• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neydi o kiz sihirli içecek

:KK70::KK70:

kokorec ye ekmek arasi 🙈

Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin

Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
Hahaahah gelmem böyle oyunlara seni geçeceğğmmm👏👏👏👏👏
Yok canım uyumuyor uyutmuyorum yoksa bütün gece uyumuyor 😒
Gün boyu benimki çıldırıyor uyutmazsam🙄🙄🙄
İftar sahur yapmazsam olur belki. 😂😂😂
Hahahahha🤪🤪🤪🤪
Ben de uyumuyorum. 2 yaşında bıraktık.. Gündüz uyuduğu zaman gece 2 ye kadar uyumuyordu. Bırakınca 9 olunca uyuyordu 7 çeyrek de uyanıyordu. Şimdi biraz değişti 10 da uyuyup 8 de uyanıyor
Gün boyu huysuz olmuyor mu ben arada gündüz uyutmuyorum ama bayağı çıldırıyor😁😁😁
Birgun bende tartida 5leri göreceğim ahada buraya yazıyorum 😭surda ne kaldi canim 16kg daha versem 59olur :)
Ha gayret canım ben diyete başlayalı 4 ay oldu 76. 2 ile başlamıştım 5 leri gördüm çok şükür 👏👏👏👏

Türkiye de demek ki bizim gibi halı eskittigine göre hepimiz evdeyiz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: halimi eskiteyim de kocam yenisini alsın kaynanamın kocama aldığı çeyizlik yün halıları:confused::confused::confused:
Yok aslında bahçemiz var ama. Kızıma göre evde yürüyorum.

Ben şuan yüzde 1.25 teyim bana da ödül var mı? Ona göre pastadan dilim saklayayım🤣🤣
Geçen gün bende kızlara yaşpasta yaptım salı günü cuma olsun da kendime ödül vereyim diye tadına dahi bakmadım

Sonuç cumaya 1 lokma kalmadı pastadan🤪🤪🤪

Back
X