Yemekhanede size yemek çıkmıyor mu? Sen nasıl yiyorsun öğlen? Yenekhabede yiyorsun diye biliyordumEsin mutfaktan tek parça cıktı mı
Afiyet olsun canım
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasakarada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri
Sebebi neydi ki
Cok gecerli bi sebep. Ben bunu doğumdan sonra saç dökülmesinin verdiği buhrana yapmıştım. Hâlâ o halimden pismanimCanım öyle istedi
Hatirliyomusun sen enson neden banlandigini hatirlamiyosun birden gittin dimeKız kim şikayet edecek
Yok canım keşke bize de yemek çıksa. Evden getiriyorum genelde.Yemekhanede size yemek çıkmıyor mu? Sen nasıl yiyorsun öğlen? Yenekhabede yiyorsun diye biliyordum
Özelde çalışırken çooook ünlü bir sarkıcının kardeşi ile çalışıyordum, ve öğle yemeğine gittik, fiks menü idi ortaya yoğurt aldık, hesabı öderken o patron 2tlyi 3e bölmeye çalışıyordu, bana cimrilik deme
O zaman ben birşey yapmadım kiHatirliyomusun sen enson neden banlandigini hatirlamiyosun birden gittin dime
Bak etiketime dönmüyor bileO zaman ben birşey yapmadım ki
Benım saçlarım çok kıvırcık nasıldesem Merinos koyunuCok gecerli bi sebep. Ben bunu doğumdan sonra saç dökülmesinin verdiği buhrana yapmıştım. Hâlâ o halimden pismanim
Yaaa bu hangi pasta...herkes biliyor benmi kaçırdım konusulduda...Kiz napiyim yoksa yicektim tadina bakayim derken yarimdilim yemisim ama tadi cok guzeldi ilkdefa yaptim
Heee ben yaptim yemek bolumunde cocostar pastaYaaa bu hangi pasta...herkes biliyor benmi kaçırdım konusulduda...
Konu Mesajı 'Cocostar Pasta' Pınar Labne ile ... - Cocostar PastaAtsana linkini bakayım
ÇıktıEsin mutfaktan tek parça cıktı mı
Afiyet olsun canım
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasakarada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri
Sebebi neydi ki
Görmedim diğer konuda çok bildirim vardı.Bak etiketime dönmüyor bile
Sagol canimGordum....offf nefis olmus...eline saglik...tam.misafir agirlamalik..ahhh nerde eski günler pek severdim.misafir cagirip değişik tarifler denemeyi
Uslu durun bakiyimGörmedim diğer konuda çok bildirim vardı.Tartışma yok ya sorun yok. Geldim geldim.
AncaGörmedim diğer konuda çok bildirim vardı.Tartışma yok ya sorun yok. Geldim geldim.
Kiz naptiysam gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?