Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Basarirsin canim o kadar kiloyu veren 3 ude verir :)
Doğumdan sonra bu kilodaydım 5 yıl önce bir de şimdi. Hayatımdaki bulunduğum en yüksek kiloydu tekrar çıktım aynı kiloya o yüzden acil bi u dönüşü şart
İlk dogumda 63le hamile kalip 76 ile dogurdum eve geldim 81 im spinalin odemi ve odem hayatima boyle girdi , sut olsun derken 86 da basladim 66ya indim, ikincide 74le hamie kalip 80le doguma gittim sonra yine sut olsun 86 simdiden 12 kgdan kurtuldum . Onemli olan suan nerde durdugun degil nereye dogru gitmek istedigin canim :)
Herkesin emegine saglik :)
Afiyet olsun canim

Bencede oruç olmayanlar bu saate yemek bırakmasınlar doktorlar 7 den sonra yemeyin diyor
Aksami 6da bitirmek en guzeli
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun kizlar

Menü

Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 zeytin

Akşam 17.00
6 yk türlü
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt

2 litre su 1 kupa bitki çayı

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar

13 mayıs
09.00
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Yeşil zeytin
11.00
1 dilim kavun
13.30
2 kaşık sebzeli pirinç pilavı
3 kaşık zeytinyağlı kabak
Arada 2 çilek yedim
18.30
1 şiş kuşbaşı
Yarım şiş kıyma
Soğan salatası
Su 3.5 lt
Spor 45 dk kardiyo 270p
7841 adım 261 p 531 p
Zipzip- Cordelia

14 mayıs
10.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Siyah ve yeşil zeytin
2 adet bayram şekeri
Arada 2 yeni dünya

15.00
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık sebzeli pirinç pilavı
1kase yoğurt

Sonra yemek yemedim gofret yedim
Su 3.5 lt
Spor 43 dk kardiyo 258 p
Attığım adım anca 3500 olmuş, regl olcam kendimi gergin ve mutsuz hissediyorum kızlar o sebepten tv karşısında ara ara uzandım, sporumu akşam yaptım
Zipzip- Cordelia

Aman kıçım başım oynuyo iste bitanesi vardi guzeldi onu bulayim

Bu etiketler nasilda böyle olmus
nolmusss kízzzzz
walla bravo yaaa

Kızzz, bayrama özel 750 kalorilik kaçamak hakkı verdi kaptan, millet dünyaları yedi. Sen nerdesin
Şu an şok yaşıyorum siteyi aktifkullanamiyorum anca gelen bildirimlerime bakip cevaplamaya vaktim olmuyor sanırım o yuzden gozden kaçırdım bu haberiii.
Tebrikler kızlar
Tesekkurler
Tebrik ederim hepinizii gerçekten çok güzel artılar inşallah hep böyle vermeye devam ederiz

Ben de dün yapmıştım
Teşekkürler
Teşekkürler kaptan

Masallah Canım sporu yaparken süreni ayri adimini ayri mi hesaba katiyorsun canim? Örneğin leslie dk puanı ile leslie yaparkenattigin adimi da ayri mi hesapliyorsun?

C Chikolata_gozlum
@Tostombalakanne kízlaaarrr sporlariníza bayildimm ..
gun ucinde sabah aksam mi yaoiyirsunuz nasil planliyorsunuzz
masallah cok cok iyi
Canım ben sabah 69 dk eva 1 saat lesli yaptım çocuklar kahvaltı yapıp resim vs yaptılar erkinlik saatleri içinde rahattım yani 91 dk eva yı da çocuklar uyuduktan sonra 10 da başladım 11,30 a kadar yaptım. Çocuklarım sabah daha sakin oluyorlar özellikle küçük kızım biseyler karalamayı seviyor puzzle oynuyorlar dikkati dağılmıyor arada gelip benimle spor yapıyorlar eğleniyoruz şansım bana sarmıyorlar bazen de çizgifilm saatlerinde yapıyorum sporlarımı canım

Masallah Canım sporu yaparken süreni ayri adimini ayri mi hesaba katiyorsun canim? Örneğin leslie dk puanı ile leslie yaparkenattigin adimi da ayri mi hesapliyorsun?
Uygulamada bu şekilde gözüküyor canım üstte süresi altta attığım adımlarım hesap yaparken süreyi hesaplıyor lesliede ki adımları da normal adımlarımdan düşüyorum çünkü eva ve leslie dışında ki normal adımlarım karışmasın diye aşağıda yazıyor canım hepsi

Anladim canim dikkat etmemistim daha önce fotografa
Bir de acaba nickini mi değiştirsen ki fitanne daha uygun olacak gibi sana artik

Menüm
Kahvaltı 1 dl tb ekmek 1 sekersiz cay zeytin peynir salatalık 1 parça poğaça
Öğle 1 kefir 1 dilim güllaç (bayram kacamagi icin kullandim kalori az olursa tamamlarim sıkıntı yok)
Akşam 1 kepce ezogelin çorba
10 adet küçük sarma 3 kaşık yoğurt
1 neskafe
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…