Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lahmacun yasak mı yemek anlamaadım?

Harika gelmiştir övgü almak
☆Ödül hakedenler :Yüzde 1 ve uzeri

☆Ödül kalori sinirlamasi :300 kalori
☆Ceza yaptirimi :adim cezasi ,fotografli bildirim
Süper
kacamak icin 3000 adim diyelim mi nerdeyse yarim saat spor yapmasi gerekir

Mutlu hafta sonlari
Bencede Olur kaptanım.
@T u t a s t e kackaloribu
1 ve üzeri kilo verenler ödül alabiliyor
Evet canım ama 2 lahmacun, yanında dondurma değil. 300 kalorilik bi odul 3000 adım cezan oldu

Harika gelmiştir övgü almak

Süper

Bencede Olur kaptanım.

Evet canım ama 2 lahmacun, yanında dondurma değil. 300 kalorilik bi odul 3000 adım cezan oldu
3 bin değil 10 bin adım atacam senin zararına ben kazanırım cuma günü

Canım bu kalori hesaplaması çok değişkenlik gösteriyor sanırım. 1 yaprak sarmanın 92 kalori olmasına çok şaşırdım. Sarmanın iriliğine göre de değişir tabi.

Motivasyonumu bozamıycaksın
Saymadığımdan tabak yazdım 10 tane vardır,akşam yemeğim oydu başka yapmadım,tatlıda yemedim

2 lahmacun yemissin nilaycim. 950 kalori falan. 150 kaloride sütlaç. 1100 kalori. Tek öğünde.
Aslinda 1lahmacun 180 200 kalori kalin hamursa 240 kalori,bunu 200den saysak 400, sutlacta 550 yapiyo yani genede 300 gecmis oluyo

Eki Görüntüle 2833416
Motivasyonumu bozamıycaksın
Saymadığımdan tabak yazdım 10 tane vardır,akşam yemeğim oydu başka yapmadım,tatlıda yemedim
Kız motivasyon bozmak değil amacım yanlış anlama lütfen. Bak ben yaprak sarma olarak baktım. Zeytinyağlı olduğunu görmemişim. benim uygulamada böyle çıkıyor. Her türlü 10 taneci bu uygulamada 300 kaloriyi geçiyor. Ben takımda görevli değilim ben sadece gördüğümü yazdım kaptanım ne derse odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…