Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

56kg olsam peşpeşe uc çocuk olsa firsat bulunca yatarım ki ben niye dinlenmiyorsun canim oruc degilsen yap bir kahve
Yok canım oruçluyum öyle diyorsun da insan kendini salinca rahata alışıyor rahatsızlık bizim işimiz

Zipzip- kaptanım bu halde bile bacak yok 3 kilo daha verdin hepten kalmamistir bence orantılı ve güzel vücudun var canim masallah
Tesekkur ederim canim yaa biraz siyah kıyafetin de etkisi var resimde bence daha zayif gösteriyor

Yanimda da hic dar birsey getirmedim o kadar hizli hazırlanıp geldik ki köye eve gidince farki daha net görecegim

Tesekkur ederim canim yaa biraz siyah kıyafetin de etkisi var resimde bence daha zayif gösteriyor

Yanimda da hic dar birsey getirmedim o kadar hizli hazırlanıp geldik ki köye eve gidince farki daha net görecegim
Yok kuzu biz ne siyahlar gördük

Eki Görüntüle 2841047

Burda 57 kiloyum canim mart ayinda cekmistim :))
Kaptanım bence çok çok iyisinnnnn kızzzzzzzzzzzz hele şuan 54 kilosun çok daha iyisindir

Kilonu koru yeter bence
Güzeller güzeli kaptanım benim. Bu resimde bacakların kalın gelmedi. Çok ince duruyor.
Göbegim var, kalın bacaklarım var diyenler, illa attıracaksiniz bana resim.
Gördüm seni hiç de öyle değilsin hele sen 6 lı rakamlara geç bakalım aradaki farkı göreceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…