• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese meraba ben hala hastayım dün gece yatağa yattığımda büğün sizden geri dönmek için listeden ayrılmayı teklif edicektim:(o kadarki kötüydüm grip beni mahfetti ama bu sabah uyanınca eğer öyle bişey yaparsam en az 2 kilo artıyla geri döneceğimi düşündüm ve vazgeçtim bilmiyorum ne kadar doğru karar verdim çünkü ayakta durcak halim yokken burdanda kopamıyorum bir saattir karbonhidrat diyetini araştırıyorum ve bugün ona başladım hasta halimle artık bir ileri 2 geri saymaktan bıktım ve utanıyorum açıkçası nedense son kilolar büyük bir inatla gidiyor tabi benimde eski hırsım kalmadı sanki:( en iyisimi elimden geleni yapayım eskisi gibi dedim ne kadar verebilirsem tabi bugünü sorarsanız düne göre daha iyiyim kısmen dün felaketti bide misafirlerim geldi dinlenemedim sesim dahi çıkmıyordu neyse inşalh iyi olurum ama az bir zamanım olsada dinlenmeye yatmak istemiyorum hemen pc başına geçip sizlere bakmak istiyorum nedense bağımlı yaptınız beni:)) öpüyorum hepinizi inşlah bu hafta kilo vererek karşınıza çıkıcam :))

günaydıın kızlar dün bütün gün kuruyemiş yedimmm:S:S

ceviz fındık beyaz leblebi... regl olcam diye ağzımm boş durmadı... en az hepsinden 3 er avuç yemişimdir. ama bir anda değil zaman aralıklarıylaa:S:S moralim bozuldu:(

herkese meraba ben hala hastayım dün gece yatağa yattığımda büğün sizden geri dönmek için listeden ayrılmayı teklif edicektim:(o kadarki kötüydüm grip beni mahfetti ama bu sabah uyanınca eğer öyle bişey yaparsam en az 2 kilo artıyla geri döneceğimi düşündüm ve vazgeçtim bilmiyorum ne kadar doğru karar verdim çünkü ayakta durcak halim yokken burdanda kopamıyorum bir saattir karbonhidrat diyetini araştırıyorum ve bugün ona başladım hasta halimle artık bir ileri 2 geri saymaktan bıktım ve utanıyorum açıkçası nedense son kilolar büyük bir inatla gidiyor tabi benimde eski hırsım kalmadı sanki:( en iyisimi elimden geleni yapayım eskisi gibi dedim ne kadar verebilirsem tabi bugünü sorarsanız düne göre daha iyiyim kısmen dün felaketti bide misafirlerim geldi dinlenemedim sesim dahi çıkmıyordu neyse inşalh iyi olurum ama az bir zamanım olsada dinlenmeye yatmak istemiyorum hemen pc başına geçip sizlere bakmak istiyorum nedense bağımlı yaptınız beni:)) öpüyorum hepinizi inşlah bu hafta kilo vererek karşınıza çıkıcam :))

çok geçmiş olsun zilanım . Bence burdan kopmamakla doğru kararı vermişsin canım . Dikkat et kendine yat dinlen bu meret başka türlü geçmiyor

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım .

:3: :3:
iyiyiz şeker sen nasılsın bakalım....

safişim elifim günaydın

Nazlımmmm nabeerrr :3:
Ben dün epilasyonun ilk seansına gittimmm :17:

günaydın tatlım

Günaydın zilaaaannnnn hoşgeldinnnn :80: :79:

ooyyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
diyet işi bir süre sonra sıkıyor insanı evet olduğu yerde sayıklayınca özellikle aman başlayacam diyetinede demiyor değiliz ama çok doğru bir karar vermişsin burdan koptuğun an vermek yerine alacaksın kiloları ne olursa olsun kopma burdan lütfen....

günaydıın kızlar dün bütün gün kuruyemiş yedimmm:S:S

ceviz fındık beyaz leblebi... regl olcam diye ağzımm boş durmadı... en az hepsinden 3 er avuç yemişimdir. ama bir anda değil zaman aralıklarıylaa:S:S moralim bozuldu:(

Miraaaayy günaydın aybalammmmm :27:
Össledimm kıss seni gel bir öpem :38:

Dünün Özeti :

Kahvaltı

2 dilim kızarmış tb ekmek
3-4 tane siyah zeytin
domates salata
2 kk kadar beyaz peynir
Şekersiz çay bir kupa.

