- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Acabaaaa efsaneler ne alemdesiniz
Ooo yeni nickin hayirli olsun tatliiimmm. Ben temizlikle uğraşıyorum. Evde ne kadar duracağım belli değil. Ufak ufak biseler hallediyorum. Ama bu arada yeşilçay vs ile de ödem atmaya cabaliyorum
bugun hic bulaşma fasulyeye canim bence insa mezun olacaksinYaaaaaa olabilir belki bilmiyorum bugün de yicektim o zaman yemeyeyim
Sagol canimOoo yeni nickin hayirli olsun tatliiimmm. Ben temizlikle uğraşıyorum. Evde ne kadar duracağım belli değil. Ufak ufak biseler hallediyorum. Ama bu arada yeşilçay vs ile de ödem atmaya cabaliyorum
Lütfen derlerse ergenlikte opte başına koyAnne lütfen odamdan çıkar mısın derler
Ben 17 gün aynı evde durmaya cesaret edemedim
Tam kapanma olmadi ki zaten canim :)))Bende sanıyorum dışarda kimse yok anam herkes marketlerde yollarda gene nasıl tam kapama bu
Kasaba gıttım geldım aksama bebeler hamburger ıstedı bızedw karnıyarık yapıcam . Tabiki de fırında kızarmış
Detoks sonrasi artin cok degil cumaya guzel eksi gelecek canimCumq 76.5
Bugün 76.7
Dokun canım dokununca birşey olmuyor.Bide beni düşün görüpte dokunanamamak
Ben bugün yeşil mercimek yicem.bugun hic bulaşma fasulyeye canim bence insa mezun olacaksin
Eksiyle başlamışsin haftaya tebrik ederim canımCuma 71,4
Bugün 71 15 kg.
Fark -250
Eksiyle gelmissin canim tebriklerCuma 71,4
Bugün 71 15 kg.
Fark -250
Kiz bune14den beri gelip tartiyi bildirecegim hep birsey cikiyor
Cuma:75.5
Ptesi: 77.5
Arti 2 cokmus ama ödemdir diye düşünüyorum kaçamak yapmadin hafta sonu14den beri gelip tartiyi bildirecegim hep birsey cikiyor
Cuma:75.5
Ptesi: 77.5
hic sorma sabah 2 kere 155 i aradik noter icin onlarda bilmiyorki 80 kere hat değiştirdiler kaymaklik diyen oldu, sizin zaten çalışma izninin var siz gidin diyen oldu, en son noter randevuyu onayladi da hallettik millet posetle deniz sefasi yapıyorOh amcadaki keyfe bak bizdE ceza yeriz korkusu yaşıyoruz. Ya cesaret edip çıkamıyorum şimdi genel olarak yasak olunca bana da diyecek polis yasak neden çıktın . Valla eşim akşam çiğ çiğ yer beni daha dilinden kurtulamam .
Bende sabah esime dedim annemin evinede gidemem kavga etsek senin iznin var sen arabada yat dedim
Muhtisimmm planlar yapiyorum oturduğum yerdenAcabaaaa efsaneler ne alemdesiniz
Aynen oglumun buyuk büyük adamlari vardi savascilar oynamıyor onlari bile sattimwalla kullanilmayan esyalari paraya cevirmissin ne guzell
Hayir , benim basenlerim var yani sadece 47kg da yoktu. Eliptik o bölgede kas oranini artirip daha da belirginleştirdi ama suan leslie ile daha çabuk inceledimPişman misin
Eksi candirGeçen cuma 72.900
Pazartesi 72.600
- 300
Zipzip- ( filiz kaptanım nerde etikette cikmiyo )
E Elif_Eylul kaptanım buldum seni
Mumbardir o mumbar . Daha cumaya var fasulyeyi ye canim
Kasap uzakta gidebilir miyim ki :) benimki de hamburger istiyor babasi kılıklıBende sanıyorum dışarda kimse yok anam herkes marketlerde yollarda gene nasıl tam kapama bu
Kasaba gıttım geldım aksama bebeler hamburger ıstedı bızedw karnıyarık yapıcam . Tabiki de fırında kızarmış
200 cok değil halledersin benimde 200Cumq 76.5
Bugün 76.7
Oo super eksi gelmişCuma 71,4
Bugün 71 15 kg.
Fark -250
Kiz bune
Panik yok rakamlari ters yazmisimArti 2 cokmus ama ödemdir diye düşünüyorum kaçamak yapmadin hafta sonu
Tovbeee estağfurullahPanik yok rakamlari ters yazmisim+200 sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?