• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Safişim çok teşekkür ederim birtanem , sen mükemmel bir annesin ve bunu hep sürdüreceksin, kızında inşallah büydüğünde böyle bir yazıyla gelir sana balcığım

İnşallah birtanem inşallah tatlı kuşum benim :16: :16:

Rabbim onlara sağlık sıhhat versin hayırlısı ile....

Cancanlarım çok teşekkür ederim annemin doğumgününü kutlama dilekleriniz için, rabbim kimsenin evinde ağız tadını bozmasın ve dileğim odur ki, rabbim hem size hemde bana ''kendim'' gibi , annesini benim kadar çok seven bir evlat versin, annem ağlamaktan komada şuan :66: öptüm sizleri, şimdi çok yorgunum hemen yatıyorum yarın görüşürüz

Güzel dileklerine amiiiiiiiinnnnn diyorum canımın içi....
Kız kadını duygu seline boğdun komaya soktun dimi ah sen var ya sen
SEN BİRTANESİN :16:

siz gündüz giriyorsunuz kk ya ben de gece..hiç buluşamıyoruz:14::14::14:

canın sağolsun eminecim ne edek
en azından haberdar oluyoruz birbirimizden....

36.jpg

[B]günaydın fıstıklar hepimiz için 0 kaçamaklı bol hareketli az kalorili güzel bir gün olsun inşallah :32:
yılbaşına geri sayım başladı son 10 gün :24:hedeflerimize ulaşmaya son 10 günnnnn :52:10 günde 1.700gr. verebilirmiyim acabaaa :18:[/B]

Son düzenleme:
Günaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız bakalım .

Günaydın nazlım :3: :3: :3:
Kendi adıma konuşayım ben iyiyim şeker
sen nasılsın?
Kayınnan geldimi kıs?

Günaydın elifim :3: :3:

[B]günaydın fıstıklar hepimiz için 0 kaçamaklı bol hareketli az kalorili güzel bir gün olsun inşallah :32:
yılbaşına geri sayım başladı son 10 gün :24:hedeflerimize ulaşmaya son 10 günnnnn :52:10 günde 1.700gr. verebilirmiyim acabaaa :18:[/B]

:52: :52: :52: :52:
Geri sayım başladı :60:

safişçim sormaaa valla bu hafta benim için çok önemli 69 u kaç ayda geçtim inşallah 68 den 67 bir haftada sıçrarım inceldiğimi hissediyorum inşallah basküldede bunu görebilirim.:91:

safişçim sormaaa valla bu hafta benim için çok önemli 69 u kaç ayda geçtim inşallah 68 den 67 bir haftada sıçrarım inceldiğimi hissediyorum inşallah basküldede bunu görebilirim.:91:

Canımın içi o halde yeşil çay iksirini yapıver
birde protein ağırlıklı beslen metobolizmayı hızlandırıyormuş ya
umarım cumaya yüzün güler şeker....

günaydın nazlım :3: :3: :3:
Kendi adıma konuşayım ben iyiyim şeker
sen nasılsın?
Kayınnan geldimi kıs?

Günaydın elifim :3: :3:

:52: :52: :52: :52:
Geri sayım başladı :60:

bende iyiyim safişim . Kaynanam yarın geliyor canım . Zaten şimdiden onun stresi basmaya başladı . Yarın salak görümcemde gelir ay sinir oluyorum .

günayydııınn kızlarrrr nasılsınızz bakleeeeeem:D

bende iyiyim safişim . Kaynanam yarın geliyor canım . Zaten şimdiden onun stresi basmaya başladı . Yarın salak görümcemde gelir ay sinir oluyorum .

bu duruma düşmektense ayrı evlerde oturulması çok daha iyidir herhalde.ben annemle gelinimizin aynı evde yaşamasını değil aynı binada olmasını bile istemem açıkçası.

dün kü menümü veriyim;

07:00 1 bardak süt
08:30 2 dilim tb ekmek peynir salataslık süt
12:45 yarım tabak barbunya yoğurt 3 tane brokoli
17:00 2 amasya elması
19:30 tavukk ( çevirme) ve ayran
20:30 tarçınlı süt
yatmadan da kardeşim armut yiyodu bi ısırık bile olmayan armuttt parmak ucu kadar:D

ayyyy geliyor sonunda desene
görümcen madem o kadar düşkün anasıgile alsın o baksın onda kalsın :1:
çok hainim demiiii :27:

günayydııınn kızlarrrr nasılsınızz bakleeeeeem:D

ooooo mirayım gelmişşşşşş
iyidir yeavrum sen nassen bakem....

bu duruma düşmektense ayrı evlerde oturulması çok daha iyidir herhalde.ben annemle gelinimizin aynı evde yaşamasını değil aynı binada olmasını bile istemem açıkçası.

aynen canım

ne benim kaynana ile aynı çatı altı
neden annemle gelecek olan gelinin aynı çatı altında olmasını isterim
herkes uzak olsun valla ailelere
yakın olunca hep bir pürüz çıkıyor
kaçınılmaz son...

dün kü menümü veriyim;

07:00 1 bardak süt
08:30 2 dilim tb ekmek peynir salataslık süt
12:45 yarım tabak barbunya yoğurt 3 tane brokoli
17:00 2 amasya elması
19:30 tavukk ( çevirme) ve ayran
20:30 tarçınlı süt
yatmadan da kardeşim armut yiyodu bi ısırık bile olmayan armuttt parmak ucu kadar:D

afiyet olsun bariiii :56:

safişçim iksir hergün içemiyorum pazar günü yapmıştım enson olmadı bu akşam yarım lt yapayım :7:

anladım canım
lt. hesabı yapma sende gülüm
sallama yeşil çaydan al limonu sık kupaya koy gün içinde iç
o bile fayda eder

narinim insanlar ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstüne olmuyor . Kendi evinde rahat etmek istiyor insan ne bileyim yeri geldiğinde banyodan çıkınca çıplak kendi odasına gitmek ister rahat rahat oturmak dinlenmek ister . Bide benim gibi içine kapanık çekingen olunca olmuyor canım ya . Görümcem çok sinsi içten pazarlıklı sen ona iyi olursan iyisin ama dişini gösterdin mi senden kötüsü yok . Bende kesinlikle istemem erkek kardeşimin eşinin aynı apartmanda bırak aynı sokakta bile oturmalarını istemem

Back
X