Olsun canim listede olup olmaman önemli degil burda ki amacimizi hatirla ve devam etYa kendime çok kziiyorum neden tutmadım su bogazimi dün 1900 verdim bu listeyi güzel etkilerdi . Ama işte listede değilim çok üzgünüm
Yasak yok mu nasil kactinizAdım 2222köydeyiz
Kayınbabam götürdü sıkıntı olmadıYasak yok mu nasil kactiniz
Az yağla fırınla, üzerine yoğurt dök missYok canım yermiyim sadece canım.cekti ben şimdi aksma güzel seyelr hazırlarım evde kabağım biberim patlicanim var kalorisi düşük napabilirim netten fikir bakıyorum.
1 puan canimCordelia Sguat kaç puan
Spor yarışına dahil ettim. Adım yarışına resim gerekiyor maalesef.Yok malasef. Bugünden itibaren resimli paylaşırım. Sen istersen dünkü adımı yarışmaya dahil etme kuzum.
1 puan canım. Bölgesele giriyor.Cordelia Sguat kaç puan
Afiyet olsun canım dünkü menunu neden paylasmadinİyi günler bugünün menüsü
Kah 11
Çökelekli soğanlı 1 yumurta
Dom salatalık
Öğlen
1 kase 2 cevizli kereviz yoğurtlu
Akşam 5
1 kase bulgur pilavı
Kaz eti
SalataZipzip- E Elif_Eylul
Neee kim dedi. Yanmış hiç güzel değil. Şöyle güzel bir sebze yanına yoğurt çorba ne gider. Boşver sen onları. CısssKızlar sokağa çıkma yasagina rağmen korkusuzca yağmur, orman, anayol demeden yürüyorum. Sabahtan beri lahmacun lafi geçti çok canımı cektirdiniz ya
Afiyet olsun canımİyi günler bugünün menüsü
Kah 11
Çökelekli soğanlı 1 yumurta
Dom salatalık
Öğlen
1 kase 2 cevizli kereviz yoğurtlu
Akşam 5
1 kase bulgur pilavı
Kaz eti
SalataZipzip- E Elif_Eylul
Sen ver tatlım çıtır olalım artık. Kimse bize guzell oldu da 2-3 kilo daha versen daha güzel olurdu demesin artık.Ya kendime çok kziiyorum neden tutmadım su bogazimi dün 1900 verdim bu listeyi güzel etkilerdi . Ama işte listede değilim çok üzgünüm
Köyde güzel yürünür. 2222 nedir 12222 olsa keşke.Adım 2222köydeyiz
Canım tabiki yiyebilirsinAra öğün de 1 küçük muz yesem problem olur mu kıslar
içine dogra yulafta köy. Doyurucu olsun.Ara öğün de 1 küçük muz yesem problem olur mu kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?