- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tebrikler kızlar
Sağol canım zaten eksideydim ama direnç gösteren 64 var 65 te 2 hafta 64 te 2 hafta kaldım çok agır gidiyor bu aralarhadi hayırlısı olsun canım. inşallah eksin gelir
Evet canım farkındayım. Nerdeyse ben diyete başladığım dönemden beri bu kilolardasın, yanlış giden bişeyler var ama bulmak lazım.Sağol canım zaten eksideydim ama direnç gösteren 64 var 65 te 2 hafta 64 te 2 hafta kaldım çok agır gidiyor bu aralar
Lahmacun ve yarimekmek döneride unutmayalim lütfen bununda 2gun vucuttan atilmicagini bilelim daha sonra vucudu acta biraktin onun etkisiSağol canım zaten eksideydim ama direnç gösteren 64 var 65 te 2 hafta 64 te 2 hafta kaldım çok agır gidiyor bu aralar
Bak yanlış tespit edilmişLahmacun ve yarimekmek döneride unutmayalim lütfen bununda 2gun vucuttan atilmicagini bilelim daha sonra vucudu acta biraktin onun etkisi
Canım hayırlı olsun köprün. Sağlıkla kullan. Benim de bugün ölçüm alınacak geçen hafta kesti gerekli yerleri. Bir haftalık işim kaldı. Vücut yürümeye alışınca hep istiyor. Bu kıvama gelince bırakmak iyi değil...yağmur çamur dinlemeyecegim artık....Canlarim k. Bakmayın aksamlari giremiyorum genelde dersler başladı başlayalıaffola
Eger okusaydim aksam detoksu için için derdim burda maksat karnimizin tok olması ve bağırsağa çiğ sebze göndermek çünkü. Ama tabi detoks icmemiste yemek mi yemissiniz yogurt yemissiniz ya da hic bir şey yememissiniz yaa sonuçlarınızı acayip merak ediyorum helal sizlere bende sizin sayenizde verdim teşekkür ederim hepinizede
Dünürüm nihayet köprümü taktı dr. Son bir kez daha gittim mi bityi diş işim insallah. Bu kurtuluşun darısı başına canim benim. O yağmurda da mı yürüdün gemde o soğuk havada bravo sana vallahi bravooo
Haydiiiii tartılında gelin gaaaliiiiiiii
eee herkes bugün pizza yiyecekLahmacun ve yarimekmek döneride unutmayalim lütfen bununda 2gun vucuttan atilmicagini bilelim daha sonra vucudu acta biraktin onun etkisi
Kim yicek migieee herkes bugün pizza yiyecek
Tebrik ederim canım
Eksileriniz güzel kızlarTeşekkürler abla bu kadar oldu 75 i bi kırsam direnç.burada
Seni kesin geçmişimdir ablacığım
TeşekkürlerTebrik ederim canım
ben bugün akşama dünden kalan sulu patates yemegi yiyecegim.Kim yicek migi
BenanaKızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanımZipzip-
Ablaaa tebrik ederim
Oruç tutacağın hiç aklıma gelmedi...çoktan geçtin beniSeni kesin geçmişimdir ablacığım
Teşekkür ederim bitanemAblaaa tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?