- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Pasta elifin pasta mi :)Kikirdemekten menümü yazamadım
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 2 dilim peynir 1 yumurtadan omlet 1 YK közlenmiş biber sosu 2 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.
Ara bir sütlü kahve yanına 1ceviz 5 badem 5 fındık.
Öğlen karnabahar ve kabak salata.
Aksam 1 dilim ekmek 8 kaşık kıymalı yumurta.
Aralar da 1kupa yeşilçay 1 kupa kayısılı çay. 2,5 litre su Akşamda 3 çatal pasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Kendi yaptiPasta elifin pasta mi :)
Tarihli nick olunca da miTamam canim bu tarti bildirimleri büyük sıkıntı oluyorda ondan diyorum
Bildirimin gecersiz bile sayilabiliyor
Afiyet olsun canimKıslar migren atağım geldi bugün çok aktif olamadım kusura bakmayın
Öğlen 13.10
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Akşam 20.00
2 servis kaşığı tavuk sote
3 kaşık yoğurt
1kase salata
Canım çok tatlı istiyor anlatamam krizlere giriyorum ben de kuruyemiş bar yedim 1 adet insaAllah sorun olmaz
Zipzip-
E Elif_Eylul
Yok yok ben midemi aldırayım başka yolu yok, doymuyorum ben ne karnım ne gözüm, mezuniyetime son yarım kg kalmıştı yalan olduAz mı kız nefessiz yaşıyorum şuan neresi az aksam cok oldu
Kendi bacağına sıkmış :) ben bu sene yapmıyorum tatli filan alip alip geliyor zaten esim beyefendiKendi yapti
Nonono sen yeme kuzuKendi bacağına sıkmış :) ben bu sene yapmıyorum tatli filan alip alip geliyor zaten esim beyefendi
Canim aksama kadar ac olunca birden tikaniyorum gecede gözümün biri kapali yiyorum. Cikma bosuna 80 e hem listedesin sen bu Elif agzini burnunu kırar bak arti gelirsen duymasinYok yok ben midemi aldırayım başka yolu yok, doymuyorum ben ne karnım ne gözüm, mezuniyetime son yarım kg kalmıştı yalan oldu
Denedim canm onları doğru tartıyor beni annemi arkadaşımı eksik tartıyor ben hariç herkes seviniyor eksik gösteriyor diyeListede oldugun icin tarti gecersiz sayilir,bildirim kabul edilmez buda bize büyuk bir kayip oyuzden tartina 5litrelik sise koy tart bakalim ne olucak
Dun bana küstü yemiyorum diye sanki ona al diyen var neymiş getiriyormus yemiyormusuzNonono sen yeme kuzu
Pilini değiştirip 1 gun kullanma canim bazen cok tartilmaktan hassasiyet kafayi yiyorDenedim canm onları doğru tartıyor beni annemi arkadaşımı eksik tartıyor ben hariç herkes seviniyor eksik gösteriyor diye
Ozaman kilo verdinDenedim canm onları doğru tartıyor beni annemi arkadaşımı eksik tartıyor ben hariç herkes seviniyor eksik gösteriyor diye
Afferim cocugumaDun bana küstü yemiyorum diye sanki ona al diyen var neymiş getiriyormus yemiyormusuzsonra Oglum müdahale etti baba annem zayıflamak için uğraşıyor sen ne yapıyorsun diye 6 yasinda cocuk anlıyor halimi sen trip at dedim hicte yemem 76 yi gorecegim
Surekli baska tarti felan sıkıntı oluyor canimTarihli nick olunca da mi
Ne yapabilirz düşünelim birazNick degistircem kizlar birlik olup degiselim fikir verin
Cidden sordum ben yaaa gecen elif abla benim profile yazmis adasim diyeNe yapabilirz düşünelim biraz
sabah tartıldım bi sorun yoktu arkadaşın evine götürdüm dün yolda nolduysa tartıya akşam herkesi eksi gösterdi pili yeni dahaPilini değiştirip 1 gun kullanma canim bazen cok tartilmaktan hassasiyet kafayi yiyor
İmkansız adet oldum bugün vücudum sis artı göstermesi gerek eksi değilOzaman kilo verdin
Bence yeni pille dene nebilim
Bozulmus ozaman canimsabah tartıldım bi sorun yoktu arkadaşın evine götürdüm dün yolda nolduysa tartıya akşam herkesi eksi gösterdi pili yeni daha
İmkansız adet oldum bugün vücudum sis artı göstermesi gerek eksi değil
Depresyona mi girdin canm niye jkestinDuş sonrası saçlarımı kestimçok kısa oldu ama kurutsam bonus olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?