Afiyet olsun canımMenü
Sahur
Tost ekmeğinden 1 tane tost
5 zeytin
Iftar
1 kase yayla çorbası
1 büyük kase salata.
4 kayısı 2 ceviz ici.
Su iciyorum 2 litreye tamamlarım insallah.
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar menümü yazayım spor birazdan dün abarttım iftarı o yüzden sahursuz suyla tuttum
İftar : 2 kepçe tarhana çorbası , 1 dilim pide, salata, 5 yk tavuklu mantarlı sote
A.Ö: kahve yAnı 2 bitter
Zipzip-
Evet canım diyetisyenin verdiğinden de az yiyorum durdu kilomDiyetisyen menusuyle gidiyorsun degil mi canim
Bence moralini bozma biraz harekitini artir cuma gunu eksilerle geleceksin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım filizim toparlayamadim kendimi
Diyetisyen ne diyorsa o sekilde mi devam etsen canımEvet canım diyetisyenin verdiğinden de az yiyorum durdu kilom
İnşaAllah eksilir
Oruc tutunca oluyor galiba abla sağlığın daha önemli bir süre oruc tutmasan miCanım filizim toparlayamadim kendimişikayet etmeye utanıyorum ama bu migren yildirdi beni
Doyuyorum ama fazlasını yiyemiyorum kiDiyetisyen ne diyorsa o sekilde mi devam etsen canım
Yediklerin az geliyor olabilir
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sahur
1 Activia yoğurt,,, küçük kase yeşil erik
İftar
6 kaşık mantarlı tavuk sote,, salata,,, 1 bardak ayran,,, 3 yeşil erik
Ara
Türk kahvesi,,, 2 hurma
Su yatana kadar 2.5 litre yi tamamlarım
Daha dikkatli olurum kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kaptanda demis sahur fazla geldi banada
Afiyet olsun canımSahur
1 h.yumurta
1 parmak kadar beyaz peynir
1 kase Yeşil salata
İftar
1 hurma
5 y.k ciğer sote
1 kase yeşil salata
1 dilim t.b ekmeği
Kirazsapı çayı
Siyah kuru üzüm 15 tane
Su: 2.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cola olmasaydı iyiydi canımKızlar,
Menüm;
Sahur
2 yumurya omlet, 1 peynir 3zeytin domatrs salatalık ve sonunda 1 avuçiiçinden az pide
İftar;
Adananın köfte kısmı
Salata
1 bardak kola
7 badem
Ankaraya geldim, 2günlüğüne, temizlik yaptım, misafirim de var. Yemek yapamadım, spor da yapamam bugün.
Zipzip- E Elif_Eylul
Kalori hesabıyla hem de☺ afiyet olsun canımMenüm
Dünkü iftar sonrası
3 çilek doğranmış 2 kaşık yoğurt 50 kalori ara
2 kayısı, 2 kuru incir 300 kalori ara
Sahur
1 kk peynir 100 kalori sahur
Domates salatalık 50 kalori sahur
Sütlu Türk kahvesi 50 kalori sahur
Toplam 550 kalori
İftar
Yoğurtlu brokoli 100 kalori
Çoban salata 100 kalori
2,5 adet köfte 150 kalori
Toplam 350 kalori
Ara 22.00
1 avuç leblebi 100 kalori
8 çilek 50 kalori
Toplam kalori. 1050 kalori
Dün misafir vardı. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah.
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Aynen canım dikkat edeceğimAfiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım sahurda tost fazla gelmis bence. Yumurta varmış zaten
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Kolay gelsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenü
Sahur
Tost ekmeğinden 1 tane tost
5 zeytin
Iftar
1 kase yayla çorbası
1 büyük kase salata.
4 kayısı 2 ceviz ici.
Su iciyorum 2 litreye tamamlarım insallah.
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar menümü yazayım spor birazdan dün abarttım iftarı o yüzden sahursuz suyla tuttum
İftar : 2 kepçe tarhana çorbası , 1 dilim pide, salata, 5 yk tavuklu mantarlı sote
Zipzip-
Sagol canimyaaa agrısı var sanirim acıyo diyo şurup verdim bikac güne gecer inşallah
Bilirim o ağriyi abla çok geçmiş olsunCanım filizim toparlayamadim kendimişikayet etmeye utanıyorum ama bu migren yildirdi beni
Özellikle Ramazan'da gafil avlıyor canım... Vicdanen çok rahatsız hissettim iki gün boyunca. Allah orucu nasip etmiyor diye üzülüyorum.Oruc tutunca oluyor galiba abla sağlığın daha önemli bir süre oruc tutmasan mi
Ramazanda çok zor oluyo biliyorum arti bide çalisansan daha da zor menulerin zaten güzel ama bir yerde kırılcaktir gitmeyen kilo
Olurmu abla öyle şey hepimiz insaniz sonucta bazen keyfimiz bizimde olmuyo heleki ramazansa dikkat et kendine bir selam versen sevinicezÖzellikle Ramazan'da gafil avlıyor canım... Vicdanen çok rahatsız hissettim iki gün boyunca. Allah orucu nasip etmiyor diye üzülüyorum.Keyfinizi kaçirdigim için kusura bakmayın. Filiz etiket yapınca yazma ihtiyacı hissettim.
Yaaa abla niye oyle düşünüyorsun...bu saglik sen keyfi tutmamazlik yapmıyorsun ki...ramazani bol ibadet yaparak değerlendirebilirsin...hic üzülme...Özellikle Ramazan'da gafil avlıyor canım... Vicdanen çok rahatsız hissettim iki gün boyunca. Allah orucu nasip etmiyor diye üzülüyorum.Keyfinizi kaçirdigim için kusura bakmayın. Filiz etiket yapınca yazma ihtiyacı hissettim.
Afiyetolsun canımİyi akşamlar kızlar menümü yazayım spor birazdan dün abarttım iftarı o yüzden sahursuz suyla tuttum
Zipzip-
Ya abla çok geçmiş olsun ama ne keyif kaçırması ask olsun sana.Özellikle Ramazan'da gafil avlıyor canım... Vicdanen çok rahatsız hissettim iki gün boyunca. Allah orucu nasip etmiyor diye üzülüyorum.Keyfinizi kaçirdigim için kusura bakmayın. Filiz etiket yapınca yazma ihtiyacı hissettim.
İnşaAllah canım yaRamazanda çok zor oluyo biliyorum arti bide çalisansan daha da zor menulerin zaten güzel ama bir yerde kırılcaktir gitmeyen kilo
Dediğin gibi başka sevap yolları bulabilirim. Teşekkür ederim bitanemYaaa abla niye oyle düşünüyorsun...bu saglik sen keyfi tutmamazlik yapmıyorsun ki...ramazani bol ibadet yaparak değerlendirebilirsin...hic üzülme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?