Boğazıma dizildi şimdi yapıyordum çoğunu da yedim.
400üstune eklemissin tebrikler
Gel vur diyosun beniBoğazıma dizildi şimdi yapıyordum çoğunu da yedim.
Olmaz mı yaa illa mı lazım
tebrik ederim canım
günaydın canımmGünaydın kızlar hadi güzel eksiler gelmeye başlamış
tebrik ederim canımm
Maşallah canım
Bence sen çok karıştırdın yerken ondan olmuşturDün çok kötü oldum WC den çıkamadım sabahtan beriYine de faydasi olmadı
Niksiz kabul edemiyoruz ki canimBoğazıma dizildi şimdi yapıyordum çoğunu da yedim.
Olmaz mı yaa illa mı lazım
Akşamdan sizi etiket yapan bir kaptan var etiket gelince bir zahmet kalkip yarinki tarihi yazip nick yazsaniz hicbirseye gerek kalmicakYa ben niye böyle yapıyorum. Hala alışamadım. Sinir oldum kendime.
Eti neden cikardi canim
aynı şeyi soracaktım sen sormuşsun. et hiç yok. protein sadece kahvaltıda yumurtada görüyorum.
Teşekkür ederim kızlarCanım afiyet olsun ama neden hiç protein yok öğle ve akşamda
Tamam tartılıyorum tekrar. İnşaAllah tartımın takılacağı tutarNiksiz kabul edemiyoruz ki canim
Birde denetci kaptan olarak benim bunu kabul etmem diger takimlara haksizlik olacaktır
Öyle yapcam bundan sonra tamamAkşamdan sizi etiket yapan bir kaptan var etiket gelince bir zahmet kalkip yarinki tarihi yazip nick yazsaniz hicbirseye gerek kalmicak
Ay çok şükür canım ya
tebrikler canım. o kadar spora rağmen sende yavaş veriyorsun kilonu.Cuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canımGünaydın
Maşallah canım çok güzel kilolar verdin bu hafta da böyle olsun
Günaydın canım
Günaydın migi 1 tane yetmemiş 2 tane yemişsin durum nirnal şimdi pazartesiye kadar eksiye çevir bari
Menü güzelmiş
Ekside olman güzel tebrik ederim canım dun aksam kuru fasulye ve mercimek corbasi olmasa daha guzel eksi gorebilirdinCuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- E Elif_Eylul
Ay çok şükür
Derin bir ohh be çektim.
Teşekkür ederiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?