Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Migrenim tuttu yine yatıyorum canım ilaç içtim geçerse başlayacağım spora
oyyyy canímm benimm allahim sifa versinn insa
Ben vakit buldukca yapıyorum leslie kolay oruçluykende yapabiliyorum.

Yok ben daha yapmadım birazdan yaparım

ben sizleri etiketlemedimm hemen górmussunuz .

yap kuzum yap sifa olsunn masallah subhanallah allah caniniza saglik versinn
Kaldir tototoyu sobiyet kisir pizza kendi kendine erimiyooooooooooooo bende minigi uyuttum simdi spor yapacagom insallah biraz firsat verir bana
onlar ne yaaa tóvbe tóvbeee
eva bir video bitti dewaaaaaaammm

evayí tanidigimdan beri sunu dusunuyorum
kollarím yaratílisíndan beriii hic bunkadar degisik aktivite, degisik yonlere gitmemisti ... kollarimizla ne cok degisik hareketler yapiliyormus

dip not evanin yaptigi bazi kol hareketleri gogus diklestirmek icin yapilan hareketler

Oglenden sonrayada yogurt yulaf meyve yapabilirsin canim hem sekerini dengeler hemde tok tutar aksama kadar
Aynen bende yulaf düşünmüştüm epeydir yemedim ara da olmazsa olmaz kahvelerim var benim yanında bir hurma kayısı veya incir yiyorum akşam yemeğini hiç düşünemedim ne yapsam

Aynen bende yulaf düşünmüştüm epeydir yemedim ara da olmazsa olmaz kahvelerim var benim yanında bir hurma kayısı veya incir yiyorum akşam yemeğini hiç düşünemedim ne yapsam
Aksam genelde protein salata tercih etsen daha guzel olur tabiki yapabilirsen

Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 3 siyah zeytin domates salatalık 1 sosis az zeytin salatası

Akşam16.00
1 küçük tabak et kavurma 2 lokma ekmek ayran salata
21.30 1 avuç içi kavrulmuş fıstık(kendim kavurdum) çok az patlamış mısır
2 tane bayram şekeri
Su 2 lt
Spor 2454 adım 60 p Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…