• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese ❤️
Günaydın canım. ara verince nasıl daha iyi zayıflayacaksın, daha çok kilo bile alabilirsin.
Bence kötü olmadı :KK45:
O zaman sorun yok :)
Gunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...
Günaydın canım inşallah görürsünnn ❤️
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım😌😌
Günaydın canımm

Kizlar bisey soracagim bu mesajlarınızın altında kilo gosterimi grafiklerin altinda aciklamalar yazıyor hepinizde benimkinde yazmıyor onu nasil yapabilirim ayar falan mi yapilmasi gerekiyor acaba
bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş

Günaydın kizlar hayırlı günler hayırlı cumalar ☺️

Geçen hafta 56.9
Bu hafta 56.1
Fark - 800
Yüzde 1.40 Eki Görüntüle 2826732

Kızçeler umarım yarışa bir faydam olur🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Tabiki canım maşallah 🥰🥰🥰
Günaydın kızlar🥰
Tartıya çıkmadım akşam 5ten sonra tartılacağım
Artı regl olmuşum daha bi hafta vardi regl olmasına rağmen hiç beklemiyordum
Bugün niyetlenmedim 🙄

Günaydın kizlar :KK36:

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese ❤️

Gunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım😌😌

Günaydın herkese ben de akşam 5 'te Tartılacağım 🤭🤭🤭
Günaydın kızlar💞

bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş
Hesap detaylarından gir canim en altta başlangıç kilonu yaz

Çünkü yeşil bölümdesiniz..
O Yazılar kırmızı bölümdeyken çıkıyor..😍😍

Geçen cuma 62.35
Bugün 62.10
Fark - 250

Salı gününden beri hiç düşmedi tartı reglim 4.günümdeyim

Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20210413_111402.webp
    IMG_20210413_111402.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
Back