oyyyy canímm benimm allahim sifa versinn insaMigrenim tuttu yine yatıyorum canım ilaç içtim geçerse başlayacağım spora
Ben vakit buldukca yapıyorum leslie kolay oruçluykende yapabiliyorum.
Yok ben daha yapmadım birazdan yaparım
onlar ne yaaa tóvbe tóvbeeeKaldir tototoyu sobiyet kisir pizza kendi kendine erimiyooooooooooooobende minigi uyuttum simdi spor yapacagom insallah biraz firsat verir bana
erken yapip metabolizmanincanlandirabilirsin canim yada bir kuru kayisiyla mifene merhaba diyebilirsinŞimdi limonlu suyla güne başladım kahvaltımı biraz geç yapayım diyorum 10.30 11 gibi
ayyyy ne guldumm yaaaaa delisin sen totomdan diyor benimde basen sikintim varTotomdan kesmeye baslar misin en buyuk yer orasikalktim kalktim napiyim ya ev cok sicak ellerim ayaklarim mayali hamur gibi simdi kiraz cayi ictim ziplamaya
Aynen bende yulaf düşünmüştüm epeydir yemedim ara da olmazsa olmaz kahvelerim var benim yanında bir hurma kayısı veya incir yiyorum akşam yemeğini hiç düşünemedim ne yapsamOglenden sonrayada yogurt yulaf meyve yapabilirsin canim hem sekerini dengeler hemde tok tutar aksama kadar
Öyleyse kahvaltıdan önce kahve ve hurma yapayımerken yapip metabolizmanincanlandirabilirsin canim yada bir kuru kayisiyla mifene merhaba diyebilirsin
Aksam genelde protein salata tercih etsen daha guzel olur tabiki yapabilirsenAynen bende yulaf düşünmüştüm epeydir yemedim ara da olmazsa olmaz kahvelerim var benim yanında bir hurma kayısı veya incir yiyorum akşam yemeğini hiç düşünemedim ne yapsam
Gunaydin mezun üye acaba neler yicen kahvaltıdaGünaydın kızlar
Yaptım bile 2 dilim çavdar ekmeği ile tost yedimGunaydin mezun üye acaba neler yicen kahvaltıda
Teşekkür ederim canım daha onaylanmadı amamezuniyetin hayirli olsun arkadasimmm
Günaydın canımGünaydın kızlar
Mezun oldu mu acabaGunaydin mezun üye acaba neler yicen kahvaltıda
Gunaydin canım gecmis olsunHerkese günaydın dün rahatsızlandım biraz gelemedim 1.olmuşuz herkesi tebrik ederim
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 3 siyah zeytin domates salatalık 1 sosis az zeytin salatası
Akşam16.00
1 küçük tabak et kavurma 2 lokma ekmek ayran salata
21.30 1 avuç içi kavrulmuş fıstık(kendim kavurdum) çok az patlamış mısır
2 tane bayram şekeri
Su 2 lt
Spor 2454 adım 60 pZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Tedbirli davrandigin icin teşekkürlerYaptım bile 2 dilim çavdar ekmeği ile tost yedim
Şimdi kahvemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?