• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben cumartesi regl oldum tam iftara 1 saat kala 😕😕
Oruç gitti...
Neyse bu sabah 55.7 geldim sabitim cumaya göre...
Sabit olmanda guzel canım 🥰🥰
Selamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldum 😁😁 cuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür 😂😂

Eki Görüntüle 2846404
Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🤩🤩
+2 de kizmiyor bak bak 800de durtuyor beni mizragiyla :KK70:
Değişeceğim demiştim 😈
Tabi ki artıyim.
P. tesi 70,4
Cuma 70,15
Artin cok değil canım cumaya 6 li rakamlar gelecek
Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Herkese güzel kilo da verdiği bir hafta diliyorum ^_^
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söylemeliyim? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye :KK70: )
Eki Görüntüle 2846412
Merhaba canim 🥰
Adimlari iki defa hesaplamayalim
Tempolu yürüyüş hesaplarsan adimlari saymamalisin
Sanirim eksidesin tebrik edeirm

Tartindan memnunmusun canım Xiaomi 2 mi 1 mi bu
Benimki 2. Ben çok memnunum. 1'in özelliklerini bilmediğim için ona göre nasıl artıları var bilemiyorum tabi ki ama vücuttaki su oranı, protein oranı, yağ, kas herşeyi ölçüyor ve programda öneri de veriyor protein oranınız az, yükseltmeye çalışın gibi 😊

E3A3FE1E-F21A-4308-B473-12A93AECC58A.webp

Cuma 79,7
Bugün 79,5
-200

+1300 regli artisiyim hala
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cumaya kadar halledicem

Kızlar ben gece sahur yaptıktan sonra regl oldum ama sabah yine de tartıldım +700 düm🙄🙄🙄

Geçmişe birazdan bakarım❣️❣️❣️

Günaydın💞💞💞💞

Pzrtesi bildirimi +300

77.95 ile -500 deyim.

Dün 77.85 idi 🤐

Cuma: 74.1
Ctesi:74.3
Pazar:74.25
Ptesi:74.95

😯😯😯 Sanki kacamagi ctesi degil dün gece yaptım 🙍😔

Benim gördüklerimi sizde görüyormusunuz ??😍 61 gördüm sanki😂 fark - 800
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454 Eki Görüntüle 2846315

Ben cumartesi regl oldum tam iftara 1 saat kala 😕😕
Oruç gitti...
Neyse bu sabah 55.7 geldim sabitim cumaya göre...

Selamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldum 😁😁 cuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür 😂😂

Eki Görüntüle 2846404

Tabi ki artıyim.
P. tesi 70,4
Cuma 70,15

Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söylemeliyim? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye :KK70: )
Eki Görüntüle 2846412

Ekside olan herkesi tebrik ediyorum :KK9:

Benimki 2. Ben çok memnunum. 1'in özelliklerini bilmediğim için ona göre nasıl artıları var bilemiyorum tabi ki ama vücuttaki su oranı, protein oranı, yağ, kas herşeyi ölçüyor ve programda öneri de veriyor protein oranınız az, yükseltmeye çalışın gibi 😊
İki sipariş verdim bende bakalım gelir gelmez tartilicam sabirsizlandim

Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söyle?meliyim?? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye :D )
Eki Görüntüle 2846412
Muhteşem gidiyorsun.👏👏👏🧿🧿🧿
Zipzip- Zipzip- bu resim geçerli mi cuma icin canım. Sonra sorun olmasın.

Yaa ben onu anlayamadim not ile mi yazmis tartinin şekli degildir diye düşünüyorum

Hatirlatma yaparız persembeden canim 🥰

Bayram icin 600 kalorilik kacamak hakki nasil olur
Yani sarma ve tatliyla dengelesinler guzel fikir

Back
X