• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menü

09:00 kahvaltı:1.5 dilim tambugday ekmeği-peynir 1kk-5zeytin-şekersiz yeşilçay-domates-salatalık

12:15 öğle :1 kepçe çorba-1 tabak köfteli bezelye-ayran

15:00 ara:şekersiz kahve-yarım paket form bisküvi

17:30 ara:1mandalina-2ceviz-3badem

19:00 akşam:fırında tavuk-salata-yogurtlu havuç(mayonez yok)

23:00 ara:1 fincan tarçınlı kahveli süt

01:30 yatış

2lt su 2 fincan yeşilçay :7:

merhaba kızlar nasılsınız ben şimdi toplantıdan çıktım başım nasıl agrıyor hemen bi agrı kesici aldım gözlerime vuruyor resmen agrısı

denizim geçmiş olsun güzelcim yaaa
hayırdır neden bu baş ağrısı
sorun yok dimi

yedikmi sorduk sadece :63: hemen bağır zaten seeeennnnn , akşama tarçınlı süt içeyim bari :95:

seni parçalarım tamammı
benle düzgün konuş bak
yaş olarak olmasada
nikah büyüğünüm ben senin saygısızlık etmeeeeeee

aeben ablam dedikiiiii
tarçın sütün dibine çöker ve bir işe yaramaz
sütle değil yoğurtla tüketin

bilmem anlatabildimmiiii

1. mimu88
2. KK Pro ÜyeSimerenya+
3. narin_nazenin+
4. Melek+
5. Safinaz84+
6. blackandwhite+
7. zilan.80+
8. Naz+
9. aslı_ca

aşağaaa baaaaakkkkk amaaaaaaaaan :D:D:D

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah diyelim

ya kahve de içtim benim uykum açılmıyo ya :68:

canım sıkılıyo :27:

sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
:27: :27:

Yılbaşında programlarınız neler kızlar neler yapacaksınız :26:

bebeekkkk :1:

:92: :74: :92: :74: :92: :74:

Heee kızz mirayy yakında site çökecekk :60: :60:

sanki çok düzgünde site :90:

aboooo çizelgeyi batırmışım tüüühhhh bana emiii :57:
denizcim sanada geçmiş olsun tatlım

:60: :60:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.geçer birazdan aldım ilaç.akşam geç yattım sabah erken kalktım ve 3 saate yakın 20 küsür kişiyle toplantı yapınca cortladım tabisi.nede olsa toto alışkın değil bu tempoya :78: akşama kadar odamda tek başıma sadece telefon görüşmesi ve arada lavaboya çıkınca bikaç yüz görmek dışında hiçbir iletişimi olmayan ben 20 küsür kişiyle 3 saat konuşunca bu basagrısı hafif bile kaldı :1:

rakamlar birbirine karışmış :37: anlayan biri varsa bana yardım etsun tez zamanda yoksam delircem :84: düzeltmeye çalışıyom nerden nasıl yaptım onu bilmiyom aptal kafam :22:
söyle senin neyine çizelge yapmak dimi yani ne karışırsın bilmediğin işe :44: i,şte böyle berbat edersun karıştırırsun herşeyu burnunu sokarsan herşeye nazlı hanım :57:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.geçer birazdan aldım ilaç.akşam geç yattım sabah erken kalktım ve 3 saate yakın 20 küsür kişiyle toplantı yapınca cortladım tabisi.nede olsa toto alışkın değil bu tempoya :78: akşama kadar odamda tek başıma sadece telefon görüşmesi ve arada lavaboya çıkınca bikaç yüz görmek dışında hiçbir iletişimi olmayan ben 20 küsür kişiyle 3 saat konuşunca bu basagrısı hafif bile kaldı :1:

o zaman sana tempolu bir hayat gerek alış bunlara can can :34:

rakamlar birbirine karışmış :37: anlayan biri varsa bana yardım etsun tez zamanda yoksam delircem :84: düzeltmeye çalışıyom nerden nasıl yaptım onu bilmiyom aptal kafam :22:
söyle senin neyine çizelge yapmak dimi yani ne karışırsın bilmediğin işe :44: i,şte böyle berbat edersun karıştırırsun herşeyu burnunu sokarsan herşeye nazlı hanım :57:

kız sen hala ordamısın :1:

sorun ne allaasenn yaaa

o zaman sana tempolu bir hayat gerek alış bunlara can can :34:

kız sen hala ordamısın :1:

sorun ne allaasenn yaaa

heee safiş ordayum halen iki saattir bir çizelge yapcam çok becerikli ben baksana rakamlar birbirine girmiş dagılmış resmen aynen benim kaynananın suratı gibi
bişeye el atıpta yapamayınca kuduruyom resmen kızzz illaki yapmalıyım :27:

tatlıımmm hedefine yaklaştııın için öyle gözüküyorrrr hedef ile kilon birbirine girmiş :D:D hayat sana güseeeel tabeeee:D:D

