• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ton balığını çok seviyorum, hemde pek çok, onun light olanını almayayımmı diyorsun? Tamamen yağını peçeteyle sıkıp salatalarıma atarım o halde :16: Yağ oranına dikkat ettireceğim bugün o halde, bizim şirketteki yemekhaneciye de not yazdım öğlen onu vereceğim:1: Sorular var hangi çorbalarda un var? Nohut tarzı yemeklerde un kullanılıyormu?
Birde mesela nohut yemeği geldi bize içinde 3-5 et oluyor ama koca kazan sağolsunlar öyle et bol değil, içinde et pişmiş olmasına rağmen sadece nohutundan yiyemezmiyim?
Çünkü bakliyatlarla et yenmiyor değil mi montide ?
Birde gün içerisinde 2 dilim tam buğday ya da tam çavdar ekmek hakkım var ve bu ekmekleri sabah kullanmam tercih ediliyor, ekmekle yumurta aynı gün yenmiyor ? Aklıma gelenler bunlar:78:

Günaydın elifim diğer topikten de günaydınlaştık ama gel bir daha öpeyim :38: Safiş hanım sesiniz çıkmıyor :24:

ayyy nazımmm ne hediye aldın banaaaa hahahah:D:D çok merak ettiiim:D

Birde mesela haftanın 3-4 günü balık yemek istiyorum, ama böyle buğlama tarzı sevmiyorum, elektrikli ızgara kullanmıyoruz, bizde ızgaraların tamamı kömürde yapılır her akşamda bu soğukta babama terasta mangal yaktıramam, öyle buğlamasından midem bulanıyor, ama kızartması nıda mısır unuyla yapmak gerek dimi :20: Ben şimdi bu balığı nasıl yiyeceğim bir deyiverin, öfff çok sordum dimi, pazartesi sabah sabah :1:

ben ton balığını çok seviyorum, hemde pek çok, onun light olanını almayayımmı diyorsun? Tamamen yağını peçeteyle sıkıp salatalarıma atarım o halde :16: Yağ oranına dikkat ettireceğim bugün o halde, bizim şirketteki yemekhaneciye de not yazdım öğlen onu vereceğim:1: Sorular var hangi çorbalarda un var? Nohut tarzı yemeklerde un kullanılıyormu?
Birde mesela nohut yemeği geldi bize içinde 3-5 et oluyor ama koca kazan sağolsunlar öyle et bol değil, içinde et pişmiş olmasına rağmen sadece nohutundan yiyemezmiyim?
çünkü bakliyatlarla et yenmiyor değil mi montide ?
Birde gün içerisinde 2 dilim tam buğday ya da tam çavdar ekmek hakkım var ve bu ekmekleri sabah kullanmam tercih ediliyor, ekmekle yumurta aynı gün yenmiyor ? Aklıma gelenler bunlar:78:

her ne kadar nohut yada kuru fasülyenin içinde azda et olsa aeben ablam sadece etini yiyin diyor . Nede olsa beraber kaynıyorlar ve birbirine karışıyor . Lıght ton balığıda alabilirsin . 2 dilim diye şartlandırma kanedini canım . Ben bazen sabah 4 dilim bile yiyiyorum . çavdar ekmeği yok simoşum sadece tam buğday yiyiyoruz . Evet ekmekle yumurta beraber yenmiyor canım

Ton balığının tamamen yağını süzüp limonla karıştırıyorum ben, maalesef onun lightıda gıydır gıydır geliyor, ondan da midem bulanıyor :51: ne sorunlu adamım ben ya, yararlı şeylerden midem bulanır ama cipsi çikolatayı dondurmayı çiğnemeden yutarım :57:

çok merak ettim tatlıımmmm kesinn beğenirimmm:) msj attımm

günaydın safişim . Kavitasyon nasıl geçti . Benim gittiğim yerde kuru yaptılar canım . Yapılacak bölgeye jel sürdü hatun . Sonra yuvarlak bir aletle masaj yapar gibi gezdirdi alet ses dalgalarıyla vucudumda gezdi yağların fazla olduğu yerlerde hahif iğne batması gibi bişey hisettim radyo frekans denen şeyide aynı alette yaptı sadece ses galgası farklıydı oda parçalanan yağları dağıtmaya yarıyormuş . 30 dk kavitasyon 10 dk power plate yaptı onundada kıpraşıp durdum .

