Hangi açığı canımRegl olunca bu kadar yapamayacağım açığı kapatmak lazım şimdidensağol canım
Bu evayi cok merak ettim hic yapmadim daha once leslieden daha mi etkili sence canım bi bakayom bende14 Mayıs spor
155 dk. Eva = 1550 puan
3257 adım.= 97 puan
180 sn. Plank 180 puan
Toplam 1827 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Leslie daha çok yürüyüş tarzında. Eva çok hızlı. Bı bak canım.Bu evayi cok merak ettim hic yapmadim daha once leslieden daha mi etkili sence canım bi bakayom bende
Allah kabul etsin canmBugünün menüsü orucluydum sahur yok iftar
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 kase küçük yoğurt
Salata
Türk kahvesi
7000 adım
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Günaydın canim...sende erkencisin...cocuklardan mi erkencisin yoksaGünaydın
Tombalak evin icinde kosarak yasiyor@chikolatagozlum
@Tostombalakanne kízlaaarrr sporlariníza bayildimm ..
gun ucinde sabah aksam mi yaoiyirsunuz nasil planliyorsunuzz
masallah cok cok iyi
O nick degistiremez kk onu lanetlemis @TostombalakanneAnladim canim dikkat etmemistim daha önce fotografa
Bir de acaba nickini mi değiştirsen ki fitanne daha uygun olacak gibi sana artik
Bir yapmayan pisman ,bin yapan pismanBu evayi cok merak ettim hic yapmadim daha once leslieden daha mi etkili sence canım bi bakayom bende
Gunaydin canimGünaydın
Erken kalkmak guzelde yazin gun bitmiyor:) gunaydin canimGünaydın....kuşların öttüğü civiltili.bir gune uyandık...ramazam.bittiği icin erken.kalkmayi alışkanlık haline getirmek istiyorum...saati.çaldığında kapatmadan kalktım..erken.sporumu yapayim diye...
Bilekligimi satip seninkinden alacagim :) benimki mutfakta bir suru is yapiyorum uyari veriyor cok oturdun hareket et diyeSporumu yazayım bittum valla
160 dk eva, 21.597 adım = 1600 puan
60 dk leslie blosted, 7248 adım= 600 puan
Normal adımlarım, 7193 adım = 215 puan
Toplam attığım adım = 36,038
Toplam puanım = 2415 puan
Eki Görüntüle 2849466
Cordelia
Senin vki bende olsa bende gergin olunca gofret yerdim canim afiyet olsun kacla baslamistin14 mayıs
10.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Siyah ve yeşil zeytin
2 adet bayram şekeri
Arada 2 yeni dünya
15.00
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık sebzeli pirinç pilavı
1kase yoğurt
Sonra yemek yemedim gofret yedim
Su 3.5 lt
Spor 43 dk kardiyo 258 p
Attığım adım anca 3500 olmuş, regl olcam kendimi gergin ve mutsuz hissediyorum kızlar o sebepten tv karşısında ara ara uzandım, sporumu akşam yaptım
Zipzip- Cordelia
Malesef 6.15te kalktık, neyseki dün 8de uyumuştum.Günaydın canim...sende erkencisin...cocuklardan mi erkencisin yoksa
Fabrika ayarlarına dön cnmBilekligimi satip seninkinden alacagim :) benimki mutfakta bir suru is yapiyorum uyari veriyor cok oturdun hareket et diye
Günaydın canımGünaydın....kuşların öttüğü civiltili.bir gune uyandık...ramazam.bittiği icin erken.kalkmayi alışkanlık haline getirmek istiyorum...saati.çaldığında kapatmadan kalktım..erken.sporumu yapayim diye...
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canımGunaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?