Kaptanım +5 gelsek cumaya telafi edersiniz diyeceksin.Arti 2 cokmus ama ödemdir diye düşünüyorum kaçamak yapmadin hafta sonu
Koktuk 2 yi görüncePanik yok rakamlari ters yazmisim+200 sadece
Menulerini gordum ve cook dikkat ediyorsun
+5 gelecek biri cikar mi dersinKaptanım +5 gelsek cumaya telafi edersiniz diyeceksin.
Aman aman adini anmayalim tartimdan ırak eskiden odem problemim cok oluyordu biryerde yanlis vardi demek vitaminlerden sonra hiç yasamadim sukur reglde bile eksi geldimMenulerini gordum ve cook dikkat ediyorsun
4.takimdada gormustum ödem problemin olmuştu
Yoksa +2 hos karsilanmaz
Olur olur iyi polis kötü polis olmussunuz :)Diyorumn benden kaptan olmaz
Sen varsin diye duruyolar ama takimda ben olsam hepsi tozzzDiyorumn benden kaptan olmaz
İnşallah canım iyisin di mi?Selam millet sonunda gecmisi okuyup geldim...evde cocuk.coluk is bitmiyo...şimdi kızı sokaga. Cikardim o gezinirken bakabildim...
Cordelia dun 260 p var...200 sn.plank 2000 de adim...
Bu 17 gun hayırlısıyla gecer inş
Güzel eksi canım tebrik ederimCuma 79.75
Pazartesi 79.10
Allahim...bu ne nazar olacak...kası bi yerlerini..maşallah masallah132 dk eva 16,932 adım 924 puan
30 dk leslie blosted 3858 adım 180 puan
12,184 adım 371 puan
Toplam adımım 33,174
Eki Görüntüle 2839844
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
İyiyim kuzum...ramazanin son gunlerini değerlendirmeye çalışıyorum...cocuklar canlı ders derken...gunlere yetisemiyorum...İnşallah canım iyisin di mi?
İftara misafirom var misafirmdediğim kayınvalidemler gelicek. Hazırlık yapıyorum.Acabaaaa efsaneler ne alemdesiniz
Yeni ismin hayırlı olsun.Sizin için kendime kiydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?