Ciddi olamazsın, yapma bana bunu nazlı![]()
yaptım bile ... nasılsın gülüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi olamazsın, yapma bana bunu nazlı![]()
iyiyim....selam kızlar bu arada abla naber nasılsın
Aylar sonramı ?iyiyim cnm...aylar sonra adettim geldi bugün o yüzden bir hayli keyifliyim...acikcasi baya takiyordum kafama....sen nasilsin cnm??
aysunum sana yazmaya inan fırsatım olmadı .
Okudum yazını ..rabbım hakkında hayırlısını versin . Her şerde bir hayır vardır derler ...
Her şeye sabır derim ama dayaga hayır .önünde koca bir hayat var zaman ilerledikçe belki böylesi daha iyi oldu diyceksin ...
hep mutlu ol inşallah ...
çevremde eşimle ayı güzin abla gibi olduk ..
O yüzden bazan ben bile kadın oldugum halde hatunlara kızıyorum diyorum ben erkek olsan aceba bukadar sabırlı olurmuydun diye ... Bazan aynaya bakmak lazım..
Pc vaktim çokdan biti. Sporda kaldıAkşama misafir var .hepinize iyi hafta sonları .rabbıma emanet olun ..
![]()
höyt gözde ....![]()
yaptım bile ... nasılsın gülüm
iyiyim....
Gider ayak sana seni günde on posta dövecek bir koca bulmaya çalışıyordum ...
Cadı seni..
en iyisi sen i ogluma almak gözde . Tam kılıbık evdende çıkmaz boga burcu .. çok uyumlu veled . Karnını doyur başka bişi istemez ...yeeeeeeessss ballı badeeem abliş :82:
geçmiş olsun gözdem iyiki biryerin kırılmamış ..bugün merdivenlerden yuvarlandım 3194776563 kg olarak tostoparlak oldum düşünce, ölüyorum bacağımın ve kalçamın ağrısından, kimse dubleks evde oturmasın ve merdivenleri inerken koşmasın ne olur :2::84:
en iyisi sen i ogluma almak gözde . Tam kılıbık evdende çıkmaz boga burcu .. çok uyumlu veled . Karnını doyur başka bişi istemez ...
Seni venedigede götürür .kayıga binersiniz .emme şiir okuyacagını hiççç sanmam ...
Görümcenin biri melek digeri cazgır demedi deme . Senle aynı dilden konuşur ..
Bende siz dalaştıkça bol bol nasıhat çekerim ...
Ay gittim gittim .....![]()
Bugün merdivenlerden yuvarlandım 3194776563 kg olarak tostoparlak oldum düşünce, ölüyorum bacağımın ve kalçamın ağrısından, kimse dubleks evde oturmasın ve merdivenleri inerken koşmasın ne olur :2::84:
Aylar sonramı ?Ben 3 gün gecikse prostat olduğumu düşünüyorum
Doktora gitmişmiydin şeker?
canım geçmiş olsun kıyamam sana
gitmez olurmuyum cnm gittim tabii....en son gittiyimde hormon haplari vermisti 14 gün onlari kullandim geldi sükür...bakalim öbür ay ne olacak..ins kendiliyinden gelirde haplara gerek kalmaz...
İnşallah canım, şu adet düzenleyici kürleri denedinmi faydasını gören çok kişi varmış
aslinda ben hep dogum kontrol hapi kullaniyordum...ve hep düzenli gelirdi...ama doktor hormon eksikligi oldugunu tespit etmisti...dogum kontrol hapini kullanmaya devam edicem..bakalim nolucak...
sigara içiyormusun canım, o hap sigarayla birlikte damar tıkanıklığına yol açıyormuş![]()
sessiz sedasız hafta sonları galiba burası