Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canim
Tebrik ederim kizlar

Canım benim dünden 3000 adım var hiç yoktan iyidir herhalde

Akşam menuleri belli mi annem dun bana brokoli , karnabahar, ispanak , pırasa, kabak göndermiş brokoli karnabahar bugun haşlayacağım hafta içi siskinlik yapmasin regl olmam lazim inşallah ptesi hemenn olurum cumaya biter :)
Benim dünden nohut pilav var salata yoğurtla tamamlarım canım. Afiyet olsun sana da.
Eline sağlık canım spor yapan herkesi bende tebrik ederim
Kızlar sokağa çıkma yasagina rağmen korkusuzca yağmur, orman, anayol demeden yürüyorum. Sabahtan beri lahmacun lafi geçti çok canımı cektirdiniz ya
Bende yürüdüm geldim canım. Yoruldum ama uzandim şimdi. Dün harika sonucun vardı. bugün lahmacun yersen 2 3 gün onu vücudundan atamayacaksın en az. Surda cumaya ne kaldı yeme bosver

Yemeyeceksin degil mi dun ne kadar güzel eksi geldin onu dusun
Yok kaptanım yermiyim akşama güzel tarifler bakıyorum netten .bu sefer çok kararliyim bu kilo gidecek ve ramazan büyük velinimet benim için. Bu mide etlede doyar, otlada önemli olan bunu ayırt etmek ve ben bunun farkina vardım evet çok geç vardım ama hiç bişey için geç değil keşke bu azmimi asıl listedeyken gosterseydim ve cikmasaydim ona çok üzgünüm. Keşke geri girme şansım olsa.
Kaptanım gizlice beni sokamazmisin oraya bence sigarim ya çocuk salincagina bile çok rahatça sigiyorum
Ha bu arada canımın cektigi her hangi biseyi cuma akşamına ödül yaparım diye düşünüyorum. Şayet kilo verirsem. Geçen hafta iki üç ufak kaçamak yaptım bu hafta onuda yapmicam Allah'ın izniyle.. tartıya korkarak çıktım inaninki..

Yok canım yermiyim sadece canım.cekti ben şimdi aksma güzel seyelr hazırlarım evde kabağım biberim patlicanim var kalorisi düşük napabilirim netten fikir bakıyorum.

Nick degissende saklansanda listeye girislerde belli oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…