Çok güzel oluyo digerleri zaten gazozlardan farki yokBugün yaparım bunu iyi fikir
Bence de ben çok severdim meyveli soda ama diyetten beri içmiyordum canım da çekiyorduÇok güzel oluyo digerleri zaten gazozlardan farki yok
Elmalı ve limonlu aldım bugünKızlar sodalarınızı sade içiyorsunuz dimi
Onları icme canim ben sade sandimElmalı ve limonlu aldım bugün
Ay yok bende bilmiyordum karnımda çok şişkinlik var iyi gelir dedim bundan sonra sade alırımOnları icme canim ben sade sandim
MaşaAllah yaa. Bacaklara bak tam ısırmalık.
Senin soda dediğin onlar mı? Kola iç daha iyi.Elmalı ve limonlu aldım bugün
Kelle paça tam senlik değil mi?? Sana özendim bakalım bana eksi getirecek mi?Kız napim kızların canı ister diye yazmadım
Kabızlık yapar diye yazmamıştım canım bence
Allah ım o baş parmakları yerim
Kelle paça mı afiyet olsun canım
Yaaaaa kaptanım günden güne eriyorsun
Olabilir canım senden de bir foto isterim m
Hahah iyiy ki foto attım herkesi merak ediyorum
Takılın takılın bende ramazan sonrası güzel spor yapacağım
Kız neresi şişko. Maşallah çok iyisin. Benim dw belim ince bacaklar var,Bacaklarim sisko
Yuruyuse devam et canımKız neresi şişko. Maşallah çok iyisin. Benim dw belim ince bacaklar var,
Kendimden utandım vallaYok canım oruçluyumöyle diyorsun da insan kendini salinca rahata alışıyor rahatsızlık bizim işimiz
Bende elmalıya bayılırım ama almıyorum çünkü içme diyor diyetisyenElmalı ve limonlu aldım bugün
Offfff olsa soğuk soğuk ben normalde günde 2.5 litre içerdim artık eve almıyorum diyetisyen çok zprlanırsan 2 güne 1 bardak zero üç dedi ama şimdilik onu da içmiyorum inşallah çok çok sıcaklarda tekrar başlamam resmen bağımlılık yapıyorSenin soda dediğin onlar mı? Kola iç daha iyi.
Evet canım afiyet olsun bence kilo yapmazKelle paça tam senlik değil mi?? Sana özendim bakalım bana eksi getirecek mi?
Burasıda cokk sicakk bunaldık kaç gündür yaaHava yine sogudu burda yaa disari cikinca üşüyorum
Sicaklik da zor Allah kolaylık versinBurasıda cokk sicakk bunaldık kaç gündür yaa
Bugun spor yaparken ölücem sandim nefes alınmıyor
Selam canim nasilsinSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?