Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safişim çok teşekkür ederim birtanem , sen mükemmel bir annesin ve bunu hep sürdüreceksin, kızında inşallah büydüğünde böyle bir yazıyla gelir sana balcığım
Cancanlarım çok teşekkür ederim annemin doğumgününü kutlama dilekleriniz için, rabbim kimsenin evinde ağız tadını bozmasın ve dileğim odur ki, rabbim hem size hemde bana ''kendim'' gibi , annesini benim kadar çok seven bir evlat versin, annem ağlamaktan komada şuanöptüm sizleri, şimdi çok yorgunum hemen yatıyorum yarın görüşürüz
siz gündüz giriyorsunuz kk ya ben de gece..hiç buluşamıyoruz![]()
Günaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız bakalım .
[B]günaydın fıstıklar hepimiz için 0 kaçamaklı bol hareketli az kalorili güzel bir gün olsun inşallah
yılbaşına geri sayım başladı son 10 gün :24:hedeflerimize ulaşmaya son 10 günnnnn10 günde 1.700gr. verebilirmiyim acabaaa :18:[/B]
Hayırlı sabahlar olsun ......
safişçim sormaaa valla bu hafta benim için çok önemli 69 u kaç ayda geçtim inşallah 68 den 67 bir haftada sıçrarım inceldiğimi hissediyorum inşallah basküldede bunu görebilirim.![]()
günaydın nazlım![]()
![]()
Kendi adıma konuşayım ben iyiyim şeker
sen nasılsın?
Kayınnan geldimi kıs?
Günaydın elifim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geri sayım başladı![]()
bende iyiyim safişim . Kaynanam yarın geliyor canım . Zaten şimdiden onun stresi basmaya başladı . Yarın salak görümcemde gelir ay sinir oluyorum .
bende iyiyim safişim . Kaynanam yarın geliyor canım . Zaten şimdiden onun stresi basmaya başladı . Yarın salak görümcemde gelir ay sinir oluyorum .
günayydııınn kızlarrrr nasılsınızz bakleeeeeem![]()
bu duruma düşmektense ayrı evlerde oturulması çok daha iyidir herhalde.ben annemle gelinimizin aynı evde yaşamasını değil aynı binada olmasını bile istemem açıkçası.
dün kü menümü veriyim;
07:00 1 bardak süt
08:30 2 dilim tb ekmek peynir salataslık süt
12:45 yarım tabak barbunya yoğurt 3 tane brokoli
17:00 2 amasya elması
19:30 tavukk ( çevirme) ve ayran
20:30 tarçınlı süt
yatmadan da kardeşim armut yiyodu bi ısırık bile olmayan armuttt parmak ucu kadar![]()
safişçim iksir hergün içemiyorum pazar günü yapmıştım enson olmadı bu akşam yarım lt yapayım![]()
bu duruma düşmektense ayrı evlerde oturulması çok daha iyidir herhalde.ben annemle gelinimizin aynı evde yaşamasını değil aynı binada olmasını bile istemem açıkçası.