• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naazz hemen bi açıklama yapmalısınn yaaa evden ayrılıyosunuz dimi

herkese merhaba:3:cumanız mübarek olsunnn :38:maşallah sabah sabah döktürmüşsünüz

gözdem hakkında hayırlısı olsun canım.üzme kendini yeter artık yaa :29:

naz biz eşimle ayrılmaya karar verdik derken kayınvalidenle birlikte oturmaktan mı onu anlayamadım evimi ayırıyorsunuz yani inşallah böyledir anladıgım gibidir :59:

zilan pazartesiden sonra kendini toparlayacagına eminim şeker gitte gel annenlere bi düzene girersin ondan sonra.:13:

safiş geçmiş olsun ebbeğine canım ayrıca enişteyide kutluyorum onun bir haftada verdiğini ben 2 ayda veremedim :78:

Son düzenleme:
Safişciğim hafta sonları çalışma çıkardılar başıma şimdi kapanacak şirket diye, kapansında rahat etsem o kadar istiyorumki bunu :19: Tamam profil resmimide değiştiririm, bu ara sormuşsun ya tek sorun yurtdışı mı diye, yok tek sorun o değil, bizim en büyük problemimiz anlaşamamak... ve sanırım ben çocukluğumdan beri pofpoflanmaya alışık biri olduğumdan onun o azarlamacı,korumacı,bağırmalı,kavgalı tavrını benimseyemedim, ve ben çok dikkafalı olduğumdan o da otoriter olduğundan hiç anlaşamıyoruz, o diyor ak koyun-ben diyorum kara koyun... demiştim ya sana ben doğru bildiğimden asla şaşmam, feriştahı gelse değiştiremez fikrimi diye, o da buna deli oluyor işte... Yani velhasıl sevgi yetmiyor, anlaşmakta gerekli... Ne onunla-ne onsuz bir durum oluştu işte...Ama maalesef artık onsuz, alıp başını gidiyor artık ne görebilirim ne sesini duyabilirim bitti bu iş, belkide oralarda evlenir hemen, bilemiyorum... Allah büyük diyorum ben, tevekkülü elden bırakmamaya çalışıyorum

Canımmmmm iyi-kötü herşey bizler için rabbim kaldıramayacağımız hiç bir yükü vermez omuzlarımıza. Dünyada neler yaşanıyor insanlar nelere göğüs geriyor be gözdem. Elbette sevgi aşk sevda gerekli insan gönlüne ruhuna ama olmayıncada olmuyor işte zorlamanın anlamı yokki....

Ben eski nişanlıma o kadar deli aşıktım o denli gözüm kördü ki Ayrıldık diye kahrolurken herkes hayırlı değilmiş diye teselli ederken Hayırsız olsaydı ama o olsaydı dediğimi bilirim. Ama rabbimin varmış bildikleri ki bizim ayrılmamız doğru olanmış. Şuan hala içim sızlar adı geçtiğinde ama geriye dönüş yok ne ben değişirim nede o.
Sende değişmeyeceksin kimse için. Dik kafalısın devam edeceksin kimse için değişmene gerek yokki bebeğim seni seven her halinle sevecek....
Seni sadece partiye gider gibi makyajlı güzel giyimli kıyafetinle değil
Evde saç baş dağılmış giydiğin pijamada diz izi çıkmış üstünde kirli bir penye varkende beğenecek.
Anlatabiliyormuyum
Olduğu gibi kabullenmeli seni dik kafalılığınla her bildiğini okuyan gözde olarak sen busun çünkü
Anlıyorsun dimi beni :75:

miraycım bende aynı senin gibiyim birtürlü 68 den aşagıya düşemedim ama inat ettim bu hafta el mi yaman bey mi yaman göstereceğim o yaglarıma :57::47::22:

naazz hemen bi açıklama yapmalısınn yaaa evden ayrılıyosunuz dimi

bende aynen böyle umuyorum canım

herkese merhaba:3:cumanız mübarek olsunnn :38:maşallah sabah sabah döktürmüşsünüz

safiş geçmiş olsun ebbeğine canım ayrıca enişteyide kutluyorum onun bir haftada verdiğini ben 2 ayda veremedim :78:

narinim günaydın bebekim :3: hoşgeldin
keyifli gördüm seniii baskül senden yanaydı bu sabah galiba :27:

sağol canım çocuklar böyle böyle büyüyecekler işte ne edek....

