- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
bunun ne anlama geldiğini biliyormusun sen
Duygu yönünde değil
kocam deniz ve ben atlıcam
o benden önce atlarsa maviyeeeeeeeee
akşam eve giderken evde yoksa ton balığı alıyorsun yağsız olandan nazlıcığım, karışık bir salata yap kendine bol balıklı olurmu, hasta olacaksın
Sevgili antiromantik kadın safiş hanımVallahi kim atlar kim atlamaz bilemeyeceğim ama ben böyle antiromantik safiş ve eşi sayesinde atlayacağım boğaza, intihar edeceğim
Vallahi safişim sizi bu istekle anca bahamalarda ya da pasifiğin en egzotik adalarından birinde iki kişilik bungalovlar paklar , benden söylemesi, al sana süper hediye, kalabalıkta yok, isteyen istediğine atlar, denize mi atlar deryayamı atlar maviyemi atlar ona ikiniz karar verin
öğğğğğ balıkmı hiç sevmem ama ben acıkmadım ki heçççççççççççç belki 1 elma yerim
Sevgili antiromantik kadın safiş hanımVallahi kim atlar kim atlamaz bilemeyeceğim ama ben böyle antiromantik safiş ve eşi sayesinde atlayacağım boğaza, intihar edeceğim
Vallahi safişim sizi bu istekle anca bahamalarda ya da pasifiğin en egzotik adalarından birinde iki kişilik bungalovlar paklar , benden söylemesi, al sana süper hediye, kalabalıkta yok, isteyen istediğine atlar, denize mi atlar deryayamı atlar maviyemi atlar ona ikiniz karar verin
yok canım bizi ancak ev paklar
bu muhteşem fikirler içinde ayrıca teşekkür ederim
gelecekteki hayallerim arasında maldivler var
hani şu denizbank reklamlarının çekildiği beyazın oynadığı yer varyaa
bembeyaz kum terteniz su
ahanda tam orasııııı
Ozaman sözüm geri, romantizmi değil, kızgın kızarta tavasını hakediyor bu adamtövbe de len manyak
atlamak için beni kullanma bahane arama
atlıcaksan atlaa
aahhh gözdem aahhhhh
ben duygu yüklü bir balığım....
sulugözün tekiyim
o kadan romantik bir karıyamki
gel gelelim içimdeki romantizmi öldüren öküz bir kocam var
bekar iken romantik
evlenince ormantik
ileride anlarsın beni
yada umarım hiç anlamazsın hep romantik kalırsın
Biz sevgili iken eşime sevgililer gününde özene bezene onunla tanıştığım ilk günden beri hissettiklerimi düşündüklerimi yaşadıklarımı hayallerimi sayfalara yazdım a4 boyutunda 50 safya kadar. Bilgisayar ortamında resimlerimizi ekledim o sayfalara ve yazıları üzerine koydum. kendimce düzenledim süsledim püsledim çıktısını aldım ve gidip matbaada kitap haline getirdim.
Sonra hediye paketiyle verdiğimde
hımmm güzel dedi ve açıp bakmadı bile
işte o gün onun bir öküze dönüştüğünü anladım...
Sence bu romantizmi hakediyormu bu herif canımmmm
nazcım mide bence sinirsel olabilir iksirde böyle yapıyor oda olabilir.birde sabah unuttum yazmayı bi arkadaş demişti 1 kuru incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyormuş 3 kuru kayısı 1 incir kadarmış.onuda söyleyeyim ben evden çıkarken 1 tane yiyorum bu yüzden.
Bende sabahtan beri 2 fincan yeşilçay 2 fincan beşibiyerde 2 fincan siyah çay 1,5 lt su içtim tuvaletede gözdemin deyimiyle 987654123568 kere gittim
Allah gönlüne göre versin bebekimmm
Ozaman sözüm geri, romantizmi değil, kızgın kızarta tavasını hakediyor bu adamo zaman biz seninle ikimiz bizim narin_nazenin Deniz'e atlayalım
ben kaçtım yarın güzel haberlerle görüşmek üzere hepinizi sefiyorummm
Bu arada ''atlayacaksan atla beni bahane etme'' lafınında özellikle üzerinde durmak isterim, demek şurada bunalıma girsek intihar teşebbüsümüzden bahsetsek vazgeçirmek yerine gaz vereceksin...Notlar alındı evladıııııııııııımmmmmm, o intihar mektubuna bende tabak gibi senin adını soyadını yazmazmıyım :121::122:
benim takıma yetişmem zor gibi gorunuor ay ne çok yazmışınız ben bu kadar yazarsam kovarlar anacım beni işsiz kalırım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?