herkese meraba ben hala hastayım dün gece yatağa yattığımda büğün sizden geri dönmek için listeden ayrılmayı teklif edicektim
o kadarki kötüydüm grip beni mahfetti ama bu sabah uyanınca eğer öyle bişey yaparsam en az 2 kilo artıyla geri döneceğimi düşündüm ve vazgeçtim bilmiyorum ne kadar doğru karar verdim çünkü ayakta durcak halim yokken burdanda kopamıyorum bir saattir karbonhidrat diyetini araştırıyorum ve bugün ona başladım hasta halimle artık bir ileri 2 geri saymaktan bıktım ve utanıyorum açıkçası nedense son kilolar büyük bir inatla gidiyor tabi benimde eski hırsım kalmadı sanki
en iyisimi elimden geleni yapayım eskisi gibi dedim ne kadar verebilirsem tabi bugünü sorarsanız düne göre daha iyiyim kısmen dün felaketti bide misafirlerim geldi dinlenemedim sesim dahi çıkmıyordu neyse inşalh iyi olurum ama az bir zamanım olsada dinlenmeye yatmak istemiyorum hemen pc başına geçip sizlere bakmak istiyorum nedense bağımlı yaptınız beni:)) öpüyorum hepinizi inşlah bu hafta kilo vererek karşınıza çıkıcam :))