Kocama gelince valla sıkı monti yapıyor canım isterse yapmasın kendi bilir :9:

şimdi pc yi kapatmalıyım geciktim hatta naz bir açıklama yapar diye bekledim ama yapmadı neyse bir ara zamanım olursa açar bakarım
safişcim kızınada çok geçmiş olsun güzelim lafa daldık unuttum tatlım kusura bakma cnm

gözdem sende sıkma canını insanlara değerinden fazla değer verdinmi canın çok yanıyor aynen ben gibi
sıkma tatlı canını ben sana bir ara özelden bişeyler yazarım tatlışko

aynen narinim dönüşüm muhteşem olcekk :62: Allahın izni ile hadi byee

safişimmm benle ilgilenmiyosun die küstüm sanaaaaa beeeen

aayyy narin bende inat ediyorum ama yook yaneee.D:D

bu arada dün resmen 9 da uyumuşum:D:D hala uykum var o kadar çok uyuynca

yok be safişim aslında sabah çok moralim bozuldu epeyde kendime gelemedim sonra düşündümde gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar yılların kalıplaşmış yagları rahat bi 8 yıllıklar enson evlenirken 65 kiloydum 8 sene önce yani.ee kolay olmayacak tabi iyice yerleşmişler yapışmışlar seksü bedenimeee :23:ama ben onları ordan kazımasını bilirim. :15:

gözdem tabiki ederim ne demek
yaa dua demişken aklıma geldi sizden bir ricam var 5 tane yasinim var okunacak ama bu yasinlerin her birini sadece bir kişi okuyabilir yani 5 tanesini bir kişi okuyamaz bana okuyabilirmisiniz her biriniz bir tane??

Ben alırım zilan

geçen hafta 68.700 dün 68.200 bugün 68.600 :37:karar aldım asla perşembe günleri tartılmayacagım cuma günü acayip bozguna ugruyorum nedense hep perşembeden fazla çıkıyorummm

yani kızlar kilom 68.600 giden 100 gr.:84:

şimdi pc yi kapatmalıyım geciktim hatta naz bir açıklama yapar diye bekledim ama yapmadı neyse bir ara zamanım olursa açar bakarım
safişcim kızınada çok geçmiş olsun güzelim lafa daldık unuttum tatlım kusura bakma cnm

sağol canım ne demek
hadi git oku duanı allah kabul etsin.

safişimmm benle ilgilenmiyosun die küstüm sanaaaaa beeeen

bu arada dün resmen 9 da uyumuşum:D:D hala uykum var o kadar çok uyuynca

neeeeeeeeee
ilgilenmiyormuyum sneinleeee :53:

nankööööörrrrrrrrrr daha ne edeyimmm ben sanaaa nankörrr
seni varya gebertirim miray kafana gözüne artık neler atarım ne biçim konuşuyon nen benle sen :57:

o saatte neden uyudun şekerim öğrenebilirmiyim :44:

yok be safişim aslında sabah çok moralim bozuldu epeyde kendime gelemedim sonra düşündümde gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar yılların kalıplaşmış yagları rahat bi 8 yıllıklar enson evlenirken 65 kiloydum 8 sene önce yani.ee kolay olmayacak tabi iyice yerleşmişler yapışmışlar seksü bedenimeee :23:ama ben onları ordan kazımasını bilirim. :15:

oh bak ne güzel kendi kendine telkinde bulunmuş ve bozduğun moralini onarmışsın
Canım istedikten sonra neden yapamayasınki ben eminim olacaksın inanıyorum sana.....
Önümüze bakmaya devam edelim şeker :34:

