Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

simerenya ( 98,7 / 97,1 / 1,6 / 1,62 % )

Günaydın, bugünkü raporum böyle, başladık en azından artık + değilim, dün gece hiç uyuyamadım biyoritmim düşük bugün sanırım, çok keyifsizim

simerenya ( 98,7 / 97,1 / 1,6 / 1,62 % )

Günaydın, bugünkü raporum böyle, başladık en azından artık + değilim, dün gece hiç uyuyamadım biyoritmim düşük bugün sanırım, çok keyifsizim

Bence gayet güzel bebeğim bundan sonrasına bakacağız artık biz :13:

hayırdır neden uyuyamadın gülüm yaaaa bir sorun yok dimi

Bizde gece birde yatık ikide kalkıp hastaneye gittik eve döndüğümüzde saat üç buçukta yatağa yattığımızda ise dört ve sabah altıda ben yine ayaktaydım. Bakalım bu gün nasıl geçece

Küsermiyim hiç

:118: :118:

Hayırdır kim hastalandı safiş, biz ayrılmıştık ya biliyorsun dün akşam telefonda konuştuk, uzun zamandırda dolmuştum sanırım, allah bu gözyaşlarımın hesabını sorsun sana, sen nasıl bir insansın la karışık bir konuşma yaptım. O da benim beddua ettiğimi düşünüp, üstelik beddualarımdanda çok korkar, tutuyor diye, delirdi, korkunç bir kavga... Gece boyu hiç uyumadım, şirkete geldim buradaki insanları zaten biliyorsunuz, hele sabah gördüğüm bir sahne iyice midemi bulandırdı, birbirlerinin hakkında iğrenç iğrenç konuşup sabah aynı masada güle oynaya kahvaltı edebiliyorlar, bunlarmı çok geniş mezhepli yoksa benmi bir tuhafım anlayamıyorum, oda arkadaşım zaten malum, gün içerisinde 8,5 saat geçmiyor ya, öyle böyle değil safiş

kim olucak bebeğim yaaa benim cadı kızım
Zaten soğuk algınlığı var ilaç kullanıyoruz ama garibimi gece yarısı bir öksürük krizi tuttu yavrum gözlerinden yaşlar geldi o derece bir kriz yani ne yapsak fayda etmedi bizde hastaneye götürdük ilaçla soğuk hava buharı verdilerde biraz rahatladı böyle işte. Çocuk olunca her an herşey olabiliyor.

Canım benim yaaa siz hala görüşüyormusunuz? En son erkek arkadaşın iş sebebi ile yurt dışına gidecekti ben orda kaldım daha sonra olan bilmediğim bir şey varmı?
Canım benimm senin beddua edeceğine inanmıyorum ben etmede zaten. Bende hayatımda sadece bir defa beddua ettim (ama canımın nasıl yandığını bilemezsin, belkide bilirsin) Malesef o bedduada gerçekten tuttu başına gelmeyen kalmadı. Korktum bir daha bedduadan. Hep allaha havale ettim.
Sen neden sıkıyorsun canını bunlara hala bebekim yaaa....
İş ortamına gelince ise valla gülüm kişiliği olmayan seviyesiz insanlar o kadar çokki bırak hepsini kendi haline böyleleri aynı kaba mıçar aynı kaptan yerler nefret ediyorum bende böyle tiplerden. Bir insan ol ya bir insan ol dimi ama nerdeeeeeee

Bu arada kızlar hemen lak lak yapmaya başladım

Kilom bu hafta aynı canlar vermemişim hiç....

Bu benim umurumda değil tabii takılmıyorum artık bunlara

Önemli olan şuan eşimin vermesi

oda bu hafta iki kilo verdi yeter

Yurtdışına sanırım yılbaşından sonra gidecek, ilişki bitmişti ama sevgiyi bir anda biteremiyorsunki, silip atılmıyor öyle hemen, en son bir ay önce konuşmuştuk galiba birde dün akşam işte, sadece kafamı dinlemek istiyorum, şöyle bir yerlere kaçmak, ben sahiden çok sıkıldım

çok güzel vermiş darısı benim eşimin başına inşlah eşimde diyette bakalım ne olcek
ama eşim monti falan yapmıyor diyetisyene gitti onunla veriyor ve çokta güzel gidiyor
ama benim eşim çoooooookkkkk kilolu cnm seninkinin yanında
boy:1.78
kilo:140
4 gündür diyette 4,5 kilo gitmiş geçen yıl bu diyetle 10 günde 10 kilo verdi doktoru demiş önce biraz hızlandıralım sonra yavaşlatacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…