Kucuk seyleri dolapta satıyorum canim buyuk kargo dışı letgo sahibinden gibi gelip alacagi yerlerdeAz coktur kesinlikle ...Asya bıraz buyusun şu pandemı surecı gecsın Evde esya atıp yenileme de büyük değişimler yapıcam inşallah ..
Dolap hesabınmı var nerde satıyorsun bahar
Ailemizin akıl küpü corap harıka bır fıkırmışGozun aydın benimde gece heryerim ağrıdı simdi ne regl var nede agri
Gunaydin spor bakanim :)
Oo super
Evdeysen su kola takilan cirt cirtli kılıflardan alabilirsjn yada ev pratiği eski corabi kes koluna geçir teli tak varsa dar çocuk çorabı
Bende iftardan önce bir bakiyim nasil birsey simdi susarim diye cok korkuyorum
Gunaydinnn herkese
Günaydın kizlarGünaydın kizlar
Daha yataktayız biz kız uyurken bıraz daha uyuyum dedim
darisi hepimizin başınaDarısı başıma bende yeşil göreyim
Olabilir ablacımPek aldim sayilmaz cnm :) izin kilosundan 1 kilo artiyim onu koruyorum
Senin diğer adin mira oldugu icin sana şaşirmiyorum
Allahim senin azminin yarisini bana verse, coook aminnnn
Ramazan bitsin bitkisel hayattan cikayim cnm :)))
Burayi okuyunca sizi özlediğimi farkediyorum
Baban niye senin kilona takık ki cnm
Geçmiş olsun tatlim
Sen emziriyodun heralde
Zorlaniyorsan tutma
EylulElif olsa
Cocuk belki tesettürlü takilmak istiyordur
Günaydın canımGunaydinnn herkese
Günaydın canımGünaydın kizlar
Daha yataktayız biz kız uyurken bıraz daha uyuyum dedim
Bazıları çok zor yapamadım pas geçtimGozun aydın benimde gece heryerim ağrıdı simdi ne regl var nede agri
Gunaydin spor bakanim :)
Oo super
Evdeysen su kola takilan cirt cirtli kılıflardan alabilirsjn yada ev pratiği eski corabi kes koluna geçir teli tak varsa dar çocuk çorabı
Bende iftardan önce bir bakiyim nasil birsey simdi susarim diye cok korkuyorum
Eliptiğide mi sattınKucuk seyleri dolapta satıyorum canim buyuk kargo dışı letgo sahibinden gibi gelip alacagi yerlerde
Kuzular ılerde yuzumuzu bakmazlarda işte neyseGece 4 te uyanıyor benim cimcimesahuru beraber yapıyoruz bazen de
Ama anne gel yat benimle uyu.
Anne anneee boynuma yapışıyor
Uyutup namaza kaçıyorum bende
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Evet gecen sene doğumdan once sattimEliptiğide mi sattın
Biraz once seni efiketliyorum olmadi , amcanin biri şok poşetini alip dönüşte denize girmişSelam kizlar sabah 8 den beri cam perde dip köşe girdim her yere anca oturdum oğluma yemek yediriyorum dahada isim bitmedi .yürüyüşe ciksammiki onu düşünüyorum
Aynen öyle olacak zaten şimdiden bebekliğini özlüyorum sevdirmiyor artık şıpaKuzular ılerde yuzumuzu bakmazlarda işte neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?