Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim kizartmada olmamis

Ah canımya Allah şifa versin hepinjze bende migren yok ama göbeğim düşer haftada bir 24 saat yeri gelir başım ağrır çok kotu bişey

Nörolojik kontrol benim de var canım. Laroxyl 10 mg ' lik hafif bir depresan hapim var. Bir de arvelles kullanıyorum. Migrex duydum canım. Bir de Relpax önerdiler. Doktora gidince ikisini de söyleyeceğim. Kendisi fazla ilaç kullanmamı istemiyor. Çok geçmiş olsun canım sana da...

Pide gozume batmadi ama kızartma olmamis

Canım çok teşekkür ederim sonunda ilk 4 de girdim bugün şükür eline koluna sağlık

Ablacım çok geçmiş olsun sanada Rabbim herkese şifa versin bu oruç tutmana engel dimj

Bana da sidelya verdi migren ilacıymış ayın 15 günü başım ağrırdı kusma herşey vardı beni diyet kurtardı ne zaman ki tatlı çikolata pizza hamburger aburcubur çıktı hayatımdan kendime geldim insaAllah doktor yazar sana ablam şifayı tezden bulursun seni çok seviyoruz dua edeceğim senin için

Senin adın nasıl yok ben de ona şaşırıyorum.

Afiyet olsun canım kızartma olmasa iyiymiş bak yağsız tavada veya tost makinasında efsane güzel oluyor afiyet olsun canım
Ah canımya Allah şifa versin hepinjze bende migren yok ama göbeğim düşer haftada bir 24 saat yeri gelir başım ağrır çok kotu bişey
Göbek düşmesi nasıl oluyor canım ilk defa duydum geçmiş olsun

Insallah ödem yapmazsa iyi
Sondu zaten tatli matli yok yeter
ben geldim ...
Ne güzel tika basa yiyorum 56 larda çıkıyorum derken ben de cheese kek yiyince hop birden 57 ye zıpladım bana da cheese kek ödem yapıyor anladım...
Sonra dikkat ettim yine düştüm
Sen de yeme canım tatlı hemen ödem yapıyor.

Tatli yedim ama hep eksi geldim nedense ona sevindim

Tatli yedim ama hep eksi geldim nedense ona sevindim
Oh oh ne güzel senin için sevindirici
Tatlının miktarı da önemli gerçi...
1 dilim yemek var mutfağa gidip gelip tatlıyı sonuna kadar yemek var ..
Seninki kesin 1 dilimdir

Oh oh ne güzel senin için sevindirici
Tatlının miktarı da önemli gerçi...
1 dilim yemek var mutfağa gidip gelip tatlıyı sonuna kadar yemek var ..
Seninki kesin 1 dilimdir
Gidip gelip yemem ben 1dilim yiyodum ama bitti artik bayrama kadar yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…