Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa ben cogu listede 2top dondurma göruyodum diyetisyenin mesela 80 80 160kalori yapiyo,ara ogunü cikartirsin zaten sen yemiyosun aksamida dengeledimi sıkıntı olmaz biz hemen herseyi cikartiyoruz hayatimizdan zararli diye
Bu sefer benim ödülüm bitter bir gofret . Ya da çikolata. Yemeyeceğim. Geçen hafta gofret yedim. Dr bilmiyor.
Haklısın ödüller genelde 200-300 kaloriyi geçmiyor.

Bu sefer benim ödülüm bitter bir gofret . Ya da çikolata. Yemeyeceğim. Geçen hafta gofret yedim. Dr bilmiyor.
Haklısın ödüller genelde 200-300 kaloriyi geçmiyor.
Dondurma bence gofretten daha kalorisiz

Eline sağlık. Muhteşemsiniz kızlar

Bakin hele masum dediklerimiz

Eklentiler

• kalori-21-480x600.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 28
  • kalori-16-482x600.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 26
  • kalori-12-480x600.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 24
  • kalori-13-480x600.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 20
  • kalori-5-482x600.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 24
  • kalori-2-482x600.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 22
  • kalori-1-482x600.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 23
  • kalori-10-480x600.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
Yaaa ben cogu listede 2top dondurma göruyodum diyetisyenin mesela 80 80 160kalori yapiyo,ara ogunü cikartirsin zaten sen yemiyosun aksamida dengeledimi sıkıntı olmaz biz hemen herseyi cikartiyoruz hayatimizdan zararli diye
Yarın bakkaldan alayım yaa. Çok canım çekti
Sağol canım. Hangisiji yaptın?
Ilk çıkan video. Karın sallamalı. 7 dakika dayanabildim.
Bakin hele masum dediklerimiz
Sok gözümüze sok
Selamm herkese. Bugun dip köşe temizlik yaptım kızların dolaplarını düzenleyip oyuncakları ayırdım derken bu saat oldu ev dekiler de aç kurt gibiler kek istediler bi de
Eline sağlık canım

Menümü yazayım da dükkanı kapatayım, daha ev temizlicem;

Sabah; 12.30
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta+3 silme yk yulaf+ 1 silme yk tahin azıcık keçiboynuzu unu ile ekmek omlet arası bir şey
2 salatalık 1 havuç

Ara; 15.00
15 gibi badem, 5 kuru üzüm

Akşam;
Adana salata ve salata içinden çıkan 2 sıkım çiğ köfte

Su; 1.5
Adım 7500de

Öyle pek bir kilonda yokmuş maşşallah

Ben saat 3.5 ta kapattım dükkanı afiyet olsun

Afiyet olsun canim suyu az daha içsenmi
Afiyet olsun canım

Aklıma geldi ama akşam menğde zaten göreceksiniz diye yazdım, canınızı çektirdiysem özür. Ben de tesmen lahmacuuun diye ölüyorum

Şimdi 3km yürüdüm
Abooo söylemez olaydım.. Kaptanım Karatay yiyebilirsiniz diyorben bugünün menüsünü hiç yazmayayım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
25 bin oldum kıslar hadi da nerayasunuz bi görelim sizi bugün patlatalım rekorları
Ooo süpersin. ben 10bin oldum az önce. Hedef 20bindi bugün güya. Çok ağrıyor bacaklarım sizin öyle değil mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…