- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ama kac dilim güllac yedigini biliyorumKac gundur tatli yemedim ki ben ama
En son persembe gunu yedim
Bugun tarti sonucunu merak ediyorum dun yediklerimden sonra
Ama iftarda cok az yiyorum ki benAma kac dilim güllac yedigini biliyorum
Acaba sayfanin basina 15günluk ramazanda bunlar bunlar yencek fazla yiyene ceza vercezmi desek az ve hafif bir menüAma iftarda cok az yiyorum ki ben
1 kase corba
Yemek ne varsa susuz olarak yiyorum
Salata
Ekmek yemiyorum hic
Ben kahvaltı da sahurda 3 4 cesit yerim de ölçüsü az dı dikkat ederim misal sahurda 2 şerit cecil peyniri 1 kk beyaz peynir 1 ince dilim de kaşar peynir yedim bu durum beni üzdüInsallah göruceksin ben inaniyorum
Peyniri oyuzden kibrit kutusu kadar veriyolar canim bide burdan düsunmek lazim
Bu tatlı işi bana ve kaptana özgü sanirsam
Kücük bir borcama yapsana garibanlaraBen kahvaltı da sahurda 3 4 cesit yerim de ölçüsü az dı dikkat ederim misal sahurda 2 şerit cecil peyniri 1 kk beyaz peynir 1 ince dilim de kaşar peynir yedim bu durum beni üzdü
Ben her Ramazan 4 defa güllaç yapardım hepsini de yerdimbu sene güllaç yapmıyorum eşim diyor ki hadi sen yemiyorsun bizim me suçumuz var evdekiler isyağğnnn diye bağırıyorlar ama ben yine de yapmam
Kaptanım güllaç kırmızı çizgimdir bak ateşle oynamayalımKücük bir borcama yapsana garibanlara
eksin yüzde 1 üstü olursa yersin anca canımKaptanım güllaç kırmızı çizgimdir bak ateşle oynamayalımbelki cuma yaparım ama eksim güzel olursa ucundan yerim izin verirseniz o zaman evde ki garipleri de sevindiririm
O zaman evdekiler şansına küssüneksin yüzde 1 üstü olursa yersin anca canım
inşallah yüzden tutar canımO zaman evdekiler şansına küssün
Yukarda kalori soylemisKaptanım güllaç kırmızı çizgimdir bak ateşle oynamayalımbelki cuma yaparım ama eksim güzel olursa ucundan yerim izin verirseniz o zaman evde ki garipleri de sevindiririm
Sen bugunleridemi görcektin be kaptan
Şimdi ben geçen cuma 62.5 gelmiştim galiba dimi cuma o kilo üzerinden mi hesaplayacağım yoksa 61.6 dan mı kafam karıştıinşallah yüzden tutar canım
Ben bugün sabah 100 dk eva yaptım cuma gününe Allah kerimYukarda kalori soylemis
Yuzde 1 falan diyolar nediyosun sen bu işe
cuma kilon neyse ondan hesaplican tatlım.Şimdi ben geçen cuma 62.5 gelmiştim galiba dimi cuma o kilo üzerinden mi hesaplayacağım yoksa 61.6 dan mı kafam karıştı
bu kız yüzde birini çoktan vermiş cumaya kadar durumu değişmez inşallaahhYukarda kalori soylemis
Yuzde 1 falan diyolar nediyosun sen bu işe
Yediklerine saysinlar yapma.Ben kahvaltı da sahurda 3 4 cesit yerim de ölçüsü az dı dikkat ederim misal sahurda 2 şerit cecil peyniri 1 kk beyaz peynir 1 ince dilim de kaşar peynir yedim bu durum beni üzdü
Ben her Ramazan 4 defa güllaç yapardım hepsini de yerdimbu sene güllaç yapmıyorum eşim diyor ki hadi sen yemiyorsun bizim me suçumuz var evdekiler isyağğnnn diye bağırıyorlar ama ben yine de yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?