• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa herkes herkesin eksiğini söylecek...kimi zararli seyler yiyor dayanamayip kimimizde bunyesine gore az yiyor...disarden bakan her zaman iyi görür...ben eleştirilmek istemiyorsam eleştirilcek şeyler yapmam...gunlerdir kek yaptim ingiliz keki...tadina bile bakmadim...konu komsu cocuklara dağıttım...
Yavrum benim eksiğim yok fazlam var :süslü:
İstediğin gibi eleştir dış kapında paspas olurum vur şöyle duvara duvara tozum çıksın...daha neler de boş ver :KK51::KK51:
Kime sitem edermiş Sulişim :KK60:
Canım dışarıdayim eve geçer geçmez tartilacağim...İngiliz kekini ilk kez duydum ..iftardan sonra bir bakayım nasılmış? Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyorsun :KK14::KK14::KK14:

Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Screenshot_20210416-154124_Gallery.webp

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Yavrum benim eksiğim yok fazlam var :süslü:
İstediğin gibi eleştir dış kapında paspas olurum vur şöyle duvara duvara tozum çıksın...daha neler de boş ver :KK51::KK51:
Kime sitem edermiş Sulişim :KK60:
Canım dışarıdayim eve geçer geçmez tartilacağim...İngiliz kekini ilk kez duydum ..iftardan sonra bir bakayım nasılmış? Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyorsun :KK14::KK14::KK14:
Çok tatlısın yaaa. 🤗🤗🤗😂😂😂

Bak canım ben ne diyorsam ne yapıyorsam tecrübe ile paylaşıyorum bu bana iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok ama buraya da emek veren insanlar da var.

Takımda isek herkesi düşünmeliyiz tek kendimiz yokuz de ki yanlış söylüyorsun herkes elinden geleni yapmazsa ne olacak takımın hali🙄🙄🙄 o zaman oturalım bekleyelim nota alsın takım.

Kusura bakmayın ben olaylara gerçekçi bakıyorum.
Çok haklısın canım bende kendi adıma bencillik ettim.

Back
X