Kızlar beni tebrik edin evde kase kase aşure var ve dönüp bakmadım bile sonra en sevdiğim incirli tatlı var onu bile yemedim . Dün evde kayınpederin senesini okuttuk tavuklu pilav onu bile yemedim sadece tavuktan yedim ben bu sefer başarıcam bu işi

günaydın kızlar haftasonum çok kötü geçti
şuan yazarken bile gözlerim doluyor kendimi çok kötü hissediyorumm :50:

Kızlar beni tebrik edin evde kase kase aşure var ve dönüp bakmadım bile sonra en sevdiğim incirli tatlı var onu bile yemedim . Dün evde kayınpederin senesini okuttuk tavuklu pilav onu bile yemedim sadece tavuktan yedim ben bu sefer başarıcam bu işi

Tebrik tebrik tebrik oley oley oleyyyy:38::38::38:
Bizdede dün aşure pişirilip dağıtıldı bende dönüp bakmadım bile , ki ben aşureyi çok severim tabi içinde kuru fasulye olmayanını, nohut çok seviyorum ama şu kuru fasulyenin f si bile canımı sıkıyor :1:

tebrik tebrik tebrik oley oley oleyyyy:38::38::38:
Bizdede dün aşure pişirilip dağıtıldı bende dönüp bakmadım bile , ki ben aşureyi çok severim tabi içinde kuru fasulye olmayanını, nohut çok seviyorum ama şu kuru fasulyenin f si bile canımı sıkıyor :1:

bende seni tebrik ederim ederim gözdoşum .

günaydın safişim . Kavitasyon nasıl geçti . Benim gittiğim yerde kuru yaptılar canım . Yapılacak bölgeye jel sürdü hatun . Sonra yuvarlak bir aletle masaj yapar gibi gezdirdi alet ses dalgalarıyla vucudumda gezdi yağların fazla olduğu yerlerde hahif iğne batması gibi bişey hisettim radyo frekans denen şeyide aynı alette yaptı sadece ses galgası farklıydı oda parçalanan yağları dağıtmaya yarıyormuş . 30 dk kavitasyon 10 dk power plate yaptı onundada kıpraşıp durdum .

Günaydın nazlım :3:
Biz kavitasyondan vazgeçtik hayatım eşimde bende yaptırmayacağız.
Sebep ise:
Dün gittik merkeze kadın uzun uzun anlattı kavitasyon aletinin aslında çokda masum olmadığını vücuda ışın yollandığı için sadece uygulanan bölgeyi değilde tüm vücudu etkilediğini anlattı. Ayrıca eğer beş sene sonra çıkacak bir hastalığın var ise onuda tetikleyip hemen yüz üstüne çıkarttığını yani vücudun bağışıklığını azalttığını söyledi. Daha neler neler....
Eşimde reflü başlangıcı vardı b yüzden ağır yemekler dokunurdu monti ile şimdi ağrı sızı yok. Lakin kavitasyon reflüyü bile tetikliyormuş.
Aklıma gelenler bunlar şiimdilik canım.
Açıkçası zayıflamak için böyle bir riske girmeye hiç değmez canım. Zayıflıcam diye sağlığımı bozamam. Ben bu kadar detaylı öğrendiğim için mutlu oldum ve iptal ettik bu işi.
Ve ben anlatan kadının yalan söyleyeceğine inanmıyorum sonuçta para kazanacak. Dürüst davrandığı içinde teşekkür ettim.
Birde ben bu tarz yerlerde genelde uygulamayı yapanlara bakarım vücutları nasıl kilolumu diye insan önce kendinde dener diye düşünürüm. Ama o kadın maşallah baya irice idi genişti. Sadece diyet uyguladığını söyledi. Yani o bile kendi elinin altında olduğu halde kavitasyon uygulamıyor kendine
Sence neden :44:

Ama seni etki altında bırakmak istemem tatlım
sen bu durumdan memnunsan devam eder :16:

allah kabul etsin canımcım.
Ayrıcada iradene hayran kaldım tebriklerrrrr :46: :46:

günaydın kızlar haftasonum çok kötü geçti
şuan yazarken bile gözlerim doluyor kendimi çok kötü hissediyorumm :50:

canımmmmm ne oldu hayırdır :26:

Tebrik tebrik tebrik oley oley oleyyyy:38::38::38:

gözdemmmm günaydın bebekimmm :16: :16:
ayrıcada tebrikleeeeerrrr :66:

sonzamanlarda iyi değilim zaten kızlar sizinde pazartesi haftabaşı canınızı sıkmak istemiyorummm depresyona mı giriyorum anlamadım yoksa gene balık tarafım mı tuttu halbuki en enerjik olmam gereken zaman yılsonu ve beni bekleyen birsürü iş var.bu cuma dan itibaren 10 gün tatile çıkıyorum ama canım hiçbir yere gitmek istemiyorrr :50:

Back
X