Lahmacun yasak mı yemek anlamaadım?@T u t a s t e canım seninki 300 kalori altı.
@birazhuzurdu2008 seninde 300 kalori altında.
Leyl-i-fer kaç sarma var yarim tabakta? 1 sarma 92 kalori. Her türlü 300 kalori üstü oluyor. Adım cezan olacak canım. Zipzip- kaptanım kaç adım olacak ceza?
@Cedarice canım sen mezunsun ceza konusu yok galiba.
@Tesnim1989 Canım klasik kurabiyeyse 300 kalori altında.
Ni454 canım seninki 1000 kalorilerde. Ceza alman gerek Zipzip- kaptanım adım sayısı yazacak.
@Penguen canım irmik tatlısı 300 kalori altı. Yüzden de 1 üstüyse sorun yok
Harika gelmiştir övgü almakGünaydın kızlar
Eşim 2.5 aydır şehir dışındaydım dün geldi veeeeeeee bana çok iyi zayıflamışsın yeter artık daha dedi
Ama durmam dedim ü
Kaptanım 1.5 kilo daha verince 60 la mezun olabiliyor muyum ondan sonra free de takılsam olur muZipzip-
Süper☆Ödül hakedenler :Yüzde 1 ve uzeri
☆Ödül kalori sinirlamasi :300 kalori
☆Ceza yaptirimi :adim cezasi ,fotografli bildirim
Bencede Olur kaptanım.kacamak icin 3000 adim diyelim mi nerdeyse yarim saat spor yapmasi gerekir
Mutlu hafta sonlari
Evet canım ama 2 lahmacun, yanında dondurma değil. 300 kalorilik bi odul
Lahmacun grupta cuma dışı yiyen çok arkadaşlar var ben kaçamak olarak sütlaç yedim oda çok küçük bir kaseÖdülün sinirlamasi var ama
Kız diyette lahmacunum ne isi var? 1 lahmacun 400 kalori nerdeyse. Sen bide iki tane yemissin.Lahmacun yasak mı yemek anlamaadım?
3 bin değil 10 bin adım atacam senin zararına ben kazanırım cuma günüHarika gelmiştir övgü almak
Süper
Bencede Olur kaptanım.
Evet canım ama 2 lahmacun, yanında dondurma değil. 300 kalorilik bi odul3000 adım cezan oldu
Menulere cok bakmadim dun canimLahmacun grupta cuma dışı yiyen çok arkadaşlar var ben kaçamak olarak sütlaç yedim oda çok küçük bir kase
İyiki de yemişim ohhhhhhhhhh yarasın yarasınKız diyette lahmacunum ne isi var? 1 lahmacun 400 kalori nerdeyse. Sen bide iki tane yemissin.
2 lahmacun yemissin nilaycim. 950 kalori falan. 150 kaloride sütlaç. 1100 kalori. Tek öğünde.Lahmacun grupta cuma dışı yiyen çok arkadaşlar var ben kaçamak olarak sütlaç yedim oda çok küçük bir kase
Ha şöyle yaa. Tamamdır at kız. Dişli rakip severim.3 bin değil 10 bin adım atacam senin zararına ben kazanırım cuma günü
Ay yok doymadım ondanMenulere cok bakmadim dun canim
1 lahmacun yanina bol salata yeterli olurdu aslinda
Canım bu kalori hesaplaması çok değişkenlik gösteriyor sanırım. 1 yaprak sarmanın 92 kalori olmasına çok şaşırdım. Sarmanın iriliğine göre de değişir tabi.@T u t a s t e canım seninki 300 kalori altı.
Leyl-i-fer kaç sarma var yarim tabakta? 1 sarma 92 kalori. Her türlü 300 kalori üstü oluyor. Adım cezan olacak canım. Zipzip- kaptanım kaç adım olacak ceza?
Ni454 canım seninki 1000 kalorilerde. Ceza alman gerek Zipzip- kaptanım adım sayısı yazacak.
Grupta herkes yer ama ben yiyince olay olur.2 lahmacun yemissin nilaycim. 950 kalori falan. 150 kaloride sütlaç. 1100 kalori. Tek öğünde.
Ha şöyle yaa. Tamamdır at kız. Dişli rakip severim.
@T u t a s t e canım seninki 300 kalori altı.
Ben samsung uygulaması kullanıyorum ordan baktım canım olabilirCanım bu kalori hesaplaması çok değişkenlik gösteriyor sanırım. 1 yaprak sarmanın 92 kalori olmasına çok şaşırdım. Sarmanın iriliğine göre de değişir tabi.
Artık herkese olay olcak canimGrupta herkes yer ama ben yiyince olay olur.
Bence 1 tane yemenin sakıncası yok. 2 olmayaydı iyiydiGrupta herkes yer ama ben yiyince olay olur.
Aslinda 1lahmacun 180 200 kalori kalin hamursa 240 kalori,bunu 200den saysak 400, sutlacta 550 yapiyo yani genede 300 gecmis oluyo2 lahmacun yemissin nilaycim. 950 kalori falan. 150 kaloride sütlaç. 1100 kalori. Tek öğünde.
Kız motivasyon bozmak değil amacım yanlış anlama lütfen. Bak ben yaprak sarma olarak baktım. Zeytinyağlı olduğunu görmemişim. benim uygulamada böyle çıkıyor. Her türlü 10 taneci bu uygulamada 300 kaloriyi geçiyor. Ben takımda görevli değilim ben sadece gördüğümü yazdım kaptanım ne derse odurEki Görüntüle 2833416
Motivasyonumu bozamıycaksın
Saymadığımdan tabak yazdım 10 tane vardır,akşam yemeğim oydu başka yapmadım,tatlıda yemedim
kilo vermek istiyorsan yediklerineGrupta herkes yer ama ben yiyince olay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?