- 23 Mart 2010
- 4.046
- 10.984
- 408
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizsiz olmuyor demiiiiii![]()
![]()
tamam gelirim sen iste
Sen delimisin kızzz tırsıyon yaniiiii
Aaaa neden
bebeklerde denenir o yöntem kısssss anne karnındaki sese benzediği için o ses bebekleri rahatlatıp uyutur senin koca ne iş
Iyi etmişsin yap arada böyle uzak kalma bizden
Ama dikkatlide ol yakalanma sakın
çatlak yaaaaaaa![]()
Günaydın emineciğim![]()
Yaklaşık 3 ay önce aldığım ama kitaplığımı süsleyen ''Ergenlikten Menepoza Montignac Kadına Özel'' kitabımı elime aldım bugün okumaya başlıyorum![]()
yavvv kızlar kilo çizelgesi için neden bana bişey dememişsiniz aşk olsunAğlarım bende büleee
![]()
Yemek yaptum geldum 2 sayfa atlamış ama hala kimsecikler bişey dememiş :84:
işte bu mesaj kızlar
safişimm karnıyarık vardı annem sırf közleyerek yapıyo karnıyarıı sıfır yağğğ ama fırında salçayla biraz daha közlenmesi gerekiyordu 9u bulacaktı bende leblebi yedimm bugün yiceeem karnıyarııı inş![]()
cidden olmuyor canım yaaaaaa :81:
valla safiş bende anlamadım . Kahvaltıda bile kapattırmıyor canım . Sanırım kaynanam eşimi hep çok sesli ortamlarda uyutmuş alışkanlık haline gelmiş kocacığımda
yavvv kızlar kilo çizelgesi için neden bana bişey dememişsiniz aşk olsunağlarım bende büleee
![]()
yemek yaptum geldum 2 sayfa atlamış ama hala kimsecikler bişey dememiş :84:
Yaklaşık 3 ay önce aldığım ama kitaplığımı süsleyen ''Ergenlikten Menepoza Montignac Kadına Özel'' kitabımı elime aldım bugün okumaya başlıyorum![]()
ayy ben de 3-4 ay önce aldım sanırım ilk hafta 1.7 kilo verdim ve kitabı okumayı da bıraktım motive için benim de elime almam gerek artık sanırım güzel kitabımı..
canımmmmm günaydınnn..listede aramıza katılmışsın yine çok sevindim..ben listeye zarar veriyorum artık kilo veremiyorum sen benim zararımı kurtar hiç olmazsa ben tekrar motive olana kadar tatlım..çok üzgün ve takıma karşı çok suçluluk duygusu içindeyim ve kot pantolonuma giremedim dünbu en az 64 olduğumu gösterir
korkudan basküle de çıkmadım:18::18::18:
kızlar bu danettenin %80 i sütmü sahi, şu vanilya-kakolusunda istedi canım![]()
yemesen ölürmüsün yaaa yeme ne olucak
madem monti yapmak niyetindesin
git tarçınlı yoğurt ye bastır içindeki isteği allah allah
merhaba kızlar nasılsınız ben şimdi toplantıdan çıktım başım nasıl agrıyor hemen bi agrı kesici aldım gözlerime vuruyor resmen agrısı