- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Oyle maalesefSicaklik da zor Allah kolaylık versin
İyim canımm umarım sende iyisindirSelam canim nasilsin
Iyiyim bende canim sobanin basinda oturuyorum iftar saatini bekliyorumOyle maalesef
İyim canımm umarım sende iyisindir
Sporumu yaptım yeşil çayımı aldım oturuyorum
Selam canımSelam kızlar
Sıcak olmayınca bugün nasıl çabuk geçti bana.Iyiyim bende canim sobanin basinda oturuyorum iftar saatini bekliyorum
İyi olmana sevindimIyiyim bende canim sobanin basinda oturuyorum iftar saatini bekliyorum
Selam canım
Sagol canımİyi olmana sevindim
Hayırlı iftarlar canim
Kaptanım sahurda şekerli bişeyler yemezsem olmuyor reçel bal veya çikolata helva gbi gün içinde halsiz düşüyorumAfiyet olsun canım sahurda cikolata olmasa guzel olurmus
Sağolun kaptanımEkside olman guzel canım
2dk plank#120
20dk bölgesel#120
100squat#100
200mekik#200
30dk cardio#210 750 puan dogrumu hesapladim acaba
Cordelia tamam bittim ben hersey takim icin
Kaptanım harikasın.
Bu tamamen senin kafanda yarattığın bir şey, ben de reçelsiz asla kahvaltı yapamazdım biliyorum. Aslında hiç alakası yok aksine daha çabuk acıkıyorsun. Yiy3ceksen de 1 tatlı kaşığını geçme derim.Kaptanım sahurda şekerli bişeyler yemezsem olmuyor reçel bal veya çikolata helva gbi gün içinde halsiz düşüyorum
Sahurda diye yazdığını yenş gördüm oruca özel birşey ise kuru kayısı hurma incir ile enerji alabilirsin. Tatlıysa onlar da tatlıKaptanım sahurda şekerli bişeyler yemezsem olmuyor reçel bal veya çikolata helva gbi gün içinde halsiz düşüyorum
Sen kırdın kalbimi
Sen 70leri gör kuzum öyle karar ver ama öncesi sonra foto çek farkı gor canimKendimden utandım vallakızlar aldığm tartıya göre maşallah 47 kg kas var bende 3 kg kemik zaten bu ikisi 50 kg ediyor. Benim 50 li kilolarda olmam mümkün değil. 65 görmek de mucize gibi plur bence.. 75 razıyım 70 kg iken 38 beden giyiniyordum
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?