- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ozaman az az ye sık ye canim aç kalmaman gerekiyorBiliyorum tatlım. Ama ben şeker hastasıyım uzun süre aç kalınca böyle oluyor. Bir de spor yapıyorum iftar öncesi. İnan diyet yapmadığım önceki Ramazanlarda 4-5 kilo veriyordum. tatlılarla falan. Çünkü senin gibi az yiyordum. Bu Ramazan çok yiyorum. Ben de saskinim. Toplarlayacagim.
Oruç olduğum için böyle oluyor. Normal listemde 2,-3 saatte bir mutlaka yiyordum. Dediklerini yapacağım canım. İftarı da düzenleyeceğim inşallah.Ozaman az az ye sık ye canim aç kalmaman gerekiyor
Spor sonrasi ton baligi,lor peyniri,kefir gibi seyler tuket
Günaydın canımmGünaydın kıslar
günaydın canımGünaydın
Çok haklısın.O yok bu yok, zaten kim kapanıyor bu nasıl kapanma anlamadım, yine herkes işe gidiyor, olan esnafa oluyor.
keşke migren olmasaymış.. çok zor hastalık gerçekten. bende bi de adet migreni modası çıktı 1 yıldır. adet dönemi migrenli geziyorumevet canım ya ben migren oldugunu bilmiyodum ama burda arkadaslar migren belirtileri dediler bende netten bakinca oyleymis
kız bak yapma etme yicem sonra örnek alıp
Iftarda corba az yemek yiyip spor sonrasi biseyler tüketebilirsin canim tabiki sen daha iyi bilirsin sadece bu benim fikrimOruç olduğum için böyle oluyor. Normal listemde 2,-3 saatte bir mutlaka yiyordum. Dediklerini yapacağım canım. İftarı da düzenleyeceğim inşallah.
Sen yeme sakın listedesinGünaydın canımm
günaydın canım
Çok haklısın.
keşke migren olmasaymış.. çok zor hastalık gerçekten. bende bi de adet migreni modası çıktı 1 yıldır. adet dönemi migrenli geziyorum
kız bak yapma etme yicem sonra örnek alıp
Sende yeme banane bananeSen yeme sakın listedesin
Görürsün canim merak etmeSende yeme banane banane
Şaka şaka asla yemem bu hafta düz 59 olmak istiyorumda.
Bilsem güzel kilo verirdim. O kadar spor yapıyorum ayda 3-4 kilo. Bu ay o da olmayacak. Hemen toplarlanmalıyim. Bu cuma olmasa da sonraki cuma 70 i girecegim. Bayrama 69 gireceğim inşallah.Iftarda corba az yemek yiyip spor sonrasi biseyler tüketebilirsin canim tabiki sen daha iyi bilirsin sadece bu benim fikrim
Ben şok ben iptal
Girme kanımıza kaptanımmmmmmmmmmmm
umarım canım benim elimden geleni yapıyorumGörürsün canim merak etme
hadi bakalım bayrama kadar o 69 sana gelecekBilsem güzel kilo verirdim. O kadar spor yapıyorum ayda 3-4 kilo. Bu ay o da olmayacak. Hemen toplarlanmalıyim. Bu cuma olmasa da sonraki cuma 70 i girecegim. Bayrama 69 gireceğim inşallah.Sağol canım benim güzel fikirlerin için. Oruç rehavetini atayım üstümden.
icli koftenin yarısıni kim yedi diye sormanı beklerdimKiz bu iftar ne ola böyle manti pilav icli köfte
due bakalim kuzum 2 hafta kaldi az daha sabir sahursuz olmazNe çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
due bakalim kuzum 2 hafta kaldi az daha sabir sahursuz olmazNe çikolata yiyorum ne tatlı. Artık sahurda yapmayacağım.
Insallah göruceksin ben inaniyorumBilsem güzel kilo verirdim. O kadar spor yapıyorum ayda 3-4 kilo. Bu ay o da olmayacak. Hemen toplarlanmalıyim. Bu cuma olmasa da sonraki cuma 70 i girecegim. Bayrama 69 gireceğim inşallah.Sağol canım benim güzel fikirlerin için. Oruç rehavetini atayım üstümden.
Peyniri oyuzden kibrit kutusu kadar veriyolar canim bide burdan düsunmek lazimBen şok ben iptalniye peynir yani niye süt değil peynir
Girme kanımıza kaptanımmmmmmmmmmmmyemem ama
Anladim tamamicli koftenin yarısıni kim yedi diye sormanı beklerdim
çanta bile attım
Kac gundur tatli yemedim ki ben amaBu tatlı işi bana ve kaptana özgü sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?