Kacla baslamistin canim 2.5 aydır görmeyince baya fark etmiştir onun icin :) vki gayette yerinde simdiden mezuniyetine hayırlı olsun sende bu hafta mezuniyete ihtişamlı bir eksiyle ulas insallahGünaydın kızlar
Eşim 2.5 aydır şehir dışındaydım dün geldi veeeeeeee bana çok iyi zayıflamışsın yeter artık daha dedi
Ama durmam dedim ü
Kaptanım 1.5 kilo daha verince 60 la mezun olabiliyor muyum ondan sonra free de takılsam olur muZipzip-
Ne kadar kalorili seyler yaaEki Görüntüle 2833376 iyi ki yarisini yemişim ki bilincli degildi yiyemedigim için yarısıydi (eskidenn 2 tane rahat yerdim hemde patatesi vs )
Caloridenn ziyade karbonhidrat oranı cok fena cokkkkk
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Eşim 2.5 aydır şehir dışındaydım dün geldi veeeeeeee bana çok iyi zayıflamışsın yeter artık daha dedi
Ama durmam dedim ü
Kaptanım 1.5 kilo daha verince 60 la mezun olabiliyor muyum ondan sonra free de takılsam olur muZipzip-
Canım aslında 76 ile başladım ama eşim son gördüğünde 70 kilo idimKacla baslamistin canim 2.5 aydır görmeyince baya fark etmiştir onun icin :) vki gayette yerinde simdiden mezuniyetine hayırlı olsun sende bu hafta mezuniyete ihtişamlı bir eksiyle ulas insallah
Eki Görüntüle 2833347
1 @sulisim
2.@migim
3. @chikolatagozlum
tebrik ediyorum kızlar
Diğer ip atlayan kızlara da tebrik ediyorum
Biraz baktim ama kafam cok karisti canimCanım aslında 76 ile başladım ama eşim son gördüğünde 70 kilo idim
Şimdi 61.5 bayağı iyi görünüyorsun dedi boy uzun olunca
Ayyy teşekkür ederim canım benim inşallahhh
eline saglik kuzummEki Görüntüle 2833347
1 @sulisim
2.@migim
3. @chikolatagozlum
tebrik ediyorum kızlar
Diğer ip atlayan kızlara da tebrik ediyorum
Afiyet olsun canımDün misafir vardı uyuyakalmışım çocukları uyuturken. Spor da yapamadım
Menüm
1,5 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tb ekmeği
2 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 içli köfte 120 cl
3 Boşnak mantısı 55*3 165 cl
1 köfte
Ara
1 muz
1.5 lt su
Tamam tatlımBiraz baktim ama kafam cok karisti canim
Daha sonra tekrar bakacağım
Hedef kilon icin 58 demisiz
Ödül hakkini kullananlar ;
North River (yarim hamburger)
@birazhuzurdu2008 (dondurma)
Leyl-i-fer (yarim tabak sarma)
Chedarice ( mezuniyet kutlamış)
Tesnim1903 ( 2 kurabiye)
Ni454 (2 lahmacun 1 dondurma)
Penguen (irmik tatlisi 1)
Evet artık bittiYapsaydinsaka bir yana o senin secimindi canim bazilari hic yapmıyor ödül hakkin bitti ona göre dun kullandin
kacamak icin 3000 adim diyelim mi nerdeyse yarim saat spor yapmasi gerekirNorth River canım seninki 300 kalori altı.
@birazhuzurdu2008 seninde 300 kalori altında.
Leyl-i-fer kaç sarma var yarim tabakta? 1 sarma 92 kalori. Her türlü 300 kalori üstü oluyor. Adım cezan olacak canım. Zipzip- kaptanım kaç adım olacak ceza?
Chedarice canım sen mezunsun ceza konusu yok galiba.
Tesnim1903 Canım klasik kurabiyeyse 300 kalori altında.
Ni454 canım seninki 1000 kalorilerde. Ceza alman gerek Zipzip- kaptanım adım sayısı yazacak.
Penguen canım irmik tatlısı 300 kalori altı. Yüzden de 1 üstüyse sorun yok
Mutlu hafta sonlariEki Görüntüle 2833404
Eki Görüntüle 2833405
Eki Görüntüle 2833407
Eki Görüntüle 2833408
Selamlar mutlu haftasonları yağlarımızın ödemlerimizin eksilip yandığı bir haftasonu olsun
Ödülün sinirlamasi var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?