Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

secgili rakibem kiraz kaç kilo vermiş nazcım

ablam sakın üzülme hiç mezura ölçüsü alıyormusun ....
kilon şilik olabilir ama yagdan kaybediyor olabilirsin haftada birde tartıldıgın gibi mezura ölçülerini al .....

adet dünsizligide kilo vermeye engel dr. git ihmal etme ....

hepimiz aynıyız çoçuklara neler yapıyoruz ama sebrediyoruz ... ablam sakın pes etme son gülen iyi güler.....

yumukum çok geçmiş olsun bacım ....
ye iç saglık herşeyden önemli

nazlıcım edoras ablanın kilosunu düşmemişsin

8. TAKIM * *184.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 102,3 / 101,5 / 0,8 / 0,78% )
AySeCeYlİn ( 63,3 / 62,8 / 0,5 / 0,79% )
azra_sila ( 120,0 / 118,0 / 2,0 / 1,67% )
asutaha (80,8) geri dönmek üzere ayrıldı
çokoprens ( 56,6 / 56,2 / 0,4 / 0,71% )
elimphia ( 91,0 / 88,4 / 2,6 / 2,86% )
handerya ( 72,0 / 71,5 / 0,5 / 0,69% )
nightwinglover ( 84,0 / 82,7 / 1,3 / 1,55% )
SEHERYILDIZI ( 86,0 / 85,7 0,3 / 0,35% )
banu12 65,9 65,9 0,0 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 741,1 / 732,7 / 8,4 / 1,13% )

kardeş takımcım listemizi kontrol edermisiniz:81:
bu arada gelenek bozulma 8.takım yine sizi yendi

listen tamamdır azracığım . Tebrik ediyorum canım . Yarışı yine siz kazandınız .

tebrikler 8.takımmm

kıızzlarrr her haftaaa az kilo veriyorum ama hep takım 1.siyim bakın şımarıyorum kilo vermem durucaaak kendinizeee gelinn bakeeem

kızlar benim bi yengem var o da kilo vermek istiyor ve beni takdir ediyor uzun zamandır bizim diyetin sırlarını soruyordu bende ona bugün bir yazı hazırladım bir kontrol edermisiniz?:)

Mirayın notu:

Sabah kalkar kalmaz bir mandalina, kuru kayısı ya da elma yenmeli onu yedikten en az yarım saat sonra kahvaltı etmeli.

Kahvaltında yumurta varsa ekmek yemiyorsun. Tek yumurta olduğu zaman menemen bile yiyebilirsin. Ben mesela iki yumurta yiyorum.

Şarküteri yok ( sucuk salam sosis vs.)

Ekmeğin tam buğday ekmeği olmalı. Migrosta doygun markanın satılıyor. Ben en çok onu sevdim. Kepekli ekmek kesinlikle yok zaten ana maddesi beyaz un o yüzden.

Kaşar peyniride yok peynirin light olmalı. Yağ oranı en fazla %6 .Ben iki ekmeği kızartıp doğanın şekersiz marmelatından az sürüp peynir ile yiyiorum. Ekmeği tost yapmıyoruz çünkü tosta peynirin suyu karışıyor ve ekmek hamurlaşıyor.

Klasik kahvaltım şöyle oluyor.

2 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates.

Öğünlerin arası en az 3.5 4 saat olmalı bu kesin. Ben ara öğün yapmıyorum çünkü kahvaltım yemeklerimi güzel yiyorum. Haftasonu 3 4 dilim ekmek yediğim oluyor.

Bunun yanında diğer öğünler;

Bakliyat karbonhidrattır. Bakliyat ile proteini kesinlikle birlikte yemiyoruz. Örneğin kuru fasülye nohut kesinlikle etsiz olacak. Pişerken et bile olmucak çünkü etin suyu bakliyata geçiyor.

Yemeklerde havuç patates kesinlikle olmucak zaten havuç patates kesinlikle yasak. Bu da aynı şekilde yemek pişerken içinde dahi olmucak o zaman yememenin bir anlamı yok.

Öğlen genellikle protein ağırlıklı beslenilmeli. Akşama bakliyat sebze gibi olabilir. Akşam en geç 6 da yenmeli. Ben yiyemedğim zaman iş yerinde iki avuç beyaz leblebi yiyorum yanında süt ya da ayran beni acaip tok tutuyor.

Bu arada mercimek çorbası da bakliyat bu yüzden yanında et türü hiçbir şey yemiyoruz. Bazı çorbalar içine bir kaşık un konulup terbiyeleniyor ben onu dahi yapmıyorum içmiyorum. Beyaz un şeker pirinç kesinlikle yok. İçinde minikte olsa.

Yemekten hemen sonra meyve kesinlikle yok. Ya yarım saat önce ya 3 4 saat sonra yenecek. Yoksa direk yağ depoluyor.

Çok dikkat gerektiren bir diyet ama sağlıklı yaşam için şart ben 55 günde 10.5 kilo verdim. 

Siyah çay ve kahve yok. Siyah çay açık ve kesinlikle şekersiz. Meyve suyu yok. Sadece maden suyu serbest vee bu diyetin en önemli etkeni bol su ve yeşilçay ben günde 3 lt den fazla su içiyorum ve bol boş yeşilçayy..

Şimdilik sölüceklerim bu kadar 

merhaba kizlar....bugün misafirlerim vardi pek giremedim...arkadaslarim geldi..normalde dayanamaz kesinlikle pasta felan yerdim..ama bugün kilo verdigimi görünce o kadar kolay oldu ki onlara karsi koymak...cok mutluyum o yüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…