Öğle

Bir porsiyon Tavuk sote
Bir kase yoğurt
bir tabak dolusu yeşillik salata.

Akşam

Yarım porsiyon mantarlı et sote,
Bir bardak ayran
semizotlu yoğurt ve bol yeşillikli salata...

Gün boyu dışarıda idik ister istemez protein ağırlıklı beslenmişim :17:

Ben iyiyim safişim . Nasıl geçti canım lazerin ilk seansı bakalım ....

Allah iyilik versin bebişim.....
Valla çıt pıt diye yandım on dakika sonra bitti geçmiş olsun dediler şaştım :53: :53:

Meğer ne kadanda kısa sürüyormuş :1:
Şimdilik birşey belli değil tahmin ettiğin üzere bakalım gelecek günler neler gösterecek :1:

Sen ne ettin yavru kavitasyona başladınmı yazmıyorsun hiç...

zilan geçmiş olsun canım :38:dinlenmeye çalış

miray sıkma canını kuruyemişler için yemişsin bitmiş bugünden itibaren eskisi gibi devam edince bişey olmaz canım

safiş canın acıdımıııı :18:

safişim bende özledimm kuzummm seniii

valla dün kaçamak yapmıyım diee leblebiyeee cevize dayandımmm :D

Günaydın denizimm :3: :3:
Umarım dediğin gibi bir hafta olur şeker

Sen nasılsın bacım neler ediyon hala yoğunmusun?

biraz daha hafifledi işler canım 2011 e herşey tastamam girmek istiyorum.personel evrakları eksiklikler var onlarla ugraşıyorum biyandanda.:68:bu sabah biraz tatsız başladım güne.personelden birisini işten çıkarttım.:50:sözlü ve yazılı uyarı yapmama ragmen işe geç kalmaya devam etti.bende diger elemanlarımında disiplininin bozulmaması için mecburen işine son verdim.aman işte dünay işi bitmiyor canım.maşallah sen süper gidiyorsun menülerini takip ediyorum canım yılbaşı alışverişi yaptınmı noel kıyafetini aldın mı canım :23:

Allah iyilik versin bebişim.....
Valla çıt pıt diye yandım on dakika sonra bitti geçmiş olsun dediler şaştım :53: :53:

Meğer ne kadanda kısa sürüyormuş :1:
Şimdilik birşey belli değil tahmin ettiğin üzere bakalım gelecek günler neler gösterecek :1:

Sen ne ettin yavru kavitasyona başladınmı yazmıyorsun hiç...

yok safişim başlamadım daha bu cumartesi gidicem canım ilk seansa gider gitmez yazacağım hemen canım .

safiş canın acıdımıııı :18:

yok bebeğim ne acısı
sadece bir yerlerim donduuuuu

(lazerden önce buz tutuyorlarda yanmasın diye :52: )
Ama hiç birşey hissetmedim inan....

safişim bende özledimm kuzummm seniii

valla dün kaçamak yapmıyım diee leblebiyeee cevize dayandımmm :D

Çıtırmı yedin leblebiyi :27: :27:

üzme kendini bebeeemmm kaldığın yerden aynen devam montiye :81:

biraz daha hafifledi işler canım 2011 e herşey tastamam girmek istiyorum.personel evrakları eksiklikler var onlarla ugraşıyorum biyandanda.:68:bu sabah biraz tatsız başladım güne.personelden birisini işten çıkarttım.:50:sözlü ve yazılı uyarı yapmama ragmen işe geç kalmaya devam etti.bende diger elemanlarımında disiplininin bozulmaması için mecburen işine son verdim.aman işte dünay işi bitmiyor canım.maşallah sen süper gidiyorsun menülerini takip ediyorum canım yılbaşı alışverişi yaptınmı noel kıyafetini aldın mı canım :23:

Haklısın bebekim yeni bir yıl yeni hedefler
yeni hevesler
yeni kişiler
:23: :23: :23:

Peki geç kalma sebebi ne imiş bununla ilgilib bir açıklama yaptımı merak ettiğim içn soruyorum canım seni eleştirmek için değil....
Birde ne kadar geç kalıyordu zaman olarak?

