- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Tamam demedi demeyinArkadaşlarla geyik yaptık. Eğlenceliydi konu.
Ahaaaa bende oyle yiyomBu kadar az şeyle nasıl duruyorsun
Bende gariplik var sanırımAhaaaa bende oyle yiyom
Sadece yumurta ekliyorum 1tane
ne saçma ya sana yemek vermek zorunda yada ücretini nasil bir yer öyle üst düzeye cikiyor sadece . Benim patronlarim herkesle ayni anda birlikte yerdi . Imalattan , depoya, idari birime herkesin menusu ayni olurdu . Ayni sekilde her birimdeki çalışanların dogum günü kutlanirdi . Şuan esimin patronu Kayserili ben şok :)Esin mutfaktan tek parça cıktı mı
Afiyet olsun canım
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasakarada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri
Sebebi neydi ki
Sagol canımAfiyet olsun canım
Az mı kız nefessiz yaşıyorum şuan neresi az aksam cok olduBu kadar az şeyle nasıl duruyorsun
Yatana kadar icerim canim geceyle birlikte 2 max 2.5 oluyor yemeğin ustune cok icemiyorum hemenBiraz daha su içmeye bak kuzum
Ben cok doyuyorum yersem rahat edemiyorum ne acikiyorum nede bisey sadece su istiyor bide kahve vücutBende gariplik var sanırım
Afiyet olsun canımKikirdemekten menümü yazamadım
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 2 dilim peynir 1 yumurtadan omlet 1 YK közlenmiş biber sosu 2 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.
Ara bir sütlü kahve yanına 1ceviz 5 badem 5 fındık.
Öğlen karnabahar ve kabak salata.
Aksam 1 dilim ekmek 8 kaşık kıymalı yumurta.
Aralar da 1kupa yeşilçay 1 kupa kayısılı çay. 2,5 litre su Akşamda 3 çatal pasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsunKıslar migren atağım geldi bugün çok aktif olamadım kusura bakmayın
Öğlen 13.10
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Akşam 20.00
2 servis kaşığı tavuk sote
3 kaşık yoğurt
1kase salata
Canım çok tatlı istiyor anlatamam krizlere giriyorum ben de kuruyemiş bar yedim 1 adet insaAllah sorun olmaz
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?