Afiyet olsun canım sahurda cikolata olmasa guzel olurmusDünkü menüm
Sahur 1 küçük tabak yumurtalı menenemn 2 dilim peynir 2 siyah zeytin domates 2 çatal çikolata
İftar 4 kaşık pirinç pilavı 1 küçük tabak kuru fasulye bol yeşillik 1 kase yoğurt
3 hurma
Su 2 lt
Spor 2618 adım 60 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Maşallah
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sahur 1 küçük tabak yumurtalı menenemn 2 dilim peynir 2 siyah zeytin domates 2 çatal çikolata
İftar 4 kaşık pirinç pilavı 1 küçük tabak kuru fasulye bol yeşillik 1 kase yoğurt
3 hurma
Su 2 lt
Spor 2618 adım 60 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hicte degilBacaklarim sisko
Çok güzel fizik
Tesekkur ederim canımÇok güzel fizikAynı benim bacaklar ben kum saati olmuşum belim incelikten kopck
Sana öyle geliyo bencedeBana öyle geliyor demek ki
Evet su instos fenomenlerinin yaptigi yerlerKura ile cekelim sanirim öyle bir site vardi
Ayni zaten sarışın mavi gözlü
Fotoğrafımi gördün mü ki
Yok şu kk de profilde bacak falan benziyor tam zıp zıpsınız valla inşallah bizede nasip olur amenFotoğrafımi gördün mü ki
Bende 20dk boosted 5dk squat agirlikli alt bölgesel sonucu dilim damagim kuruduBunu siz istediniz
Spor yapiyorum
Bende gördüm görmeyecekmiydik :) birisi yorum yazmis onda gördüm 57kg simdi bence basenler daha da gitmiştirFotoğrafımi gördün mü ki
Yüzümü gizledim yaa onu dedimBende gördüm görmeyecekmiydik :) birisi yorum yazmis onda gördüm 57kg simdi bence basenler daha da gitmiştir
Eve gidince yenile kaptanim :) before after olsunYüzümü gizledim yaa onu dedim
O kıyafetleri yanimda getirmedim getirseydim farki görmek için güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?