Gunaydin canımGünaydın
bende anlamadim çok karışık sanki kısmı kapanma gibiO yok bu yok, zaten kim kapanıyor bu nasıl kapanma anlamadım, yine herkes işe gidiyor, olan esnafa oluyor.
anladim canımAfiyet olsun canım
Ramazanda doğru tartilma iftardan 3bucuk saat önce diye belirtiyo doktorlar
sagol kuzum uyudum gecti sukur karanlik oda iyi geliyorCok degil canım wc vs sorun oluyor hafta sonu nedense
cok geçmiş olsun canim zorlamadan egzersizleri yapınca toparlar insallah
Artin cok degil halledersin
Oo super eksi canim naptın sen
Cumaya güzel eksi gelir
Benimde artı benimde su+wc ve hic bitki cayi içmemek ve sadece 2 saat uyumuş olmak
Bak boşuna ille de cikacagim listeden diye agladin ödemmis işte
Super eksi
Napiyorsun poni sahurda yapmadan aksma nasil aliyor miden o kadarını
Insallah canım
Bizim sokak normalde cok sakindir in cin hesabı ama sokaga cikma yasaginin olduğu günler tum erkeklerin dipdibe araba silip sohbet ettigi, çocukların birbirne girdiği bir hal oluyor poljste birsey yapmiyor
İnsallah
Gecmis olsun canim bas ağrısından yememissin
Gecmis olsun canim eksinde cok guzel
Afiyet olsun ponibon :)
birseu yememissin canim
Keske bende o kadar uyusam 4 saat max
Hic güleceğim yoktu
Afiyet olsun canım calori olarak normal ama 2 dlm ekmekle 2 yumurta yeme diyordu diyetisyen bana yumurya varsa 1 dlm ekmek
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kızlar :)
Cezani kesmisler kolay gelsin
O birini bulursn birakma :)
Evet tam bu pozisyonda kcuugu emekleyerek geliyor ooo annem yere yatmis sanirim emmem gerekiyor diye sol kulvardan büyüğü kosup bacaklarin üstüne zipliyor anne hadi beni uçur diye oldu mi bisiklet sana emziren ucak
evet canım ya ben migren oldugunu bilmiyodum ama burda arkadaslar migren belirtileri dediler bende netten bakinca oyleymisMigrenim geldi yine. Canım burnumda gibi inanyiyemedim çorba içsem tamamlardim
Eksik süper canım. Migrenin midene vurmuş galiba
Afiyet olsun canım patates kızartma olmamis
Afiyet olsun canım
tartı ayrılmaz bir parçamızBayramda eve gideriz diyorduk ama kapanma olunca burda kaldik bizde
Iyi ki tartımı istemisim
Baklava eksik kalmış. Ağlamıştır kesin, hepiniz toplandınız beni niye çağırmadınız diye...Kiz bu iftar ne ola böyle manti pilav icli köfte
Belki oda vardi biz görmedik
Ev hanımlarına yasak.O yok bu yok, zaten kim kapanıyor bu nasıl kapanma anlamadım, yine herkes işe gidiyor, olan esnafa oluyor.
Süpersin canim ramazan bize iyi geliyor
Ne çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Aynenn canim çok iyi geldi gercektenSüpersin canim ramazan bize iyi geliyor
Menuleriniz iftarda çok dolu tabiki bu bana göre dolu kesinlikle yiyemem ben mesela sizin yediklerinizi doymucam diye birsey yok corba salatayla bile doyuyosun aslindaNe çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Valla haklısın. Ben sahur yapmayıp bakacağım ne oluyor. Dün atıştırma şeklinde yaptım. Yatılı misafir ( 1 kişi evde tek kalmasın diye çağırdık. Yanlış anlamayın bu hastalıktaAynenn canim çok iyi geldi gercekten
Burdan duyuruuuu artı geldim diyenleri topa tutacam
Bak gece kalk yogurt icine 1incir 3 yada 5 hurma 2ceviz koy yee cidden ise yarayip hemde tok tutacaktirValla haklısın. Ben sahur yapmayıp bakacağım ne oluyor. Dün atıştırma şeklinde yaptım. Yatılı misafir ( 1 kişi evde tek kalmasın diye çağırdık. Yanlış anlamayın bu hastalıkta) vardı. O yüzden biraz yedim. Bu gece yemeyeceğim inşallah.
Biliyorum tatlım. Ama ben şeker hastasıyım uzun süre aç kalınca böyle oluyor. Bir de spor yapıyorum iftar öncesi. İnan diyet yapmadığım önceki Ramazanlarda 4-5 kilo veriyordum. tatlılarla falan. Çünkü senin gibi az yiyordum. Bu Ramazan çok yiyorum. Ben de saskinim. Toplarlayacagim.Menuleriniz iftarda çok dolu tabiki bu bana göre dolu kesinlikle yiyemem ben mesela sizin yediklerinizi doymucam diye birsey yok corba salatayla bile doyuyosun aslinda
Aksam kiii ben kuru fasulye mercimek corbasi 3kasikta patlican oturtma yedim genede eksi geldim bide gullac vardi ama sahuru hafif yapiyorum
Ben de dün bunu düşündüm.Bak gece kalk yogurt icine 1incir 3 yada 5 hurma 2ceviz koy yee cidden ise yarayip hemde tok tutacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?