- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ben vakit buldukca yapıyorum leslie kolay oruçluykende yapabiliyorum.C Chikolata_gozlum
@Tostombalakanne kízlaaarrr sporlariníza bayildimm ..
gun ucinde sabah aksam mi yaoiyirsunuz nasil planliyorsunuzz
masallah cok cok iyi
Yok ben daha yapmadım birazdan yaparımtostombalak chikolata cordelia spor yaptiklarina eminim ama kanitlayamammm
kalk simay kalkgunde bir kez ile yarisma kazanamazsin rakipler guclu
Geçmiş olsun canım.Migrenim tuttu yine yatıyorum canım ilaç içtim geçerse başlayacağım spora
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Gunaydin canımGünaydın
Kaldir tototoyu sobiyet kisir pizza kendi kendine erimiyooooooooooooosu an uyandim geri uyumak istiyorum ama bi yandan kalkip spor yapsam iyi olacak
Aaaa benimkinler kendi kendine eriyoKaldir tototoyu sobiyet kisir pizza kendi kendine erimiyooooooooooooobende minigi uyuttum simdi spor yapacagom insallah biraz firsat verir bana
Aha nazar oldu , gözü olanin gözü g.tuneMigrenim tuttu yine yatıyorum canım ilaç içtim geçerse başlayacağım spora
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar. Dün erkenden uyuyakalmışım.
Menümü yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 15
3 yk yumurtalı kuru yeşil fasulye
4 yk yoğurt
3 grissini
1 Çk labne
Akşam 20
1 elma
1 kase yoğurt
2 yk erişte
2,5lt su
34 dk eva 340
3000 adım 90
430 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tşk ederimAlinti yapacagin mesajlari alıntıladiktan sonra altta alintilari ekle diye bir yazi cikiyor dosya eklenin hemen yaninda
Ona tıkladıginda tum alintiladigin mesajlar cikiyor
Sonra tek tek cevap yazabilirsin
Afiyet olsun canim
Leslie bu hafta dakikasi 10 puandan hesapliyoruz
Şu an sadece bi hayal gibi 60ları görmek bana ama başaracağımİlk dogumda 63le hamile kalip 76 ile dogurdum eve geldim 81 im spinalin odemi ve odem hayatima boyle girdi , sut olsun derken 86 da basladim 66ya indim, ikincide 74le hamie kalip 80le doguma gittim sonra yine sut olsun 86 simdiden 12 kgdan kurtuldum . Onemli olan suan nerde durdugun degil nereye dogru gitmek istedigin canim :)
Benimkiler erimiyorAaaa benimkinler kendi kendine eriyotutkununkinlerde öyleymis şöbiyet yememis bile görünmuyo
Afiyet olsun canım cok az yemissinGünaydın kızlar. Dün erkenden uyuyakalmışım.
Menümü yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 15
3 yk yumurtalı kuru yeşil fasulye
4 yk yoğurt
3 grissini
1 Çk labne
Akşam 20
1 elma
1 kase yoğurt
2 yk erişte
2,5lt su
34 dk eva 340
3000 adım 90
430 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tühhh yazıklarım olsun sanaBenimkiler erimiyorbugun +850 gordum kimseye deme ama sebep filan aramayacagim bastim gaza geliyorum
Totomdan kesmeye baslar misin en buyuk yer orasiTühhh yazıklarım olsun sanakaldir totonu yoksa seni kesicem
Totomdan kesmeye baslar misin en buyuk yer orasikalktim kalktim napiyim ya ev cok sicak ellerim ayaklarim mayali hamur gibi simdi kiraz cayi ictim ziplamaya
Oglenden sonrayada yogurt yulaf meyve yapabilirsin canim hem sekerini dengeler hemde tok tutar aksama kadarŞimdi limonlu suyla güne başladım kahvaltımı biraz geç yapayım diyorum 10.30 11 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?