• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın denizcim bizim yerimize de gez olur mu :21:

yerim ben o cimcimeyi ,çok tatlı kızın maşallah

o noel baba kıyafetleriyle ısırırım poposunu :1:

nazlıcım çocuğu yok mu görümcenin? madem hergün annesinde kalcakmış ne diye evlenmiş ,kocası bişey demiyo mu ?

ama kızma nazlıcım ama senin tavrında hoş değil be güzelim ,biliyoruz artık inada bindirmiş görümcen kasıtlı yapıyo belki ama , gidip ayrı odada oturmak ,sofraya oturmamak hoş değil bence

erkek kardeşim olsa ve ailemle yaşasa ,gelinimiz ben geliyorum diye surat assa ,yemek yemese ,yanımızda oturmasa kendimi kötü hissederdim

belki o sebepten yapıyodur sırf seninle inatlaşmak için ,diyodur ki burası benim anneminde evi ,nazlı bunu kabul etmek zorunda diye düşünüyodur ,o yüzden geliyodur

tamam çok haklısın evinde eşinle yanlız başbaşa kalmak istiyosun ,inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız ama eşinin dediği gibi annesiyle beraber başka eve çıkmak çok saçma olur

heleki dün dediğin gibi görümcenden uzak bir yere taşınırsanız bu sefer geldi mi 1 hafta gitmez :30:

canım benim ben yemek yediğim için işyerinle oturup yemek yemedim ama hizmetimide yaptım . kasıtlı kaptığım bişey değil yemek yememek kaynanamın odası zaten küçük orayada gidip oturmak istemedim onlar başka bir program izliyorlardı ki ben onların izlediği şeyi izlemek zorunda değilim . zaten evde bir yatak odası kaynanamın odası birde oturma odası var gidipte küçücük odada sandelye tepesinde oturmak istemedim . haaa görümcemde istediği kadar inada bindirsin yeri ve zamanı geldiğinde ben lafımı uslubuyla söylerim bundan sonra . görümcemin çocuğu yok . eşinide okadar bunaltmışki zaten adam hiç bir şey demiyor .

haklısın safişim kim ne yaparsa yapsın kim ne derse desin bundan sonra sallamıycam onlar large davranıyorsa ben xl davranacağım artık . akşam eşim ablasına dedi zaten bundan sonra sana buraya ve kaynanana gelip kalmanı yasaklıyorum . evini kocanı boş bırakma ne o öyle sürekli bir yerlerde kalıyorsun dedi bozuldu hemen bizimki aman ne halleri varsa görsünler benim için önemli olan biricik eşim

Bak buna çok sevindim işte
böyle devam et güzelcim inan zamanla sende alışacaksın herşeye ve farklı bakmaya başlayacaksın olaylara... Sen onlara onlarda sana alışacak ve güzel görünecek herşey gözüne....

yerim ben o cimcimeyi ,çok tatlı kızın maşallah

o noel baba kıyafetleriyle ısırırım poposunu :1:

maşallah de kız maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

canım benim ben yemek yediğim için işyerinle oturup yemek yemedim ama hizmetimide yaptım . kasıtlı kaptığım bişey değil yemek yememek kaynanamın odası zaten küçük orayada gidip oturmak istemedim onlar başka bir program izliyorlardı ki ben onların izlediği şeyi izlemek zorunda değilim . zaten evde bir yatak odası kaynanamın odası birde oturma odası var gidipte küçücük odada sandelye tepesinde oturmak istemedim . haaa görümcemde istediği kadar inada bindirsin yeri ve zamanı geldiğinde ben lafımı uslubuyla söylerim bundan sonra . görümcemin çocuğu yok . eşinide okadar bunaltmışki zaten adam hiç bir şey demiyor .

yazık enişteye :1:

Dün Monti İçin Ne Yaptım :1: :1:

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
4-5 siyah zeytin
bir dilim beyaz peynir.
domates salata
Bir kupa çay şekersiz....

Öğle 12.15
tavuk döneri bir tabak
ayran....
(Yine ve yeniden salata yok malesef )

Akşam 18.15
Kabak Yemeği bir tabak
Bir Kase yoğurt
Bol yeşillikli salata....

1 lt. yeşil çay iksiri
1.5 lt. saf su :1:
gün bıyu sınırsız çay (şirketten :1: )

Dün Monti İçin Ne Yaptım :1: :1:

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
4-5 siyah zeytin
bir dilim beyaz peynir.
domates salata
Bir kupa çay şekersiz....

Öğle 12.15
tavuk döneri bir tabak
ayran....
(Yine ve yeniden salata yok malesef )

Akşam 18.15
Kabak Yemeği bir tabak
Bir Kase yoğurt
Bol yeşillikli salata....