Heee kızz mirayy yakında site çökecekk :60: :60:

zateeen saçma sapan işler yapıyolarrrr altta hzır cevap paneli vardııı ne kadan gğseeell.D

Yılbaşında programlarınız neler kızlar neler yapacaksınız :26:

ahhh ahhh evdeyiiimmm...

bi de erkek arkadaşım dioki o gece erkenden yatıcam yılbaşı olduu için çok günah falan dediimanyaaa baak yaaa:D okurkeeen yılbaşı partilerinden çıkmıodun bana gelince mi günaahh ahhaha:D:D

ama hoşuma da gittti:D:D

dedimm sen yattt ben ortamlara akıcaaaaamm :D:D :7::7::7::7::7:

o da sen ölmeyi bayılmak sanıyosun dedi...

bi de ben bunu dün kıskandımm bana kızdıııı sonra dedim ki sen beni kıskanıosunnn ben seni neden kıskanamıorummm ben erkeğim dedii gösteririm sana erkekliği özür dile dedim diledi:D

yaaa adammm kıskanıooo olmadık yerlerdeeeeeee meselaaa kıpkırmızı ruj sürüyorummm sesini çıkarmıyo kırmızı oje süremezsin diyo:D

mini elbise giyiorummm wooow dio iş yerinde etek giyince yedircem o eteği sana dio:D:D

heee safiş ordayum halen iki saattir bir çizelge yapcam çok becerikli ben baksana rakamlar birbirine girmiş dagılmış resmen aynen benim kaynananın suratı gibi
bişeye el atıpta yapamayınca kuduruyom resmen kızzz illaki yapmalıyım :27:

hısrlı karısın vesselam seni yerim ben

istersen baştan yapalım şeker çizelgeni
ama bana kalırsa uğraşma derim cumaya değişecek nasılsa :1:

tatlıımmm hedefine yaklaştııın için öyle gözüküyorrrr hedef ile kilon birbirine girmiş :D:D hayat sana güseeeel tabeeee:D:D

zateeen saçma sapan işler yapıyolarrrr altta hzır cevap paneli vardııı ne kadan gğseeell.D

ahhh ahhh evdeyiiimmm...

bi de erkek arkadaşım dioki o gece erkenden yatıcam yılbaşı olduu için çok günah falan dediimanyaaa baak yaaa:D okurkeeen yılbaşı partilerinden çıkmıodun bana gelince mi günaahh ahhaha:D:D

ama hoşuma da gittti:D:D

dedimm sen yattt ben ortamlara akıcaaaaamm :D:D :7::7::7::7::7:

o da sen ölmeyi bayılmak sanıyosun dedi...

bi de ben bunu dün kıskandımm bana kızdıııı sonra dedim ki sen beni kıskanıosunnn ben seni neden kıskanamıorummm ben erkeğim dedii gösteririm sana erkekliği özür dile dedim diledi:D

yaaa adammm kıskanıooo olmadık yerlerdeeeeeee meselaaa kıpkırmızı ruj sürüyorummm sesini çıkarmıyo kırmızı oje süremezsin diyo:D

mini elbise giyiorummm wooow dio iş yerinde etek giyince yedircem o eteği sana dio:D:D

manyaağaaa baak
erkekleri tanımıyon taaa sennnn

ahhh bu erkekler
aaaaaaaaa

aynı şeyide nlar bizim için söylüyor

bizimde bir planımız yok gözdoşum evde oluruz . eşimin babası 2 sene önce tam yılbaşı gecesi vefat etmişti canım . onun için hiç bir zaman plan yapmıycaz ogün için ...

ama safişim bu kadar dengesiz ve zor olunmaz yaniiii ama ona sorarsan o meleeek 3 senedir bütün sorun bende:D

ama safişim bu kadar dengesiz ve zor olunmaz yaniiii ama ona sorarsan o meleeek 3 senedir bütün sorun bende:D

Hatanın sorunun problemin kendilerinde olduğunu hatta kendileri olduğunu bal gibi biliyorlar canım emin ol. Ama asla kabul etmiyorlar
ERKEKLER YAAAAA:...

Boşver sen he he de kendi bildiğini yap fazla abartmadan cozutmadan. :34:

aeben ablam burdasın seni gördüm . ben kuru inciri çok seviyorum . günde kaç tane yiyebilirim ablam .

montiyee yazdıklarımı okumalsınız hala gülüorumm hahahahaha:D

Moral bozmak yok, tekrardan kitabımızı elimize alıyoruz ve durmak yok yola devam diyoruz :52:

canım dursam iyi de geriliyorum bennn :14: spora ve diyete derhal başlamam lazım göbeğim büyüdü:18: zaten en sorunlu bölgem göbek ve kol kısmım..kalçada hiç bir sorun yaşamıyorum önce oradan zayıflıyorum ne hikmetse :26:

kızlar kiraz mesaj çekti anaormal derecede yoğunmuş işleri nete girmeye fırsatı olmuyormuş iyiymiş.

Back
X