gecen cuma bütün gün siteye girmedim..aksama girebilmistim anca...ins yarinde öyle olmaz
kızlar ilk bisiklet kullanmaya başladığımd abende duymuştum toto genişletiyor diye.
ama yaklaşık 4sene oldu pedal çeviriyorum.bahsettiğim 24 yaşındaki yeğenimde aynı şekilde kullanıyor.
bizde bir genişleme olmadı.aksine sıkılaştık bile.
yani koşu bandımda var ama bisiklet çok pratik ve eğlenceli geliyor.
günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 59,3 malesef bu hafta aynıyım
kiloyu korumakta güzel cnm...benden bu hafta 400 gramm gitmis..yeni kilom 58,8
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar
kilom dengesiz bir hafta sonucu 74,6
salı 74,3 ,perşembe 75tim
benim korkulu rüyam 59 lu kilolar zaten çok takılırım her seferinde 59 larda .
been geldimm kızlaarrr yine cevaplama paneli yoook sinir oldum bu sabah zaten kötü başladım servisi kaçırarak:S
off yılbaşı hedeflerini yazdığım kağıdı atmışım ,onları arıyorum şimdi :96:
günaydın kızlar sitede sorun var galiba cevaplama paneli nereye kayboldu anlamadım şuanda çokdeğişik bi sayfada yazıyorum bunları size
kızlar hemen kilo bildirimimi yapayım haftalık hedeflediğim kiloya indim çok şükür.
69.70 / 69.00 / 0.70 / 1.01 inşallah dogrudur .
hayırlı cumalar fıstıklar.......
haftada 1,2 kg verirsem hedefime ulaşabilirim
sabah kahvaltımı yanımda getirdim ,öğle yemeğimde yanımda zeytinyağlı karnıbahar
kızlarr bende 79.5 im:)
geçen hafta 80.4
bu hafta 79.5:)
niye kimse bişey yazmıyo :95: :96:
günaydın arkadaşlar.
umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
benim moralim çok bozuk.
kilo veremedim bari sabit olsaydım.
kilom 70
günaydın arkadaşlar.
umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
benim moralim çok bozuk.
kilo veremedim bari sabit olsaydım.
kilom 70
buldum nihayet :96:
benim de yılbaşı hedefim 71 canımm..bu gidişle artışlardan bir kurtulabilirsem tabi
hayırlı cumalar..kusura bakmayın anca girebildim eve hastaneden geliyorum tahlil sonuçlarımı verdim,kan değerlerim sürünüyomuş demir dibe vurmuş3 aylık bir tedavi verdi doktor koştur koştur geldim umarım listeyi vermemişsinizdir henüz geçmişe bile bakamadım,kilom sabit ama şişkinlik ve şu wc olayı devam ediyo onun etkisi olabilir
naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63 - 61
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82
edoras - 70 - 66
rakipler :13:
naz - safinaz
kiraz - mimu
black - zilan
melek - narin
yumukum - edoras
71 mikız hedefinde kilo almak mı var
günaydın ayşegülcüm bol bol kuru üzüm ve pekmez tüket canımcım
yılbaşı hedefin nedir
ayyyyy bilinç altı canım pardon pardon pardonnn :78::78::78:ayyy zaten vermek için uğraşırken alıyorum canım ama kafam nekadar dağınık bu cevaptan anlaşılmıştır herhalde
evet ikisindende evde var sırf bu kansızlık için pekmez tee mersinlerden geldi kardeşcazım buldu orlardan hakiki ama gel görki ben tiksinmekten beterim pekmeze karşı hiç anlaşamıyoruz bizama denicem çünkü değerlerim berbat normalde 11. küsür olması gerekiyomuş benim 3.6
günaydın ablacım benim de moralim çok bozuk..iş yerinde bu saate kadar nete giremedim ve kilom da 63.200 gr idi sabah..regl etkisi sanırım ama yine çok üzgünüm..iş yerinde net hiç yoktu inşallah bundan sonra da kesilmez..öpüyorum kızlar
safişim enişteye maşallahtakıma mı alsak ne
edoras ablam üzülme ,sporun ve diyetinin karşılığını en kısa zamanda alıcaksın eminim
61 yazdım zaten canımcım
safiş seni ve eşini tebrik ediyorum . beni geçtin bu hafta eniştede süper kilo vermiş İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER CANIM .
71 mikız hedefinde kilo almak mı var
benim de yılbaşı hedefim 71 canımm..bu gidişle artışlardan bir kurtulabilirsem tabi
hayırlı cumalar..kusura bakmayın anca girebildim eve hastaneden geliyorum tahlil sonuçlarımı verdim,kan değerlerim sürünüyomuş demir dibe vurmuş3 aylık bir tedavi verdi doktor koştur koştur geldim umarım listeyi vermemişsinizdir henüz geçmişe bile bakamadım,kilom sabit ama şişkinlik ve şu wc olayı devam ediyo onun etkisi olabilir
ayyyyy bilinç altı canım pardon pardon pardonnn :78::78::78:ayyy zaten vermek için uğraşırken alıyorum canım ama kafam nekadar dağınık bu cevaptan anlaşılmıştır herhalde
evet ikisindende evde var sırf bu kansızlık için pekmez tee mersinlerden geldi kardeşcazım buldu orlardan hakiki ama gel görki ben tiksinmekten beterim pekmeze karşı hiç anlaşamıyoruz bizama denicem çünkü değerlerim berbat normalde 11. küsür olması gerekiyomuş benim 3.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?