Tatlim ogunlerinde yeterli sebze pro yogurt vs. OlsunMerhaba kizlar yine buradan koptum bu aralar, diyetimi bozdum moralim yerlerde toparlayamıyorum kendimi
Gecen aksam bebeğime sütüm yetmedi gece yarılarına kadar ağladı eşimde sert çıkıştı bana cocuk ac bilmem ne bilmem ne konuştu vs
Hemen meyve püresi falan verdim uyudu cocuk sonra eşimle atiştik aramız limoni hic keyfim yok hersey bu aralar üst üste geliyo ev yarim yamalak kaldi ramazan geliyo benn hangisine yetiseyim hangisini yapayım Allah aşkınıza biz kadınların hali niye bu kadar zor tüm çileler bizemi sadece
İnşallah bi sorun olmaz cnmInşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Sagol bitanemGeçmiş olsun canım. Aynen kıymetini bilmek lazım.
Amin cnm sagolasinAllah sana göre bi iş nasip etsin ablacım kısa
İnşallah cnm sagolasinInsallah güzel bir is bulursun abla
Tebrikler cnm cok guzel eksi
Cok güzel bi eksiyle 5 lere hosgeldin tatlimGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Tebrikler migicim
Hâlâ 55 lerde olduğuna gore sorun yok tatlimZipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Tebrikler tatlimGünaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakamaZipzip- @Elif Eylul @I-cell_84
Vavvvv süper eksi cok tebrikler cnmGünaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
Baharrrr masallah cnm yaaa süper gidiyorsunGeçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum
Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77
süpersin canım. tebrikler. üzülme ptesi 77 dersin :)Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77
valla katılıyorum bi sütyen 100 gr falan geliyorHele üstunü basini donuna kadar çıkartta o ekside gitsin
kalkınca bakmadın mı kilona artı mısın yoksaTartılıcm ama wc yok
Dünden verdiğim emegin karşılığını alamıyorum
günaydın canımm hayırlı cumalarGunaydinn
Hayirli cumalar olsun inşallah
Günaydın canımmGünaydın bol eksili günler diliyorum hepinize tartı yüzünüze gülsün
Tebrik ederim canımmCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu cum 75.3
Fark -500
Yüzde 0.660
Tebrikler tatlim
Tebrik ederim canım
Teşekkürler abla bu kadar oldu 75 i bi kırsam direnç.buradaTebrikler tatlim
Yok bakmadım canım daha spor yaptım birde dünden beri bişey yemedim bayada açım biraz başım dönüyor du gittim bir hurma ve su içtim ne yapayım mecbur dünden beri wc yok çünkü tartılsam istediğim gibi çıkmayacaksüpersin canım. tebrikler. üzülme ptesi 77 dersin :)
valla katılıyorum bi sütyen 100 gr falan geliyor
kalkınca bakmadın mı kilona artı mısın yoksa
günaydın canımm hayırlı cumalar
Günaydın canımm
Geçmiş olsun insallah şifa olurGünaydın Cnm
İlerleme veya gerileme yok, pahalı bir ilaç var 1 ay daha kullanacak inş iyi olacak
regl olmana rağmen eksidesin. tebrik ederim canım
kız insan tartılır bi resmini çeker. sonra bi de tuvalete çıkarsan tekrar çekerdin. su ve hurmadan sonra daha da kilo aldın ya simdi sen. tuvalete çıkamazsan ne olacak daha vahim o zaman tartınYok bakmadım canım daha spor yaptım birde dünden beri bişey yemedim bayada açım biraz başım dönüyor du gittim bir hurma ve su içtim ne yapayım mecbur dünden beri wc yok çünkü tartılsam istediğim gibi çıkmayacak
Mesajını cevaplamadığımı şimdi farkettim canım kusura bakma. İnşallah hemencecik iyileşir. Cuma günü hürmetine şifa diliyorum babacığına.Günaydın Cnm
İlerleme veya gerileme yok, pahalı bir ilaç var 1 ay daha kullanacak inş iyi olacak
Tatlım inşallah negatifsiniz....Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmaz
Hatam var canım spordan saldım ve o yediğim bir gün beni çok etkiledi maalesef
Afiyet şifa olsun canım
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu an
Bilmiyorum canım bir kötü oldum bugün korktum tansiyonum düşer diye genelde hep tansiyonum düşerregl olmana rağmen eksidesin. tebrik ederim canım
kız insan tartılır bi resmini çeker. sonra bi de tuvalete çıkarsan tekrar çekerdin. su ve hurmadan sonra daha da kilo aldın ya simdi sen. tuvalete çıkamazsan ne olacak daha vahim o zaman tartın
Sana hosgeldin dedim ama görmedin heralde cnm :)) Zühal ben
Haftaya kurtulcan 75 den cnm :) zaten ramazan basliyorTeşekkürler abla bu kadar oldu 75 i bi kırsam direnç.burada
Ay kusura bakma canım belkide hoşbulduk memnun oldumSana hosgeldin dedim ama görmedin heralde cnm :)) Zühal ben
5 gün icin gayet guzel eksin
Haftaya kurtulcan 75 den cnm :) zaten ramazan basliyor
Şahsen ben cok umutluyum
Yok aç kal demiyorum zaten yanlış anladın. sabah kalkınca tartılıp resmini çekseydin keşke diyorum. paylaşmazdın tuvalete çıkmayı beklerdin. tuvalete çıkarsan eğer daha düşük gelirsen bi daha tartını çeker onu paylaşırdın. şu an büyük risk aldın. tuvalete çıkamazsan iyice artı geleceksin bu şekilde. senin için diyorum..Bilmiyorum canım bir kötü oldum bugün korktum tansiyonum düşer diye genelde hep tansiyonum düşer
Haklısın canım bunu hiç düşünemedimYok aç kal demiyorum zaten yanlış anladın. sabah kalkınca tartılıp resmini çekseydin keşke diyorum. paylaşmazdın tuvalete çıkmayı beklerdin. tuvalete çıkarsan eğer daha düşük gelirsen bi daha tartını çeker onu paylaşırdın. şu an büyük risk aldın. tuvalete çıkamazsan iyice artı geleceksin bu şekilde. senin için diyorum..
hadi hayırlısı olsun canım. inşallah eksin gelirHaklısın canım bunu hiç düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?