulerdr seni etiketlemeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…