Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım tatliyi küçük yazmissin

oyy yerim ben onlari anladmvanim harikasin masallah sanaaaaaaa
Bilekligimi satip seninkinden alacagim :) benimki mutfakta bir suru is yapiyorum uyari veriyor cok oturdun hareket et diye
benimkide derste ayaga kalk diyo cok oturdun ama kapsamli degil bende begendim arkadasinkini masallah nazarlardan uzak

Gunaydin herkese

Günaydın mutlu hafta sonları

gúnaaaaydinnn herkeseee

GÜNAYDIN HANIMLARR

Cikolatalari kaldir kenara hemen haftaya guzel eksi bekliyorum senden ayni yerinde saymayi birak lütfen Wilma11 Bunlari soyledim zamaninda simdi 7leri gördü haydiiii
Afiyet olsun canım
Bugünün menüsü orucluydum sahur yok iftar
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 kase küçük yoğurt
Salata
Türk kahvesi
7000 adım
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım şöbiyette hic görunmuyo orda

Persembe gunu yiyerek iyi yapmissin canim
ince ruhlu kaptanim

Demek ki keşkek Türklerin milli yemeği her bölgede var sanki ... Antep'te yok bir tek...la biz Türk değil miyiz yoksa
Ay ablam ya güldüm cidden vardır bence sen denk gelmemissindir
Anladim canim dikkat etmemistim daha önce fotografa
Bir de acaba nickini mi değiştirsen ki fitanne daha uygun olacak gibi sana artik
Degistiremiyorum kuzum
Hangi açığı canım
Regl olunca spor istediğim gibi olmayacak ya kuzum zirveden kopmamak için fazla fazla yapıyorum
Tombalak evin icinde kosarak yasiyor

O nick degistiremez kk onu lanetlemis @Tostombalakanne

Bir yapmayan pisman ,bin yapan pisman

Gunaydin canim
Yoo spor yaparken koşuyorum sadece
Evet ya degistiremiyorum
Bilekligimi satip seninkinden alacagim :) benimki mutfakta bir suru is yapiyorum uyari veriyor cok oturdun hareket et diye
Ben bu saatten çok memnunum canım tavsiye ederim çok da pahalı değildi önce ki sene 200 tl ye almıştım
oyy yerim ben onlari anladmvanim harikasin masallah sanaaaaaaa

benimkide derste ayaga kalk diyo cok oturdun ama kapsamli degil bende begendim arkadasinkini masallah nazarlardan uzak
Sağol canım benim ki de nankör gibi o kadar spor yapıyorum dötüm koltuk yüzü görünce 10 dk sonra ayağa kalk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…