Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sagol kuzum uyudum gecti sukur karanlik oda iyi geliyor

Migrenim geldi yine. Canım burnumda gibi inan yiyemedim çorba içsem tamamlardim

Eksik süper canım. Migrenin midene vurmuş galiba

Afiyet olsun canım patates kızartma olmamis

Afiyet olsun canım
evet canım ya ben migren oldugunu bilmiyodum ama burda arkadaslar migren belirtileri dediler bende netten bakinca oyleymis

Ne çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Menuleriniz iftarda çok dolu tabiki bu bana göre dolu kesinlikle yiyemem ben mesela sizin yediklerinizi doymucam diye birsey yok corba salatayla bile doyuyosun aslinda
Aksam kiii ben kuru fasulye mercimek corbasi 3kasikta patlican oturtma yedim genede eksi geldim bide gullac vardi ama sahuru hafif yapiyorum

Aynenn canim çok iyi geldi gercekten
Burdan duyuruuuu artı geldim diyenleri topa tutacam
Valla haklısın. Ben sahur yapmayıp bakacağım ne oluyor. Dün atıştırma şeklinde yaptım. Yatılı misafir ( 1 kişi evde tek kalmasın diye çağırdık. Yanlış anlamayın bu hastalıkta ) vardı. O yüzden biraz yedim. Bu gece yemeyeceğim inşallah.

Bak gece kalk yogurt icine 1incir 3 yada 5 hurma 2ceviz koy yee cidden ise yarayip hemde tok tutacaktir

Biliyorum tatlım. Ama ben şeker hastasıyım uzun süre aç kalınca böyle oluyor. Bir de spor yapıyorum iftar öncesi. İnan diyet yapmadığım önceki Ramazanlarda 4-5 kilo veriyordum. tatlılarla falan. Çünkü senin gibi az yiyordum. Bu Ramazan çok yiyorum. Ben de saskinim. Toplarlayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…