- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
sagol kuzummSen sen 1 kg fark mi attin simdi bana :)
Hadi hemen paylasilsin biri cikip durun ben artiymisim demeden
Tamam canim sinavlarinda basarilar :)
Bi günde baklavalar çıkıyorsa hemen evaya başlıyorum bende
Hoş buldum inşallahHoşgeldin canım aramiza ben elif 31yaşındayım
Hedefine birlikte ulasiriz
Bugun tartı günümüz ama geç saatlerde geldin haftaya cuma fotoğraflı tarti bildirimini bekliyoruzHoş buldum inşallah
Hoşgeldin aramızaHoş buldum inşallah
Oluyomus oluyomus basla sende hemenBi günde baklavalar çıkıyorsa hemen evaya başlıyorum bende
Tmm ben menü paylaşımına yarın akşam başlıyorum dimiBugun tartı günümüz ama geç saatlerde geldin haftaya cuma fotoğraflı tarti bildirimini bekliyoruz
Baklava yapacak diye kalpten gitmeye hiç niyetim yok lesli iyi banaOluyomus oluyomus basla sende hemen
Oyle mi olmuş hay Allah
Spor cok iyi geliyor spor yapinca vucudun hem odemini atiyor hemde isindigi icin agridan kurtuluyor cift ic camasiri ve dar bir tayt ile yap amaRegl oldum olası karnım Ağrıdan hiç bişey yapmadım
Bugunden başlayabilirsinTmm ben menü paylaşımına yarın akşam başlıyorum dimi
Girme Hayatımmmm girme emziklisin sen sütun felan kesilir bide Allah korusun15 gun sonra regl olup -400 , vermisim genede yaranamamisim, rakibim benimle dalga gecmis depresyonnna girecegim ama hava cok guzel kiz hic gireememm
Canım hoşgeldin aramızaTmm ben menü paylaşımına yarın akşam başlıyorum dimi
Girme Hayatımmmm girme emziklisin sen sütun felan kesilir bide Allah korusun
Öğlen karar verip girince buraya sabah diyet modunda değildim ya haniBugunden başlayabilirsin
Yeşilçay detoksu yaptım sabah sık sık WC deyimSpor cok iyi geliyor spor yapinca vucudun hem odemini atiyor hemde isindigi icin agridan kurtuluyor cift ic camasiri ve dar bir tayt ile yap ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?