1 lt. yeşil çay iksiri
1.5 lt. saf su :1:
gün bıyu sınırsız çay (şirketten :1: )

menün çok güzel olmuş safişciğim . bu hafta kesin kilo vermişsindir canım

günaydin kizlar,
bugün moralim bir hayli bozuk...dün gece erkek ark. baya tartistk...cekip gitti gece ne aradi ne sordu..:(

buarada dün kizlar bana geldi...ama ne kek yedim ne pasta...artik bazi seylere hayir demek o kadar zor gelmiyor....

günaydin kizlar,
bugün moralim bir hayli bozuk...dün gece erkek ark. baya tartistk...cekip gitti gece ne aradi ne sordu..:(

buarada dün kizlar bana geldi...ama ne kek yedim ne pasta...artik bazi seylere hayir demek o kadar zor gelmiyor....

günaydın canım hayırdır :59: kaç yıldır birliktesiniz?

kızlar gözdem dün akşam arabayla kaza yapmış hastahanedeymiş şuanda gözetim altında tutacaklarmış merak etmeyelim diye mesaj çekti .

bende mesaj çektim durumuyla ilgili detaylı bilgi almak için ama cevap gelmedi daha

tunaydın kızlar bende dun akşam patronlar tartıştım ve bir kes daha anladım ki parası olan boş konuşur
bugunkü menun
sabah 7 de bir adet incir iki kayısı
saat 10 yapabildim bugun kahvaltımı
iki dilim t.b ekmegi+iki adey zeytin+yeşillik +bir çay kaşıgı şekersiz marmelat yarım su bardagı süt
oyle kuru fasulye+salata+yogurt
ara bir portakal
akşam salata +yogurt +iki adet ceviz +bir yumurta
içtiklerim iki litre su +4 bardak karışık bitki çayı

Son düzenleme:
tunaydın kızlar bende dun akşam patronlar tartıştım ve bir kes daha anladım ki parası olan boş konuşur
bugunkü menun
sabah 7 de bir adet incir iki kayısı
saat 10 yapabildim bugun kahvaltımı
iki dilim t.b ekmegi+iki adey zeytin+yeşillik +bir çay kaşıgı şekersiz marmelat yarım su bardagı süt
oyle kuru fasulye+salata+yogurt
ara bir portakal
akşam salata +yogurt +iki adet ceviz +bir yumurta
içtiklerim iki litre su +4 bardak karışık bitki çayı

menün güzel aysuncuğum . Patronların hepsi aynı boşver

Gözdoşun liflerde zedelenme varmış . Kaşı açılmış , kafası sişmiş merak etmeyin öğlen gelicem diyor . Herkesi öpüyor.

menün çok güzel olmuş safişciğim . bu hafta kesin kilo vermişsindir canım

bakalım cuma akmı karamı belli olur :1:

günaydin kizlar,

hay allah neden ama yaa
sorun neydide tartıştınızkiiiii

bu arada iraden den dolayıda tebrikler :46:

kızlar gözdem dün akşam arabayla kaza yapmış hastahanedeymiş şuanda gözetim altında tutacaklarmış merak etmeyelim diye mesaj çekti .

hay allah tüh yaaaa kötü olmuş bu şimdi....
İnşallah iyidir...

Gözdoşun liflerde zedelenme varmış . Kaşı açılmış , kafası sişmiş merak etmeyin öğlen gelicem diyor . Herkesi öpüyor.

ayy canım yaaa kıyamam umarım ciddi birşey yoktur ve hemen toparlanır.
Allah beterinden korusun ne diyelim.... :2:

bi bakayım dedim ne var ne yok.kuaförde sıra vardı bende beklemedim geldim işe. öglen çıkınca gidecem.safişçim epilasyondan randevu alamadım kaşa yüze gideceğim kuaföre .boyayada cuma gideceğim artık yoksa arkadaşıma gidemem.bu arada safiş hanım kendi işinin olmasının avantajı kadar dezavantajıda olabiliyor ama nankörlük etmeyeyim şükürler olsun Rabbime rahatım yaa babamı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.:38:

gözdem canım yaa inşallah bişeyi yoktur merak ettim şimdi yaaa :59:

bi bakayım dedim ne var ne yok.kuaförde sıra vardı bende beklemedim geldim işe. öglen çıkınca gidecem.safişçim epilasyondan randevu alamadım kaşa yüze gideceğim kuaföre .boyayada cuma gideceğim artık yoksa arkadaşıma gidemem.bu arada safiş hanım kendi işinin olmasının avantajı kadar dezavantajıda olabiliyor ama nankörlük etmeyeyim şükürler olsun Rabbime rahatım yaa babamı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.:38:

gözdem canım yaa inşallah bişeyi yoktur merak ettim şimdi yaaa :59:

iyi ettin geldinde.... :16:

boyatıyormusun saçlarını? İyi ama neden????

heraldeki olacak avantajıda dez avantajıda her işte var o şekerim
Aminnnn diyorum canım allah onları başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin inşallahhh...

safinazcim su siralar cok agresifmisim stresli felan bahaneleri bunlar beyfendinin...demin geldi...iki üc esyasini aldi...bir süre evleri ayiralim dedi...pesinden kosacak degilim...cocuk oyuncagi degilki bu...

Back
X