Ay nazlı ne demek istedi ya, sinirlerim bozuldu :43: nereye gitti bu kız, offline gözüküyor :26:
Nazlı birşeyler söyle :25:

günaydınlar ,mutlu sabahlar ,hayırlı cumalar olsun inşallah :71:

normalgul10ynsf4vh7.jpg

geçen hafta 68.700 dün 68.200 bugün 68.600 :37:karar aldım asla perşembe günleri tartılmayacagım cuma günü acayip bozguna ugruyorum nedense hep perşembeden fazla çıkıyorummm

yani kızlar kilom 68.600 giden 100 gr.:84:

:60: :60: :60: :60: :60: :60:

benim kociş geçen hafta perşembe gecesi yatmadan önce tartıldı meraktan ve 109.3 geldi o kadar morali bozulduki uykusu kaçtı adamın resmen gülmekten öldüm.
Sabah görüşürüz dedim hep onu kekliyorum sandı

Sabah olunca benden önce çıktı basküle ve 6-7 saat önce 109.3 gelen adam sabah 107.8 gelmişti aradaki farka bakarmısın.
Ve eşim bir daha cuma harici çıkmıcam basküle dedi

aayyy diyet yapınca insanoğlu ister istemez meraklanıyor zaaar
ama yapma canım yaaa cumadan cumaya çık şu basküle kasma kendini bu kadar....

hemen dünkü menümü yazayım

evden çıkarken 1 kuru incir

9:00 kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği-peynir-4 zeytin-domates-salatalık-yeşilçay

12:30 öğle : 1 tabak çorba-1 tabak tavuk sote-ayran

15:15 ara:3 diyet bisküvi

17:45 ara:2 ceviz içi-1 kuru incir

19:00 akşam: 1 tabak kabak yemeği-1 kase yogurt-salata

21:00 ara : 2fıstık-1 şekersiz sütlü türkkahvesi

2 lt su 3 fincan yeşilçay-2 fincan beşibiyerde-1 sade maden suyu

50 dakika tempolu yürüyüş

Ay nazlı ne demek istedi ya, sinirlerim bozuldu :43: nereye gitti bu kız, offline gözüküyor :26:
Nazlı birşeyler söyle :25:

sorma güzelim yaaa bir cümle yazdı bizi çatlattı burda meraktan
msn de ama cevap vermiyor sanırım işi var yazamıyor...

günaydınlar ,mutlu sabahlar ,hayırlı cumalar olsun inşallah :71:

Günaydın elif :3: :3:

amin diyorum canımmmmmmmm

Günaydın kızlar, deniz,elif miray mucccxxx :38:
Zilan ben alırım yasini bu gece okuyayımmı ne zaman okunacak?

hemen dünkü menümü yazayım

evden çıkarken 1 kuru incir

9:00 kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği-peynir-4 zeytin-domates-salatalık-yeşilçay

12:30 öğle : 1 tabak çorba-1 tabak tavuk sote-ayran

15:15 ara:3 diyet bisküvi

17:45 ara:2 ceviz içi-1 kuru incir

19:00 akşam: 1 tabak kabak yemeği-1 kase yogurt-salata

21:00 ara : 2fıstık-1 şekersiz sütlü türkkahvesi

2 lt su 3 fincan yeşilçay-2 fincan beşibiyerde-1 sade maden suyu

50 dakika tempolu yürüyüş

narinimmmmmmmmmmm
spor yapmışsın tebrikleeeeeeerrrrrrr :46: :46: :46:

yalnız söylemek istediğim birşey var canım
bir yerde okumuştum doktor açıklamıştı
diyet ürünü adı altında satılan yiyecekler
bunlar bisküviler krakerler vs. vs. hepsi
kilo verdirmek şöyle dursun bir süre sonra kilo alımına sebep oluyormuş bilgin olsun.
İstersen bu tür şeyleri bir süre yeme kendine başka meşgale bul ne dersin

Back
X