- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safişciğim hafta sonları çalışma çıkardılar başıma şimdi kapanacak şirket diye, kapansında rahat etsem o kadar istiyorumki bunuTamam profil resmimide değiştiririm, bu ara sormuşsun ya tek sorun yurtdışı mı diye, yok tek sorun o değil, bizim en büyük problemimiz anlaşamamak... ve sanırım ben çocukluğumdan beri pofpoflanmaya alışık biri olduğumdan onun o azarlamacı,korumacı,bağırmalı,kavgalı tavrını benimseyemedim, ve ben çok dikkafalı olduğumdan o da otoriter olduğundan hiç anlaşamıyoruz, o diyor ak koyun-ben diyorum kara koyun... demiştim ya sana ben doğru bildiğimden asla şaşmam, feriştahı gelse değiştiremez fikrimi diye, o da buna deli oluyor işte... Yani velhasıl sevgi yetmiyor, anlaşmakta gerekli... Ne onunla-ne onsuz bir durum oluştu işte...Ama maalesef artık onsuz, alıp başını gidiyor artık ne görebilirim ne sesini duyabilirim bitti bu iş, belkide oralarda evlenir hemen, bilemiyorum... Allah büyük diyorum ben, tevekkülü elden bırakmamaya çalışıyorum
naazz hemen bi açıklama yapmalısınn yaaa evden ayrılıyosunuz dimi
herkese merhabacumanız mübarek olsunnn
maşallah sabah sabah döktürmüşsünüz
safiş geçmiş olsun ebbeğine canım ayrıca enişteyide kutluyorum onun bir haftada verdiğini ben 2 ayda veremedim :78:
miraycım bende aynı senin gibiyim birtürlü 68 den aşagıya düşemedim ama inat ettim bu hafta el mi yaman bey mi yaman göstereceğim o yaglarıma![]()
gözdem tabiki ederim ne demek
yaa dua demişken aklıma geldi sizden bir ricam var 5 tane yasinim var okunacak ama bu yasinlerin her birini sadece bir kişi okuyabilir yani 5 tanesini bir kişi okuyamaz bana okuyabilirmisiniz her biriniz bir tane??
şimdi pc yi kapatmalıyım geciktim hatta naz bir açıklama yapar diye bekledim ama yapmadı neyse bir ara zamanım olursa açar bakarım
safişcim kızınada çok geçmiş olsun güzelim lafa daldık unuttum tatlım kusura bakma cnm
safişimmm benle ilgilenmiyosun die küstüm sanaaaaa beeeen
bu arada dün resmen 9 da uyumuşumhala uykum var o kadar çok uyuynca
yok be safişim aslında sabah çok moralim bozuldu epeyde kendime gelemedim sonra düşündümde gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar yılların kalıplaşmış yagları rahat bi 8 yıllıklar enson evlenirken 65 kiloydum 8 sene önce yani.ee kolay olmayacak tabi iyice yerleşmişler yapışmışlar seksü bedenimeeeama ben onları ordan kazımasını bilirim.
![]()
geçen hafta 68.700 dün 68.200 bugün 68.600karar aldım asla perşembe günleri tartılmayacagım cuma günü acayip bozguna ugruyorum nedense hep perşembeden fazla çıkıyorummm
yani kızlar kilom 68.600 giden 100 gr.:84:
Ay nazlı ne demek istedi ya, sinirlerim bozuldunereye gitti bu kız, offline gözüküyor :26:
Nazlı birşeyler söyle![]()
günaydınlar ,mutlu sabahlar ,hayırlı cumalar olsun inşallah![]()
hemen dünkü menümü yazayım
evden çıkarken 1 kuru incir
9:00 kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği-peynir-4 zeytin-domates-salatalık-yeşilçay
12:30 öğle : 1 tabak çorba-1 tabak tavuk sote-ayran
15:15 ara:3 diyet bisküvi
17:45 ara:2 ceviz içi-1 kuru incir
19:00 akşam: 1 tabak kabak yemeği-1 kase yogurt-salata
21:00 ara : 2fıstık-1 şekersiz sütlü türkkahvesi
2 lt su 3 fincan yeşilçay-2 fincan beşibiyerde-1 sade maden suyu
50 dakika tempolu yürüyüş