Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozaman az az ye sık ye canim aç kalmaman gerekiyor
Spor sonrasi ton baligi,lor peyniri,kefir gibi seyler tuket

Ozaman az az ye sık ye canim aç kalmaman gerekiyor
Spor sonrasi ton baligi,lor peyniri,kefir gibi seyler tuket
Oruç olduğum için böyle oluyor. Normal listemde 2,-3 saatte bir mutlaka yiyordum. Dediklerini yapacağım canım. İftarı da düzenleyeceğim inşallah.

Günaydın kıslar
Günaydın canımm
günaydın canım
O yok bu yok, zaten kim kapanıyor bu nasıl kapanma anlamadım, yine herkes işe gidiyor, olan esnafa oluyor.
Çok haklısın.
evet canım ya ben migren oldugunu bilmiyodum ama burda arkadaslar migren belirtileri dediler bende netten bakinca oyleymis
keşke migren olmasaymış.. çok zor hastalık gerçekten. bende bi de adet migreni modası çıktı 1 yıldır. adet dönemi migrenli geziyorum
Hergün 1dilim güllaç yedim ama eksi gelmisim gene ben şok Zipzip-
kız bak yapma etme yicem sonra örnek alıp

Oruç olduğum için böyle oluyor. Normal listemde 2,-3 saatte bir mutlaka yiyordum. Dediklerini yapacağım canım. İftarı da düzenleyeceğim inşallah.
Iftarda corba az yemek yiyip spor sonrasi biseyler tüketebilirsin canim tabiki sen daha iyi bilirsin sadece bu benim fikrim

Sen yeme sakın listedesin

Iftarda corba az yemek yiyip spor sonrasi biseyler tüketebilirsin canim tabiki sen daha iyi bilirsin sadece bu benim fikrim
Bilsem güzel kilo verirdim. O kadar spor yapıyorum ayda 3-4 kilo. Bu ay o da olmayacak. Hemen toplarlanmalıyim. Bu cuma olmasa da sonraki cuma 70 i girecegim. Bayrama 69 gireceğim inşallah. Sağol canım benim güzel fikirlerin için. Oruç rehavetini atayım üstümden.

Görürsün canim merak etme
umarım canım benim elimden geleni yapıyorum
hadi bakalım bayrama kadar o 69 sana gelecek

Insallah göruceksin ben inaniyorum
Ben şok ben iptal niye peynir yani niye süt değil peynir

Girme kanımıza kaptanımmmmmmmmmmmm yemem ama
Peyniri oyuzden kibrit kutusu kadar veriyolar canim bide burdan düsunmek lazim
Bu tatlı işi bana ve kaptana özgü sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…