Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kacla baslamistin canim 2.5 aydır görmeyince baya fark etmiştir onun icin :) vki gayette yerinde simdiden mezuniyetine hayırlı olsun sende bu hafta mezuniyete ihtişamlı bir eksiyle ulas insallah

Gunaydin canım
Kontrol edip geliyorum canım

Kacla baslamistin canim 2.5 aydır görmeyince baya fark etmiştir onun icin :) vki gayette yerinde simdiden mezuniyetine hayırlı olsun sende bu hafta mezuniyete ihtişamlı bir eksiyle ulas insallah
Canım aslında 76 ile başladım ama eşim son gördüğünde 70 kilo idim
Şimdi 61.5 bayağı iyi görünüyorsun dedi boy uzun olunca

Ayyy teşekkür ederim canım benim inşallahhh

Canım aslında 76 ile başladım ama eşim son gördüğünde 70 kilo idim
Şimdi 61.5 bayağı iyi görünüyorsun dedi boy uzun olunca

Ayyy teşekkür ederim canım benim inşallahhh
Biraz baktim ama kafam cok karisti canim
Daha sonra tekrar bakacağım
Hedef kilon icin 58 demisiz

Afiyet olsun canım

North River canım seninki 300 kalori altı.

@birazhuzurdu2008 seninde 300 kalori altında.

Leyl-i-fer kaç sarma var yarim tabakta? 1 sarma 92 kalori. Her türlü 300 kalori üstü oluyor. Adım cezan olacak canım. Zipzip- kaptanım kaç adım olacak ceza?

Chedarice canım sen mezunsun ceza konusu yok galiba.

Tesnim1903 Canım klasik kurabiyeyse 300 kalori altında.

Ni454 canım seninki 1000 kalorilerde. Ceza alman gerek Zipzip- kaptanım adım sayısı yazacak.

Penguen canım irmik tatlısı 300 kalori altı. Yüzden de 1 üstüyse sorun yok

Yapsaydin saka bir yana o senin secimindi canim bazilari hic yapmıyor ödül hakkin bitti ona göre dun kullandin
Evet artık bitti tartımın saatini değiştim bence artık süper çalışır çünkü 1 yıldan fazla oldu alalı ve hiç pil değişimi olmadı bundan sonra 4 5 ayda bir pil değişcm

kacamak icin 3000 adim diyelim mi nerdeyse yarim saat spor yapmasi gerekir

Mutlu hafta sonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…