Valla ben montiye devam ediyorum son sürat hızla bazen duruyor kilolar bazen gidiyor gerçi ben kendimi diyette gibi görmüyorum artık beslenme şeklim değişti o kadar :66: :66:

Valla güzelcim haftasonu ben dolaplarımı kurcaladımdaaaaa
ne çok seksi geceliğim varmış benim :17: Birde utanmadan yeni, almak için uğraşıyorum
Ama itiraf ediyorum ; Kırmızı jartiyerli iç çamaşır takımım yok
kırmızı adına sadece gecelikler var saten dantel vs. vs. :27:

Haftasonu cevahirde idik kocişle lazzerden sonra, orda bir iç çamaşırı mağazasına girdim sırf kocişin tepkisi görmek için
adam mankenin üzerinde kırmızı jartiyerli takımı görünce ben atladım hemen nasıl bu sence yakışırmı bana alayıımıı diye
"Yürü çabuk valla burda saldırıcam sana birden üstünde hayal ettimde" dedi...
Ve çıktık mağazadan...
Acaba o takımı almalımıyım :1:

naz dört gözle bende gitmeni ve sonucu bekliyorum :53: eger gerçekten faydası olursa bende gideceğim kavitasyona inşallah

safişim 1 hafta içinde kıllar dökülmeye başlar canım . ama emin ol bittikten sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin canım .

yok safişim başlamadım daha bu cumartesi gidicem canım ilk seansa gider gitmez yazacağım hemen canım .

wuuhhuuuuu süppeerrr
sen cumartesi bende pazar
haftasonu ikimizde kavitasyona gidip kavrulucaz desene :1:

Bakalım pazartesi nasıl bir halde dönceğiz :1:

naz dört gözle bende gitmeni ve sonucu bekliyorum :53: eger gerçekten faydası olursa bende gideceğim kavitasyona inşallah

Beni merak etmiyorsun dimeekkkk :63: :63: :63:

safişim 1 hafta içinde kıllar dökülmeye başlar canım . ama emin ol bittikten sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin canım .

kadında on onbeş gün sonra dökülür dedi
ay ne bilem bakalım
umarım bu lazerden olumlu sonuçları alanlar sınıfına girerim bendeeee
yalnız çok utandım ben yaa açmaya
alışamamışım halaaa :17: :17:

kadında on onbeş gün sonra dökülür dedi
ay ne bilem bakalım
umarım bu lazerden olumlu sonuçları alanlar sınıfına girerim bendeeee
yalnız çok utandım ben yaa açmaya
alışamamışım halaaa :17: :17:

bende çok utanmıştım ilk gittiğimde utana sıkıla yaptırdım . ama sonra alıştım ve o bayandan başka hiç kimseye yaptırmadım . o yoksa onun olduğu günlere randevumu aldım hep.

canım işe geç kalma sebebi uyanamamakmış telefonunun alarm sistemi bozukmuş bende dedimki bi çalar saat al eşinin telefonunu kur...ama yinede devam etti bu seferde yazılı uyarı yaptım yazılı uyarıdan da 3 gün sonra aynı şeyi yaptı ve ogün tüm gün gelmedi.yani olmuyor böyle bu sefer diger elamanlarım ona özel muamelemi var hissine kapılıyorlar.yolu açık olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden :58:

SAFİŞ yakışır bacım al sen eşine süprizzzz olurrrr :52::32:

Back
X