günaydın denizcim bizim yerimize de gez olur mu![]()
yerim ben o cimcimeyi ,çok tatlı kızın maşallah
o noel baba kıyafetleriyle ısırırım poposunu
nazlıcım çocuğu yok mu görümcenin? madem hergün annesinde kalcakmış ne diye evlenmiş ,kocası bişey demiyo mu ?
ama kızma nazlıcım ama senin tavrında hoş değil be güzelim ,biliyoruz artık inada bindirmiş görümcen kasıtlı yapıyo belki ama , gidip ayrı odada oturmak ,sofraya oturmamak hoş değil bence
erkek kardeşim olsa ve ailemle yaşasa ,gelinimiz ben geliyorum diye surat assa ,yemek yemese ,yanımızda oturmasa kendimi kötü hissederdim
belki o sebepten yapıyodur sırf seninle inatlaşmak için ,diyodur ki burası benim anneminde evi ,nazlı bunu kabul etmek zorunda diye düşünüyodur ,o yüzden geliyodur
tamam çok haklısın evinde eşinle yanlız başbaşa kalmak istiyosun ,inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız ama eşinin dediği gibi annesiyle beraber başka eve çıkmak çok saçma olur
heleki dün dediğin gibi görümcenden uzak bir yere taşınırsanız bu sefer geldi mi 1 hafta gitmez![]()
canım benim ben yemek yediğim için işyerinle oturup yemek yemedim ama hizmetimide yaptım . kasıtlı kaptığım bişey değil yemek yememek kaynanamın odası zaten küçük orayada gidip oturmak istemedim onlar başka bir program izliyorlardı ki ben onların izlediği şeyi izlemek zorunda değilim . zaten evde bir yatak odası kaynanamın odası birde oturma odası var gidipte küçücük odada sandelye tepesinde oturmak istemedim . haaa görümcemde istediği kadar inada bindirsin yeri ve zamanı geldiğinde ben lafımı uslubuyla söylerim bundan sonra . görümcemin çocuğu yok . eşinide okadar bunaltmışki zaten adam hiç bir şey demiyor .