• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdem özel mesaj atamıyorum sana mesaj kutun doluymuş.hediyeni gönderebilmem için ad_soyad ve adres bilgilerini özelden bana atarmısın canımmm :82:

Safiş yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde listende kabak yapmıştın yumurtalı onu nasıl yaptın canım .

Bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
çok az marmelat

öğlen
1 adet islim kebap ( köfteyle değil etle yapılmıştı )
yoğurtlu semiz otu

ara
1 adet portakal

akşam
1 kase tarçınlı yoğurt

işyerinde yiyecek bişeyim kalmamış akşama yoğurtla idare edeceğim . Akşam spora gideceğim eve geç gİDERİM .

Son düzenleme:
Safiş yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde listende kabak yapmıştın yumurtalı onu nasıl yaptın canım .

Doğru hatırlıyorsun bebeğim:

Soğanları çok az yağda kavurdum canım, Üzerine küp küp doğradığım domatesleri ekledim ve sopanla domatesi iyice pişirdim. İstersen biberde ekleyebilirsin sana kalmış.
Domatesle soğan kavrulduktan sonra kare kare doğradığım kabakları ekledim ve kısık ateşte kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirdim kapağını kapatıp. Zaten domatesin suyuyla pişiyor ve su çok az kalıyor onun üstünede yumurtaları kırdım karıştırdım yumurtada piştiğinde hazırdı.
Valla ben çok beğendim istersen baharatta ekle seversen eğer.
Yoğurt ve salata ile süpper gidiyor.

yemeğe gittim geldim safişim ....

afiyet olsun canım

yemeğe gittim geldim safişim ....

iki keremi yedin kıs :1: :1:

Mucuksss kıslar .....

Nazlım keyfin yerinde görünüyor sevindim ...:34::16:

doğru hatırlıyorsun bebeğim:

Soğanları çok az yağda kavurdum canım, üzerine küp küp doğradığım domatesleri ekledim ve sopanla domatesi iyice pişirdim. Istersen biberde ekleyebilirsin sana kalmış.
Domatesle soğan kavrulduktan sonra kare kare doğradığım kabakları ekledim ve kısık ateşte kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirdim kapağını kapatıp. Zaten domatesin suyuyla pişiyor ve su çok az kalıyor onun üstünede yumurtaları kırdım karıştırdım yumurtada piştiğinde hazırdı.
Valla ben çok beğendim istersen baharatta ekle seversen eğer.
Yoğurt ve salata ile süpper gidiyor.

Afiyet olsun canım

iki keremi yedin kıs :1: :1:

islim kebabı güzel olmuştu 2.yiyecektim ama aşçı sayılı yapmış yiyemedim .

maşallah herkesler burda
elif nerelerdesin sen yaa özlettşn kendiniii :38:

gözdem inşallah begenirsin canım hediyelerini ben çok heyecanla seçtim önümüzdeki ayda kendime alacagım inşallah :27:

Tarif için sağol canım yarın öğlen işyerinde yapacağım kendime sonra afiyetle yiyeceğim inşallah allah kısmet ederse

maşallah herkesler burda
elif nerelerdesin sen yaa özlettşn kendiniii :38:

gözdem inşallah begenirsin canım hediyelerini ben çok heyecanla seçtim önümüzdeki ayda kendime alacagım inşallah :27:

canımcım yılsonu telaşı ,yılbaşı telaşı ,bi de patron buralarda olunca :27: :30: :30:

bu hafta bitsin biran önce de kurtulalım diye bakıyoruz :27:

canımcım yılsonu telaşı ,yılbaşı telaşı ,bi de patron buralarda olunca :27: :30: :30:

Bu hafta bitsin biran önce de kurtulalım diye bakıyoruz :27:

sizinde işiniz zor pastane olunca tabi yılbaşı için özel şeyler yaptıranlar oluyordur . Yıl sonu hesap kapanışları vs...

Back
X