Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah bayrama kadar 2 3 kg sonrasında kısa sürede gelirm 79 a

Benım adım khan izledım çok güzeldır
Yillar once ilk hint filmimdi cok güzel
Kızlar spor yapamadim hala ama yapmaya calisacagim gene de. Adim yarismasinda olmasak da spor listeme attigim adimlari ekleyebiliyor muyum?

Ne kadar kalorili seyler yaa
Hemde nasıl kim bilir nnd kadarda doymus yag vardi evde yaparım miss gibi marulun arasinda yerim burger king üzülsün bizi kaybetti
Canım aslında 76 ile başladım ama eşim son gördüğünde 70 kilo idim
Şimdi 61.5 bayağı iyi görünüyorsun dedi boy uzun olunca

Ayyy teşekkür ederim canım benim inşallahhh
Super canim bende o dediğin boydan pek yok
Elimde telefon var bırakıyim mi :)
kacamak icin 3000 adim diyelim mi nerdeyse yarim saat spor yapmasi gerekir

Mutlu hafta sonlari
30dk leslie 3500 adım ediyor, 20dk dans 3000 hareket berekettir
North River @kackaloribu
1 ve üzeri kilo verenler ödül alabiliyor
Zipzip- 1 kg uzeri mi yuzdesi 1 ve üzeri mi ?
Lahmacun grupta cuma dışı yiyen çok arkadaşlar var ben kaçamak olarak sütlaç yedim oda çok küçük bir kase
Canım dunnbsska biri daha vardi lahmacun yemis ama 1 taneydi yanında birşey vardi kımdi o ciksin ortaya senin 2 oldugu icin aldin cezayı :)
Canım bu kalori hesaplaması çok değişkenlik gösteriyor sanırım. 1 yaprak sarmanın 92 kalori olmasına çok şaşırdım. Sarmanın iriliğine göre de değişir tabi.
Biz ince sarariz 92 olanlar su tombullar galiba
Grupta herkes yer ama ben yiyince olay olur.
Bundan sonra olaylar olaylar :)
Eki Görüntüle 2833416
Motivasyonumu bozamıycaksın
Saymadığımdan tabak yazdım 10 tane vardır,akşam yemeğim oydu başka yapmadım,tatlıda yemedim
10*36 =360
sardunya1038 seni yazdım kizim cikista bekle :) demek ayni başlayıp sessiz sessiz bana 1 kg fark attin eline sağlık kaptanım
Kaç adım istiyosunuz @kackaloribu Zipzip-
Atıyom,,taksit yapsak olurmu susarım şimdi
İftardan sonra vade farkı var +100
3 ayın sonunda tam da lahmacun yiyeceğim gün grupta lahmacun konuşulması ve bir nevi yasaklanması da benim şanssızlığım galiba
Dun biri daha yemişti kimdi şimdi onu arıyorum sende yolda yasaklara carpip geri donen amca vardi koronaninnilk gunu onun gibi oldun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…