Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pasta elifin pasta mi :)

Afiyet olsun canim

Yok yok ben midemi aldırayım başka yolu yok, doymuyorum ben ne karnım ne gözüm, mezuniyetime son yarım kg kalmıştı yalan oldu
Canim aksama kadar ac olunca birden tikaniyorum gecede gözümün biri kapali yiyorum. Cikma bosuna 80 e hem listedesin sen bu Elif agzini burnunu kırar bak arti gelirsen duymasin

Listede oldugun icin tarti gecersiz sayilir,bildirim kabul edilmez buda bize büyuk bir kayip oyuzden tartina 5litrelik sise koy tart bakalim ne olucak
Denedim canm onları doğru tartıyor beni annemi arkadaşımı eksik tartıyor ben hariç herkes seviniyor eksik gösteriyor diye

Nonono sen yeme kuzu
Dun bana küstü yemiyorum diye sanki ona al diyen var neymiş getiriyormus yemiyormusuz sonra Oglum müdahale etti baba annem zayıflamak için uğraşıyor sen ne yapıyorsun diye 6 yasinda cocuk anlıyor halimi sen trip at dedim hicte yemem 76 yi gorecegim

Afferim cocuguma

Pilini değiştirip 1 gun kullanma canim bazen cok tartilmaktan hassasiyet kafayi yiyor
sabah tartıldım bi sorun yoktu arkadaşın evine götürdüm dün yolda nolduysa tartıya akşam herkesi eksi gösterdi pili yeni daha
Ozaman kilo verdin
Bence yeni pille dene nebilim
İmkansız adet oldum bugün vücudum sis artı göstermesi gerek eksi değil

Bozulmus ozaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…