- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yoksa diye dedim bileklik tabiki cok cok iyiBence en güzeli bileklik çünkü ben çok aktif ayaktayım içerde günlük 10 bin rahat atıyormuşum öğrenmiş oldum
Günaydın canım
Sağol canım böyle giderse 61 olmama 250 grm tek kaldı inşallah bir aksilik olmaz regl yaklaştı bendeGünaydın kızlar oh oh ne güzel eksi ile baslamak
Taytımın cebi yok,pantolonmu giysem yada boynuma minik çanta takayımBen hep cebimde tasiyodum
Thank you kaptanımGünaydın canım
Süper
Cezadan sonra tadi kötü gelmeye basladi degil mi
Eşofmanin yokmu cepliTaytımın cebi yok,pantolonmu giysem yada boynuma minik çanta takayım
BakayımEşofmanin yokmu cepli
Oldum canım gece:)Regl yaklaşmış olabilir tatlım
Günaydın tatlım
Hadi bakalım pes etmeden devam et o zaman seni de görelim kaslar oluştuktan sonraChloe tingi yapanların videolarna baktım bende . Ağzım açık kaldı 2 haftadaKmsl Hnd Gibi kasların oluyor
Günaydın canımGünaydın kızlar
ohhhhh ne güzelll
500 zipzip
500 azda gündüz hic halim olmuyor yaa500 zipzip
Günaydın canımGünaydın kızlar
Gozun aydın benimde gece heryerim ağrıdı simdi ne regl var nede agriHerkese günaydın, gece adet oldum.
Şu an +500 var ama sorun yok merak etmeyin hemen geçer. Bugün yeşilçay ve bol su ile çoğunu atarım.
Gunaydin spor bakanim :)Günaydın.
Oo super
Evdeysen su kola takilan cirt cirtli kılıflardan alabilirsjn yada ev pratiği eski corabi kes koluna geçir teli tak varsa dar çocuk çorabıTaytımın cebi yok,pantolonmu giysem yada boynuma minik çanta takayım
Bende iftardan önce bir bakiyim nasil birsey simdi susarim diye cok korkuyorum10dk chole ting yaptım benbazı hareketleri yapamadım
Az coktur kesinlikle ...Asya bıraz buyusun şu pandemı surecı gecsın Evde esya atıp yenileme de büyük değişimler yapıcam inşallah ..Allah kolaylık versin 3.5 yasa kadar caki modundaydi Kuzey gece gündüz
Bende gecen yaz derz kalemi ile basladim esim bitirdi :)
Muhtesem
Ben iki senedir ata ata bitiremedim bu senede satıyorum elime ne gecerse en son kızın vakumlu ioio mama tabagi vardi cikarip atti hicte kullanmadim sattım gitti
Bu isi benimde yapmam lazim ikisine birden
Gecmis olsun canim
Maleseg o yaşlarda öyle ozellikle yaza geçerken tshirte alissin 2-3 gun sonra sort dene kabullenme suresi tani canim ne cektim ben 3.5 a kadar boyle deli bunlar deli:)
afiyet olsun canim erik sansür mu yedi
Önerileri kabul etmedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?